Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gemini
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
geminy asi právě moje holky
[/b]Katko měl ,ale pořád jsem slyšela a všude se chlubil,že se těší jak se bude starat a že si koníčka nechá jednoho ,ale do toho začal fotbal ještě trenovat ještě chodíval na ryby,ale to se prej kvůli Pavlikovi obětoval ale to by ste ho museli zažít,vím je to moje chyba nejsem tak tvrdá Katko nikdy ne chlap? tak k čemu teda jsou aby splodili děti a chodili do práce? A ženská ,aby vařila ,pekla,prala,žehlila,spravovala,dělala mu do práce svačiny,a byla mu večer po vůli? když přijede z prace ,když teda nemá trenink tak si lehne na gauč hned má na stole jídlo a do večera kouká na sport pak se přemístí do postele. A co to dítě když ho prosí že si sním chce hrát? Pája je hyperaktivní a to na výchovu potřebuje oba rodiče. A ty moje holky dělají co můžou.
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 16, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
Holky prostě PAN DOKONALÝ neexistuje! A pokud ano, tak to není chlap ... co si budem povídat  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so duben 16, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
gemini
Velký výběr takovýchle kravinek je na http://www.celysvet.cz/
Sibyl
Přesně to jsem chtěla říct. Každej má něco.
Vlado
Období na mateřské je nejhorší, to člověk vidí tyhle věci v těch nejčernějších barvách. Vzpomeň si, proč sis ho brala, není to tak dávno ... _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: so duben 16, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
Ahojte,Gemini já jsem si také docela poplivala řehtáním noťas,tak jsem si ho aspoň očistila už i od prachu,supéééééééééééééééér .
Jinak Vladi,já jsem nyní v rozvodovém řízení,třičtvrtě roku jsem od chlapa,který sice vydělal dost peněz,ale od těch mě před odstěhováním odřízl a mám dvojčata,hoooodně nemocná a byla jsem na vše sama,uklízela,prala,žehlila,nákupy,dennodenní vaření a i při rizikovém těhotenství!
A dělá mi stále veliké problémy a mám veliký strach,že si penězma bude kupovat holky,protože je opravdu hooooodně prachatý a já jsem stále už dva roky bez práce a protože mám pracující ještě dlouho rodiče a jsem jedináček,tak mi nemá kdo hlídat,takže už jsem dvě práce musela odmítnout,kvůli práci,tak aspoň si chci dát do cajku moji pastavu za pomoci opky a snad si pak i lépe najdu práci,když budu vypadat lépe,co si budem povídat,nikdo se nechce dívat na tlustou sekretářku a snad si najít aspoň trošku normálního chlapa,ikdyž už mám dost let,dvě děti a žádná modelka,takže uvidíme,jak to dopadne . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 16, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
ahoj všichni tak nějak nemám vůbec na nic čas to moje mimi mě úplně pohltilo, jsem do něho blázen
zelenoočko byla s rodinou a se psem kousek od Olomouce na bonitaci, tak se u mě stavili , jen na otočku, škoda, že nebylo víc času na pokec  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so duben 16, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
Alenko
Ten nádherný pejsek Ti přinese hodně radosti a sluníčka do života. To je dobře, že si Tě našel. Posílám Beníčkovi pusinku! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 16, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
teda holky vy krafáte )
já dneska nemám sbolutně na nic čaj, kurýruju sebe, kurýruju děcka, snažím se aby domácnost nějak neutrpěla ůjmu, ale nedá se.. musela jsem tentokrát s jeníčkem na pohotovost, v noci se hrozne rozskrabal ekzém, a asi si to zanesl do očička, začlo mu hnisat, a kašle.,. naštěstí na poslech je prý OK, a dráždí ho ke kašli ta zadní rýma, ani v rku nic nemá, no tam má ATB kapky do očička, a kapky na kašel.. achjo, ty moje děcka to je jedna choroba za druhou,s i to všechno krásně předáváme.
Koupila jsem si v lékarně konečně tu gelovou desinfekci na ruce, to je boží.. jedna kapka, rozetřete a můžete operovat s mimčem, sahat mu na oko a tak.. je to paráda, dlouho to tady neměli, tak ted už aspon nemusim pořád chodit mejt pracky.
kdybych mela spočítat kolik jsme za poslední dobu nechali v lékarně asi bych se hodně divila...
mě se zaplať bůh trochu líp.. ale nechci nic zakřiknout, ted je chvíli klid tak si jdu taky bucnout... domixovala jsem svíčkovou, patrik konečně snědl aspoň jeden knedlíííík, hurá
jinak mi včera vecer psala cindicek že už musela domů, že by tam zustala prej poslední, tak si pro ní přítel přijel v šest večer, měla strach z toho jak zvládne noc doma, ale snad OK.. příjde prý, až se na to bude cítit...
a já zase mažu, a zdravím holky na srazík, krásně si to užijte! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 16, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dala svíčkovou na popíjení do hrníčku, a musím říct že je fakt "pravá" a pořádně silná... tak mě to možná trochu postaví na nohy.. jdu zalehnout na gauč, dokud to ještě jde.. pá  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Vlado...to jsem ráda, že jsi se zapojila, protože jsem při Tvém příspěvku marně dumala, proč bys nemohla "zapadnout"? Jsi příjemná usměvavá a vtipná ženská, máš starosti jako každá z nás, ale fakt je, že toho máš na hřbetě naloženýho dost. Ale oslíkovi se nakládá, dokud nezačne na protest hodně íáčkovat. Je pravda, že když chlapa milujeme a chceme ho, musíme ho přijmout takového, jaký je, nedá se počítat s tím, že se nám ho podaří převychovat. Někdy možná, trochu, na čas. Jak píšou holky, neměla by ses snažit za každou cenu všechno zvládnout sama, on vlastně vidí, že je vše hotovo a že to stíháš a nemusí tedy přiložit ruce k dílu. Navíc si možná myslí, že holky jsou "velké" a tak jste na to 3 ženský. Takže Vy kmitáte a on leží na gauči s ovládačem a nemusí se vzrušovat, protože chod domácnosti jest zajištěn i k jeho spokojenosti a je vše tedy v pořádku. Asi by to chtělo trochu diplomacie. A nebo pořádně nakopnout, aby se mu rozsvítilo v makovičce. Já jsem nejprve pro první možnost. Přestaň stíhat a udělej si taky čas pro sebe. Až přijde z práce, občas nemusí být uvařeno, uklizeno..."no nestíhám, miláčku, mohl bys mi s tímhle pomoct, abychom mohli jít spát spolu a já tu nepoletovala do půlnoci a Ty na mě nemusel čekat?"...začni s malými a drobnými záležitostmi..."moc mě to mrzí, že si nemůžeš v klidu dokoukat ten tenis, ale potřebovala bych, aby sis vzal na chvilku malého, nemám ještě umyté nádobí a nemohla bych jít s Tebou včas spát"...to není žádná záludnost ani vydírání, jen trocha ženské diplomacie. Jasně, nemůžeš to tak dělat každý den, ale pomaloučku polehoučku a pak mu to třeba dojde. Bude mu možná dělat dobře, že je potřebný a že jeho žena potřebuje nejen peníze, ale i ochranu a pomoc. Zkrátka chlap jak má být.
Když mu tohle do 2 měsíců nedojde, tak zkrátka musíš vytáhnout ten rodný list. Kdo se nedovtípí, musí obdržeti kopanec.
A co se týče pomoci manželových rodičů...nepočítej s tím, že to bude někdy lepší. Já jsem na to čekala celý roky a jen jsem se s tím trápila. Naše kluky nehlídali ani 1 ubohou minutu, ani když jsem pobývala týdny v nemocnici. Zato druhá vnoučata dostala vše, na co ukázala i neukázala a brali je na dovolené i do zahraničí a naši kluci nebyli nikdy ani pozváni na procházku do lesa. Takže aspoň, že si tchýně vezme klučíka občas přes noc, i za to musíš být vděčná, podle nich. Že to není hezké, to si povídat nemusíme.
Vladi, vzchop se a nenech se pořád zadupávat do země! Seš hezká, pracovitá a rozumná ženská!
A Ty jsi si ho vzala jako svobodného nebo už má za sebou nějaký vztah? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
Annax máš naprostou pravdu, je mi o 100% líp
bossice někde jsi mi psala, ale nevím, kde
no já vždycky kuknu na ICQ a SKYP a když tam nikdo nééééníííí, tak to zavřu no a pak si nemůžeme ani pokecat
já bych hlídala vnoučata, ale můj syn zatím dělá jen ty pohyby bez dětí  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
boss naprosto souhlasím s tím, co jsi napsala.....to čučíš, že jsem Tě přečetla cooo... no často se to nestává, tak si toho aspoň trochu važ
Osobně bych to takto daleko zajít nenechala jako Vlada, jsem držka plechová, nevymáchaná, někdy až na škodu, ale rozhodně ze sebe nenechám dělat otroka ani služku ani něco jiného, to fakt NE !! Zase musejí být určité hranice a meze....no ale zase na druhou stranu říkám - jaké si to uděláš, takové to máš....
A jak píší holky - všude je něco a kdo říká, že není, tak LŽE !!
Vladi klidne vezmi i prcka - můžeme jít někam do parku na klouzačky, houpačky, k plavečáku bo kam tam chodíte.... řekneme i Flower, ta může vzít také prcka a my můžeme klábosit, zatímco si děti budou hrát  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 16, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
Vlado
jak píšou holky... všude je něco, je to opravdu tak.. a jaký by to byl vztah kdyby neblo co řešit, o čem si povídat, a kdby bylo všechno na sto procent super... nudnej, že ?
Ale situace u Vás je mi pravdu moc líto... a hlavně k vůli dětem... zkus si s ním promluvit, pokud bude po vůli, a jestli mu na Vás záleži aspoň se bude snažit , pochopit... o co ti jde.
Já sem taky huba nevymáchaná, a co mám na srdci, to mám na jazyku... i když je můj chlap, chlap jako hora, občas je potřeba dát vážnou řeč, a ano občas tady padnou i nehezké slova, občas na sebe křičíme, protože můj chlap je výbušnej cholerik.. a nějaký situace moc nezvládá emocionálně.. ale co se týče dětí, rozdal by se pro ně, oba kluky miluje, a je pro ně vzorem ( hlavně pro staršího) krásně se postará, a má nás ráda, a to je pro mě daleko důležitější, než to, že je to čuně, a neví pořádně ani kde máme základní potřeby, a je to bordelář...
držím Vám palce...
co kamarádky, nebo kamarádku , se terou bys zašla ven, na procházku, do parku a tak, jak píše verca, nemáš ? nějakou takovou kterí se čék může se vším svěřit ? podle mě je hodně důležitá, taky jednu mám, a děkuju za ní tam nahoru každý den... není nad to někomu říct co tě trápí, když už tě ten koho se to týká neposlouchá, nebo nechce slyšet.. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so duben 16, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
Věrči děkuji nastotisíckrát za Tvé uznání
No vidíš, to mě nenapadlo, že Flower by mohla vyrazit s Vámi!
Jó, ten můj je cholerik, ale jen občas a za minutu neví, proč se vlastně vzteknul . Většinou ho ale vyprovokuju já, třeba tím, že jsem někam položila skleničku, kterou on svým pupkem srazil...takže je to na mně, neměla jsem ji tam dávat! Zkrátka nějakou vadu ten chlap mít musí. Ale tahle vada je taková prkotina, že ji beru s úsměvem, nebo zkrátka využiju toho, že mám pravé ucho hluché a dělám, že vůbec nevím, o co jde. Občas ho to vytočí ještě víc, tak to tedy..."neřvi, nepodlamuj se v kolenou a hlavně neprskej!", to ho může trefit. Ale pak je klid hned.
Holky, myslím, že každej chlap je od přírody bordelář...znám jedinýho, kdo jím není, to je můj tatínek. Jeho pořádkumilovnost je puntičkářská a to teda radši každej večer seberu hadry , než mít za sebou drába...maminka třebas vaří, odloží vařečku, za 2 minuty ji hledá, aby opět zamíchala a co myslíte? Jo, vařečka je už umytá a v šuplíku na svém přísně určeném místě! To by mě kleplo!
Alenko samozřejmě na skype, ale Tebe tam pohledat...to je náročný. Jak sama píšeš, tak nakoukneš a zmizíš! To by jsi ale vážně neměla dělat! Jsou tací, co jen nenakukují, ale čekají . O ICQ se ani nezmiňuju, tam asi jenom probleskneš tak rychle, že to nezaznamenám vůbec...taky tu netrčím furt, ale zapnutý to mám skoro pořád, když jsem při vědomí... _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
boss slibuji na holý pupek, že se polepšíííííííííííííííííííííím  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|