Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gemini
|
Zaslal: so duben 16, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Nedá mi než reagovat na "samoprkénko". Mám kámoše, musí mít vše co je nej nej, takže pochopitelně i toto prkénko. Posledně když jsem u něho byla na návštěvě a potřebovala použít WC tak mne před tím školil, že abych na to prkénko netlačila a nezničila mu ho, jako někteří vidláci, kteří to ještě nikdy neviděli. No já ho sice už viděla, ale co mu budu říkat, že ??
Po použití WC jsem si ho však vychutnala, neměl tam totiž toaletní papír. Čili moje věta po příchodu z WC. "Hele mi vidláci sice nemáme samozaklapávací prkýnko, ale zato míváme na hajzlu i papír a jak je to u vás?" Měli jste ho vidět jak protáhnul tlamu. Nicméně má v koupelně další vymoženost - termostatickou baterii, což je také taková vychytávka, dle mého docela na h...o. Než jsem přišla na to jak jí pustit, tak jsem šla raději bez umytí. Takže po opuštění WC jsem měla neutřenou "škebli" a ještě neumyté ruce - prostě pokrok já miluju.  _________________
10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so duben 16, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
gemini
UDĚLUJI TI ŘÁD ZLATÉ JEDNIČKY ZA DNEŠNÍ FOR!!! já nemám slov .... rozchechtala jsem se na celý barák
|
 |
borufka
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
Gemini tak to je dobrý Já ani nevěděla, že něco takovýho existuje. U mě je vrchol pokroku spachovadlo a hotovo, suchej wc ani náhodou Nebo tureckej, fůůůj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
ani alkoholik ani gambler ani mě nebije ještě to tak
manžel nevydrží ani chvilku doma v týdnu je v praci to chápu v dvakrát týdně po práci jezdí na fotbal tréninky ,v sobotu má fotbal v neděli šipky a mezi tím co zbývá tak čumí na televizi na sport a já tady lítám jak kretén kolikrát prádlo věším v 10 večer a pak je dotčenej ,že s ním nechci spát
za celý dva roky co má syna s ním byl venku jen 4x a to se vratěj do půl hoďky jsme spolu 4 roky holky nejsou jeho
a až půjdu na operaci tak se o Páju postarat nemůže ,protože mají hodně práce ještě že holky se dokážou postarat sami o sebe a jeho máma? ta si Páju nechá jen ze dne na den dýl prej ne je líná jak veš přitom je to její jediný vnouče bohužel já rodiče už nemám
nemám teda moc na výběr ještě že opka je za 71 dní a těším se na ní protože se konečně za dva roky pořádně vyspím
Věrčodomluvíme se třeba na příští týden nemám hlídání abych si mohla někam vyrazit  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Teda holky. Nejdřív sem se podívala kolik ste toho nakrafali od včera poledne a zděsila se. Pak začala dočítat (při konzumaci oběda) a tak vám teda pěkně děkuju. Na monitoru skončil smažák jak sem se tu tlemila a bouchala smíchy. Jako prkýnka nemaj chybu
Alena tak hurááá mimí je doma a maminka už se musí moooc starat, aby bylo spokojené. Já se taky strašně těšim až bude doma kočiči mimi. Páč já si teda od gemini kamarádky jedno beru a s velkou radostí. Jenom nesmim říct, že je ještě volná kočička. Páč dcera mi hned vynadala proč sem si jí nevzala taky. Mamina má totiš britskýho kocourka tak prej by měli krásný děti. Tak to já teda nechci. Mě pak strašně rozesmutní, když musim koťátka dávat pryč. _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Vlado
no hele co si budem povídat ... je to pěknej sobec ... já sem mrcha já bych tatínkovi vrazila dítě a k tomu mu předložila rodný list se jménem otce a slovy "NEJSEM PANNA MARIE" !!!
A kdyby měl kecy, tak bych mu dopřála sex tak často jak on často se věnuje synovi ... ať se chytne za frňák
katko
já utírala monitor a stolek teď díky gemini  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
Vlado
Můj manžel je zase pořád doma, nevytáhne paty z baráku (pracujeme doma, vedle sebe v jedné kanceláři), po několika letech přemlouvání začal chodit do angličtiny, takže aspoň jednou týdně vypadne, pak jsem ho několik let přemlouvala, aby po té angličtině šli se spolužákama na pivo, takže teď chodí, ale jsou tam chvíli, tzn. celkem je z baráku z cca 3 hodiny týdně
Žádný sport neumí, takže je všechno učím já, lyžovat, bruslit, na kole, na kolečkáčích. Jeho matka hlídala děcka možná 2x když byly malý (přišla k nám na 2 hodinky), protože ona vychovala 3 děti a už má tedy odpracováno
Ale je to hodný a pracovitý člověk a nosí mi každý měsíc na den sňatku kytku.
Musíš to tak brát, že každej má něco, až kluk povyroste, bude ho ten fotbálek učit a budou spolu. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Naposledy upravil Annax dne so duben 16, 2011 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
Vlado no to fakt není moc veselé a co takhle zvolnit a nesnažit se stihnout úplně všechno? Se dvěma puboši a prckem toho máš určitě hodně. A kdo ti bude hlídat až půjdeš na opku? _________________
10.5.2011 plikace OB
|
Návrat nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
záchodové historky vždy potěší, alespoň jste si opucovali monitory  _________________
10.5.2011 plikace OB
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
Vlado jenom mě napadá. To než ste se vzali a pořídili si mimčo tak neměl fotbal? Neměl šipky? Myslím, že do toho si šla s toudle vědomostí. Je málo chlapů co si dovedou vzít mimčo na celé odpoledne a dát ženský prostor "pro sebe". Máš dost velký holky tak ti budou muset pomoc. Já sem v tomle asi divná, ale na chlapa sem se nikdy nespoléhala a spolehnout nemohla. No nakonec utek od nás když klukovi byli 2roky a holce 5 měsíců. Holt se na všechno dívám jinak a spoléhám se taky jenom sama na sebe a je pravda, že mi hroozně pomáhala vždycky moje mamina. Ale nikdy ne chlap
bobule to už sem naštěstí měla dojedýno  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
Bobule děkuji za jedničku, je moc pěkná. Ještě jsem nezkusila jak sem vkládáte obrázky. Budu to také muset zkusit. _________________
10.5.2011 plikace OB
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
Všude je něco. Všichni jsou z mého taty nadšení, ale taky to není tak růžové, jak to vypadá  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
Bré sobotní odpo všem, přeju!
Gemini
, dobrýýýý!
Sibylko, tak dej, prosím, vědět jaké to bylo , můj chlap se chystá na krkovici v tatarce, i když, já bych radši kuře .
Bobul, chilli a med,to bych taky mohla, i když teď se mírním .
Já budu odpo dělat lososa v kabátku a k tomu štouchané brambory se špenátem, pokud zbyde těsto, narvu špenát do taštiček a udělám pár taštiček naslano a nasladko tam mám umíchané višně. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|