Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
cindi
já jsem si koupila váhu která mi váží i tekutiny v ml a převádí na gramy. To může být řešení ne?  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
Holkyyyyyyyyyyyy dekujiiiiiiiiiiiiii
Jsem stastna jako blecha ze to jde tak krasne dolu Jak se dostanu pod 80kg mam vyhrano a jsem max.spokojena
Mam nachystano na obed a jedu se podivat na barak za milackem.Dnes budu sazet keriky a vecer davaj valime na carodejky-uz se tesim az se sejdem cela dedina
No a zitra jdu do prvomajoveho pochodu za Hostice-pak snad hodim nejake fotecky  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove
Naposledy upravil Anna Rychtrová dne so duben 30, 2011 9:24 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Ewiku
něco ti povím ... my dvě se známe osobně a nemyslím si, že by jsme k sobě cítily nějakou zášť ... jsi fajn baba kterou vždycky ráda uvidím ...
Ale!
na foru jsem už taky nějakej ten pátek a když jsem se sem zaregistrovala tak tu byla informovanost o operacích o jídle prostě o všem co k tomu patří mizivá ....
Byla tu skupinka vás co jste to už měly dávno za sebou a debatily jste si tu na svým písečku a jako nováček se tu něco dozvědět a zapadnout mezi vás bylo téměř nadlidský výkon ...
Když jsem sem napsala nějaký dotaz, tak mi bylo odpovězeno na půl huby a pak jen čti, čti, čti ...
jenže ono nebylo co číst!
Takže jsem pokorně "otravovala" lidi přes SZ a vyptávala se na všechno možné ...
Nebudu to zde víc rozebírat, ale pár dobrých dušiček se tu našlo a vysvětlili mi co a jak ... už jsem to tu kdysi psala a nebudu se opakovat ...
Dneska je forum díky věře a martině uspořádaný tak aby kdo sem přijde jako nováček měl dostupné NAPROSTO VŠECHNY INFORMACE o kterých se nám dříve zaregistrovaným mohlo jen zdát ....
Jenže se stalo to s čím asi nikdo nepočítal .... přichází nový a nový lidé a bohužel jsou líní číst a zapojit svoje mozkové buňky a vyptávájí se jako by zde nebylo napsáno a vysvětleno vůbec nic!!!
Bohužel mě tento způsob jednání uráží a je mi líto těch holek co si s tím daly tu práci a proto se jich tu zastanu kdykoliv si přečtu už opravdu stupidní dotaz na tak základní věc, která se tu omílá neustále dokola
Človek který je na foru už nějakej měcíc a je tu v podstatě denně by měl mít všechny tyto důležité informace zjištěny a nastudovány pokud se na takovou operaci opravdu chystá ...
Místo toho je ale vlezlý na foru a baví se zde o "hovně" jak ty píšeš .... o tom kde ho píchá, kde má jaký pupínek, nebo o kašílku a rýmečce či jak někomu teče krev ze dvou dírek z nosa ..atd. .... z kavárny se nám stal lazaret ... bohužel když sem člověk nevleze a nezmění téma, tak tu opravdu nic jinýho nečte a je to pořád dokola.
Já beru kavárnu jako relax kde si můžu splknout o všem, ale všeho s mírou a né jako sekci, kde se budou neustále omílat nemoce, vyšetření, a kdejakej chorobnej prd ...
Mám svých nemocí dost a přijít sem a číst tady to neustálé hekání mě nebaví ... a myslím si, že tu nejsem jediná ...
Jak sem již psala ... všeho s mírou, ale jsou zde lidi co se o tom dokáží bavit klidně 5-10 stránek .... já je nečtu nic mi nedávají, ale když už tu tedy někdo tráví tolik času, tak by mohl mít tolik slušnosti a inteligence si to zde přečíst a nevyptávat se na tak jasné věci, které se tu omílají pořád dokola a které jsou jasné TÉMĚŘ každýmu kdo sem přijde .... pak už se jen dolaďují podrobnosti ....
Nikoho nejmenuji a ani nikoho neosočuji ... jen říkám, že člověk který tu tráví dost času by si mohl dát práci a aspoň si sám od sebe něco zjistit ... _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
Aničko
gratuluji ... ty naše fčelko hele koukám, že ti ty tvoje fčely poodletěly i s metříkem  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
bobule
a neustále skryté narážky ti nepříjdou ubohé ?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
zakletá
to jsou fakta!!! nejsou skrytá píšu je veřejně!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Já nemluvim o tom co jsi napsala teď.
Myslím že určitě víš oč jde....a neděláš to jenom Ty. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
zakletá
jo vím moc dobře oč jde ... nazvalo se to zde lazaretem ... bylo to více méně napsáno ve srandě s tím, že to dotyčné trkne a trochu zmírní ... mě se k tomu stačí vyjádřit jen jednou a víckrát nemám potřebu jestli mě čteš pozorně ...
Když to nepomůže nechávám to plavat a přeskakuju .. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
Krásný sobotní den,než odletíte a dávejte pozor na komíny  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
bobul
hele mě je to jedno, ja si přečtu co mě zajimá a víc neřeším.
Co ale nechápu je to, že ty tady napíšeš že ti vadí něco neustále dokola číst a proto narážíš, a nejen ty.. tak proč to prostě nepřejdeš a taky to nehodíš za hlavu ?
Kdybych měla já věčně psát o tom co mi tady vadí, co kdo píše a tak, tak snad nedělám nic jinýho
pořád jsme jen lidi, měli bychom se tak chovat, respektovat jeden druhého a zbytečně nerejpat do hnízda... Ignorovat se dá kdokoliv a cokoliv né ?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so duben 30, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
Mono
koukám že te čeká žlučník.. no tož to hodně zdaru čéče.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
zakletá
víš proč to píšu? protože co vlezu na forum tak vše se snažím dočíst zpětně ... a tomu abych ty příspěvky nečetla celelé pokud nechci sem nucena přečíst alespoň začátek ... takže je vlastně musím číst, protože nejsem totální ignorant ale jakmile vidím že je to o ničem přestávám číst a přeskočím dál ... tudíž proto vím o čem je tu řeč ....
Navíc píšu, že to za hlavu hážu, ale fakt me sere a to opravdu regulérně sere, když zde někdo položí takový dotaz jaký byl položen když je tu všechno jasně napsaný a i TY sama jsi jasně napsala, že dotyčná si to nepřečetla, že to tu napsaný je ...
To ostatní se už jen k tomu nabalilo a souviselo to s psaním o hovně
A jdu vařit, tak už mě nezdržuj
AlenoM, mono
já se přidávám ...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
Bobul
tak ale tady přece nejde jen o ten dnešní případ ne ?
no to je jedno...
už to neřeším, je to zbytečný, teď mě daleko víc trápí jiný věci
já už mám vaříno pro rodinku až se vrátí at ají, dělala jsem těstovny se smetanovým špenátem, kuřecím masem a česnekem, chjo to voní!!!
Hezký odpoledne holky všem, jdu si dát bujonek a asi pujdu na chvili na terasu, pa! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|