Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:20 am    Předmět: Citovat

cindi
já jsem si koupila váhu která mi váží i tekutiny v ml a převádí na gramy. To může být řešení ne? Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:23 am    Předmět: Citovat

Holkyyyyyyyyyyyy dekujiiiiiiiiiiiiii
Jsem stastna jako blecha ze to jde tak krasne dolu Smile Smile Jak se dostanu pod 80kg mam vyhrano a jsem max.spokojena Smile Smile Smile

Mam nachystano na obed a jedu se podivat na barak za milackem.Dnes budu sazet keriky a vecer davaj valime na carodejky-uz se tesim az se sejdem cela dedina Smile Smile Smile Smile
No a zitra jdu do prvomajoveho pochodu za Hostice-pak snad hodim nejake fotecky Smile Smile Smile

Naposledy upravil Anna Rychtrová dne so duben 30, 2011 9:24 am, celkově upraveno 1 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:38 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:29 am    Předmět: Citovat

Ewiku
něco ti povím ... my dvě se známe osobně a nemyslím si, že by jsme k sobě cítily nějakou zášť ... jsi fajn baba kterou vždycky ráda uvidím ...

Ale!
na foru jsem už taky nějakej ten pátek a když jsem se sem zaregistrovala tak tu byla informovanost o operacích o jídle prostě o všem co k tomu patří mizivá ....
Byla tu skupinka vás co jste to už měly dávno za sebou a debatily jste si tu na svým písečku a jako nováček se tu něco dozvědět a zapadnout mezi vás bylo téměř nadlidský výkon ...
Když jsem sem napsala nějaký dotaz, tak mi bylo odpovězeno na půl huby a pak jen čti, čti, čti ...
jenže ono nebylo co číst!
Takže jsem pokorně "otravovala" lidi přes SZ a vyptávala se na všechno možné ...
Nebudu to zde víc rozebírat, ale pár dobrých dušiček se tu našlo a vysvětlili mi co a jak ... už jsem to tu kdysi psala a nebudu se opakovat ...

Dneska je forum díky věře a martině uspořádaný tak aby kdo sem přijde jako nováček měl dostupné NAPROSTO VŠECHNY INFORMACE o kterých se nám dříve zaregistrovaným mohlo jen zdát ....

Jenže se stalo to s čím asi nikdo nepočítal .... přichází nový a nový lidé a bohužel jsou líní číst a zapojit svoje mozkové buňky a vyptávájí se jako by zde nebylo napsáno a vysvětleno vůbec nic!!!

Bohužel mě tento způsob jednání uráží a je mi líto těch holek co si s tím daly tu práci a proto se jich tu zastanu kdykoliv si přečtu už opravdu stupidní dotaz na tak základní věc, která se tu omílá neustále dokola

Človek který je na foru už nějakej měcíc a je tu v podstatě denně by měl mít všechny tyto důležité informace zjištěny a nastudovány pokud se na takovou operaci opravdu chystá ...
Místo toho je ale vlezlý na foru a baví se zde o "hovně" jak ty píšeš .... o tom kde ho píchá, kde má jaký pupínek, nebo o kašílku a rýmečce či jak někomu teče krev ze dvou dírek z nosa ..atd. .... z kavárny se nám stal lazaret ... bohužel když sem člověk nevleze a nezmění téma, tak tu opravdu nic jinýho nečte a je to pořád dokola.

Já beru kavárnu jako relax kde si můžu splknout o všem, ale všeho s mírou a né jako sekci, kde se budou neustále omílat nemoce, vyšetření, a kdejakej chorobnej prd ...

Mám svých nemocí dost a přijít sem a číst tady to neustálé hekání mě nebaví ... a myslím si, že tu nejsem jediná ...

Jak sem již psala ... všeho s mírou, ale jsou zde lidi co se o tom dokáží bavit klidně 5-10 stránek .... já je nečtu nic mi nedávají, ale když už tu tedy někdo tráví tolik času, tak by mohl mít tolik slušnosti a inteligence si to zde přečíst a nevyptávat se na tak jasné věci, které se tu omílají pořád dokola a které jsou jasné TÉMĚŘ každýmu kdo sem přijde .... pak už se jen dolaďují podrobnosti ....

Nikoho nejmenuji a ani nikoho neosočuji ... jen říkám, že člověk který tu tráví dost času by si mohl dát práci a aspoň si sám od sebe něco zjistit ...

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:30 am    Předmět: Citovat

Aničko
gratuluji ... ty naše fčelko Laughing hele koukám, že ti ty tvoje fčely poodletěly i s metříkem Laughing Laughing Laughing

zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:31 am    Předmět: Citovat

bobule
a neustále skryté narážky ti nepříjdou ubohé ? Twisted Evil

bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

zakletá
to jsou fakta!!! nejsou skrytá píšu je veřejně!!

zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:33 am    Předmět: Citovat

Já nemluvim o tom co jsi napsala teď.
Myslím že určitě víš oč jde....a neděláš to jenom Ty.

bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:37 am    Předmět: Citovat

zakletá
jo vím moc dobře oč jde ... nazvalo se to zde lazaretem ... bylo to více méně napsáno ve srandě s tím, že to dotyčné trkne a trochu zmírní ... mě se k tomu stačí vyjádřit jen jednou a víckrát nemám potřebu jestli mě čteš pozorně ...

Když to nepomůže nechávám to plavat a přeskakuju ..

AlenaM

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:42 am    Předmět: Citovat

Krásný sobotní den,než odletíte a dávejte pozor na komíny Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

bobul
hele mě je to jedno, ja si přečtu co mě zajimá a víc neřeším.
Co ale nechápu je to, že ty tady napíšeš že ti vadí něco neustále dokola číst a proto narážíš, a nejen ty.. tak proč to prostě nepřejdeš a taky to nehodíš za hlavu ?
Kdybych měla já věčně psát o tom co mi tady vadí, co kdo píše a tak, tak snad nedělám nic jinýho Laughing Laughing Laughing
pořád jsme jen lidi, měli bychom se tak chovat, respektovat jeden druhého a zbytečně nerejpat do hnízda... Ignorovat se dá kdokoliv a cokoliv né ? Wink

Mona

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:58 am    Předmět: Citovat

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 10:01 am    Předmět: Citovat

Mono
koukám že te čeká žlučník.. no tož to hodně zdaru čéče. Wink

bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 10:05 am    Předmět: Citovat

zakletá
víš proč to píšu? protože co vlezu na forum tak vše se snažím dočíst zpětně ... a tomu abych ty příspěvky nečetla celelé pokud nechci sem nucena přečíst alespoň začátek ... takže je vlastně musím číst, protože nejsem totální ignorant ale jakmile vidím že je to o ničem přestávám číst a přeskočím dál ... tudíž proto vím o čem je tu řeč ....

Navíc píšu, že to za hlavu hážu, ale fakt me sere a to opravdu regulérně sere, když zde někdo položí takový dotaz jaký byl položen když je tu všechno jasně napsaný a i TY sama jsi jasně napsala, že dotyčná si to nepřečetla, že to tu napsaný je ...

To ostatní se už jen k tomu nabalilo a souviselo to s psaním o hovně Wink

A jdu vařit, tak už mě nezdržuj Laughing Laughing Laughing

AlenoM, mono

já se přidávám ... Laughing Laughing Laughing Laughing

zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

Bobul
tak ale tady přece nejde jen o ten dnešní případ ne ? Rolling Eyes
no to je jedno...
už to neřeším, je to zbytečný, teď mě daleko víc trápí jiný věci Twisted Evil Laughing

já už mám vaříno pro rodinku až se vrátí at ají, dělala jsem těstovny se smetanovým špenátem, kuřecím masem a česnekem, chjo to voní!!!

Hezký odpoledne holky všem, jdu si dát bujonek a asi pujdu na chvili na terasu, pa!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: