Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 440, 441, 442 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlada

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:33 am    Předmět: Citovat

Luci to bude asi tím,že si tady o něčem píšete konkrétním mimo operací ,myslím tím pejsky ,kočičky ,záchody atd. Třeba to je tím ,že vás asi přímo neznám nevím poznala jsem Bossinku to je tak vše. Vím příjde to časem až se někde potkáme a poznáme.
Jo a nebo jsem momentálně zoufalá a potřebovala bych si s někým pokecat Rolling Eyes kecám doma s 2letým prckem a už začínám žvatlat jako on.
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:37 am    Předmět: Citovat

Vlado
neblbni neblázni ... kdyby jsme si chtěli povídat jen mezi sebou tak tu nepíšeme o záchodech a čoklíkách veřejně ... je to určený pro všechny ... některé to neberou, některé to pobaví, některé pohorší a kdo chce, tak reaguje .... každý si z toho vezmě to "svoje" co mu sedí ... Wink
Tak si taky koukej utrhnout "kus toho svého" žvance a uvidíš ... do diskuze se prostě může zapojit každý!!! není určená jen těm u jejichž jmen je to napsané Wink

A přeci nechceš aby se zde psalo jen o operacích ... to by bylo nudný a depresivní si tu psát neustále dokola o gastru o opce, o tom co koho bolí ... tohle je kavárna, kde si můžem povídat o všem a nemusí to být spojené pouze s operací
Přesně tak jako kdyby sis zašla na kafe s kamoškou, tak nebudete x hodin povídat jen o jednom a tom samém Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne so duben 16, 2011 10:52 am, celkově upraveno 2 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát.
Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:42 am    Předmět: Citovat

Připojuji se k Bobul,že piš,co máš na srdíčku a on ti na to určitě někdo zareaguje,podrží a nejspíš i poradí Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
A když už jsme u toho,tak já jsem tu na foru dva měsíce a nikoho osobně neznám,ale když se občas podívám na Rajče,tak nejen,že podle fotek už si umím představit,s kým si píšu a i mě stále motivují a nakopávají ty úžasné úbytky a proměny na těch fotkách Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Tak piš piš piš piš piš,čekáme Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Sibyla

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

Hezké skoropoledne všem.
My dneska vaříme řízky, ale protože jsem zjistila, že nemáme strouhanku - včera ráno odjel tata a neměl kdo nakoupit Laughing - tak ty řízky dělám v tatarce a obalené v mouce http://www.hellmanns.cz/detail-receptu/stavnate_kureci_platky_hellmanns/

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:46 am    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

Vlado
je jasný, že se k tobě nepřidám, když budeš mluvit o miminu ... byť jsme od sebe jen 3 roky já už mám 18ti letou dceru a 15ti letého syna takže tvé starosti jsou mi již vzdálené, ale jsou zde maminy s miminama jako máš ty a ty určitě zaregují, ale ty můžeš reagovat klidně i na ty záchodky ... je to zas jiná "zábava" než jsi zvyklá, ale zas se můžeš odreagovat od té lajny v které jsi Wink

Jo a jak jsem již psala ... dneska vařím maso v chilli omáčce s medem podle pořadu prostřeno ... tudíž nic pro mimouše Sad Wink

borufka

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:53 am    Předmět: Citovat

Zdar ženy Smile
Tak třeba ani já neznala samozaklapovací záchod a teda jako...zážitek to pro mě je jako blázen Shocked A ono se to i samo otevírá?? Tééda, vidlák se nezapře Smile
Jinak my máme kuřecí kousky na kari s klíčkama a nudličkama Smile
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 10:56 am    Předmět: Citovat

mono
žárlení nebude ... mám je taky v plánu ... jen nemám tatarku, takže jak koupím tak je prubnu ... lákala mě ta reklama na to Laughing Laughing Laughing

borůfka
nechtěla by si toho nějak moc? samo se to teda neotvírá Laughing Laughing Laughing
ale vidlačisko se nezapřelo to máš recht když sem to prvně měla v rukách Laughing Laughing Laughing Laughing

Sibyla

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:01 am    Předmět: Citovat

Tatarku nekupuju, tatarku si dělám sama Wink

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:07 am    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:42 pm, celkově upraveno 3 krát.
Vlada

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:08 am    Předmět: Citovat

Bobul asi jsem to napsala blbě,je dobře že se tady nepíše právě jen o operacích na tu si jen počkám Laughing
a nemám jen mimino mám 17-ti a 14-ti letý holky pubertální Very Happy
a manžela,kterej stojí za hovno tak a je to venku ,to je co mě trápí nemám s kým si o tom pokecat Evil or Very Mad to je ta moje zoufalost :cry
a děti tím zatěžovat nemůžu
hlavně se na mě nezlobte no Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
borufka

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:24 am    Předmět: Citovat

...a sakra, tak to já si nechám prkýnko svoje, bohužel Confused Ale třeba jednou chlapa donutím k pjéérestrojce a budeme mít závěsnej záchod a a a....a už budou vymoženosti, že třeba bude běhat záchůdek za mnou Very Happy Very Happy
Hihi, science fiction trochu Very Happy
Tak a teď mi řekněte, jestli aspoň můžu mít naději na opku v červnu, když jdu na první consultatioe 6.5.??? Very Happy Exclamation
Annax

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:26 am    Předmět: Citovat

Vlado
Je alkoholik, gambler nebo Tě bije?
Pokud ano, tak pryč od něj! Pokud ne, je změna většinou přestupem z bláta do louže. Po cca 20 letech (odhaduji podle věku holek) má tento pocit více či méně většina z nás Wink Wink Wink

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav

Naposledy upravil Annax dne so duben 16, 2011 11:42 am, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:41 am    Předmět: Citovat

Vladooooooooooooo co to tady čtu????? Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked Tak co takhle kdybych dneska večer přijela do Kolína a hodily jsme řeč??????? Wink Nebo hoď jiný termín, klidně v týdnu dopoledne, hoď místo a já dorazím !! Wink

A žádné, že sem nezapadneš - sem zapadne KAŽDÝ - ovšem když bude jen číst, těžko zapadne....tak neváhej a piš třeba blbostiiiii Wink Laughing Laughing Laughing

Jsem se totálně přežrala prdlavky čočky, teď povezu tatu k autu, jede pro uhlí, přijede zítra v noci bo až v po ráno Rolling Eyes ... můžeme udělat mejdlooooooo, kdo přijedeee Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A pak jedu hned k ségře, tak od mě budete mít dneska pomalu celý den kliiddd Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 440, 441, 442 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: