Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 534, 535, 536 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jane-jane
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
Krásné sobotní odpoledne kurníčku
MickoPt........ díky za tvou otevřenou zpověď Pravdou je, že určité usínání na vavřínech potká jistě každého z nás a je fajn vědět, že ty prohřešky s nevážením jídla, či uzobnutím mimo vymezený čas se nedějou jen nám samým. Nikdo jsme totiž tak "jednoduché" hubnutí nezažil......a proto nás to někdy svádí uhnout z cesty
Já svou stravu /bohatě kalorickou / i s veškerými prohřešky /sladké, alkohol apod./ každý den zapisuji. Dokonce jsem tak daleko, že si zapisuji veškerý sprostý pohyb /jak říká verca/ a slibuji, že o půlročním výročí od operace shrnu do nějakého závěru popíši zde na foru . _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
Alenko vím, co jsou stresya problémy....díky nim jsem taky nabírala...ale u mě to bylo ,že jsem neměla ve stresu potřebu jíst...ale pak jsem si dala jednu porci a zhltla...ta porce nebyla 80 nebo 100g...před lety jsem o tom nepřemýšlela.. ..poučuji se i z vlastních chyb z minulosti...a tady na foru jsem hodně získala info.....pro mě opka byla poslední možnost , jak ubrat hmotnost....a tuto šanci si nenechám utéct...nehubnu kvůli vzhledu,ale kvůli zdraví...a pro sebe....ted když i okolí ví, že jsem byla na zmenšení žaludku...tak to bych tu radost nikomu neudělala,že jsem selhala...to neee....a zklamání těch , co mi věří, že s nadváhou se poperu.....vím, že nesmím hladovět....to je první krok k přibírání......uvidím, jak budu dále úspěšná nebo neúspěšná....věřím, že jen úspěšná ....chci to....dělám to pro sebe....ušla jsem už takový kus cesty....a nebudu se vracet zpět....
byla jsem upozorněna na vstupní konzultaci..že operace je jen berlička...a pokud si ji sama zlomím....tak těžko se z toho vyhrabu....držím ti palečky..a hlavně pevnou vůli...dobrou náladu...s úsměvem a pohodou se zvládnou i trable lépe...jak se říká...kaše se nejí tak horká, když se uvaří...musí se pofoukat.... je to někdy moc těžké... kdysi mi jedna osoba řekla....buď pevná jako dub, nepovol a neustup!..... _________________

Naposledy upravil MickaPt dne so duben 09, 2011 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
MickaPt tos napsala hezky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
jane-jane ahojky...taky si píšu i aktivitu, kterou během dne mám...
jsem sama zvědavá, jak to půjde dále....vím, co chci a za tím si půjdu.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Micko
Moc děkuji za to, cos napsala, budiž to pro nás všechny poučením!
A o to tady jde! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 09, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
Micko když jsem byla mladá, tak jsem ve stresu taky nejedla, jen jsem pila kafe a kouřila, vždy jsem zhubla a pak až jsem byla v pohodě, tak se mi hned vše vrátilo a vždy ještě něco navíc sladké jsem také nikdy nemilovala, ale loni, když se můj syn odstěhoval do vlastního a já zůstala doma sama a zemřela mi máma, tak přišel nějakej zlom a já jedla sladké, no prostě tělo se asi bloklo
měla jsem chvilky, kdy jsem si říkala, jakej smysl má můj život
ale určitě již bude líp, příští týden si přivezu pejska a hned bude doma veselo  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
Alenko přesně to samé...když se pak vše uklidnilo..najelo se zpět do starých kolejí...a váha jela nahoru...
s pejskem ti bude veselo..a je moc hezký...to bude rošták.....vždy je smysl pro co žít.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
ALENKO,POŘÍDIT SI PEJSKA JE SKVĚLÉ ROZHODNUTÍ.SE ZVÍŘÁTKEM NEBUDEŠ NIKDY SAMA.TY MOJE DVĚ MRCHY SE MNOU SPÍ V POSTELI A KDYŽ SE PŘITULÍ HNED SE SPOKOJENĚ USÍNÁ.
ŘÍKÁM TEDA,ŽE BUĎ MŮŽU MÍT HEZKÝ BYT NEBO ZVÍŘATA - JÁ SE ROZHODLA PRO ZVÍŘATA A NEMĚNILA BYCH.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
JINAK MALÝ PŘÍSPĚVEK K TÉMATU ODE MĚ.,4 MĚSÍCE PO TUBU - 37 KG.KDYBYCH VÍCE DBALA NA DOPORUČENÍ ASI BYCH MOHLA SUNDAT I VÍCE.PRACUJI NA POŠTĚ,TAKŽE ....SNAŽÍM SE DODRŽOVAT +- 3 HODINY,ALE....,RÁNO NEMÁM ČAS SNÍDAT,PRVNÍ JÍDLO JÍM TAK V DESET,ČASTO JE TO POLÉVKA DO HRNÍČKU.MUSÍM PŘIZNAT,ŽE MÁLO PIJU,3 LITRY DO MĚ NIKDO NENALEJE,ANI KDYBY MĚ ZABIL,JESTLI VYPIJU LITR JE TO HODNĚ.POHYB NEPRAVIDELNĚ AQUA AEROBIC,V PONDĚLÍ JDU S HOLKAMA PRVNĚ ZKUSIT ZUMBU,ALE POCHYBUJI,ŽE BY MĚ TENTO DRUH POHYBU ZAUJAL.
SNAŽÍM SE VYHÝBAT CHLEBU A ROHLÍKŮM,CUKR POKUD TO JDE NAHRAZUJI SLADIDLEM.PO KAPSÁCH MÍVÁM PRO PŘÍPAD NOUZE OŘÍŠKY.DO SRAZÍKU V TURNOVĚ BYCH CHTĚLA SUNDAT JEŠTĚ 10 KG.TAK DRŽTE PALCE.PAPAPAPA _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
micko pěkně a trefně napsáno, myslím, že se v tom mnohá poznáváme. každý občas ujede, ale mělo by to být jen občas, nebo se nám to vymstí a váha si nás přestane vážit.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
Nazdárek kočky už sem skoro nechodím, respektive občas juknu, ale nekoukám do témat, tak nevím, co se tu řeší a tak. Jen odpovídám na SZ ponejvíc. Až dneska mi holky na srazu říkaly, že se Micka ptala po holkách, co sem chodily dřív, konkrétně i po mě. Díky Micko, že sis na mě vzpomněla Tak jsem tu trošku něco pročetla v tématech.
Dříve jsem byla jedna z mála, co měla plikaci a chodily mi kvanta zpráv s otázkami na ní. Pak jsem si všimla, že už je tu víc a víc holek, co mají plikaci, tak jsem se už tolik nezapojovala, protože to nebylo už třeba a odpovídaly i jiný holky.
Co se týče toho, jak jsem na tom já - jsem teď 9 měsíců po operaci. Mám dole 22 kg a už tak dva měsíce mi to stojí a lítají mi nahoru a dolů dvě kila :-/ Vím, že to tu psalo spousta holek, že se jim to zastavilo a pak zas rozjelo. Ale zároveň taky říkám, že si myslím, že za to můžu také sama, že se to zastavilo. Do této doby jsem pro hubnutí mimo operace neudělala nic. Jako jím míň, to samozřejmě, zhruba třetinové porce toho, co před opkou, ale absolutně všechno a kdy chci. A v tom vidím problém. Toto jsem si uvědomila už dřív, jak se váha zastavila, ale sama sobě jsem si to opravdu přiznala asi před dvěma týdny, že musím už začít opravdu dávat pozor, abych nezačla přibírat. Že chci dál hubnout, takže musím omezit moje večerní chutě typu: brambůrky, čokoláda, kyselá okurka, sušenka, sýr... Sice to je všechno v množství pidi midi, ale je. Taky jsem poprvý od operace začala cvičit - chodím teď nově na Zumbu a asi tři týdny každý ráno cvičím protahovací cviky Pozdrav slunci. Věřím tomu, že když se budu trochu hýbat a pohlídám si svoje chutě, tak to zase půjde dolů.
Je jasný, že když se srovnám k "drakům" typu Věrka, kterým to letí dolů raketovým tempem, tak to působí, jako malý úbytek. Holky obdivuju a i jim v dobrém závidím Bohužel nepatřím k těm, kterým to pádí takhle pěkně dolů a jak samy píší (nebo alespoň dříve psaly, nevím jak je to teď), tak pro to ani nemusí nic udělat. Pro mě je úspěch i toto moje zhubnutí, protože bez operace bych ani tohle nedala nikdy dolů, nikdy se mi nepodařilo dát dolů víc než asi 8 kilo a to bylo jen jednou a při strašném odříkání.
A on možná když nad tím tak přemýšlím bude problém asi i v tom, že já jsem sama se sebou teď celkem spokojená. Nechci aby to vyznělo jako nějaký chvástání, ale mě je takhle teď fajn. Co jsem zhubla, tak mám už půl roku vysazené prášky na vysoký tlak, který jsem i ve svém nízkém věku měla. Koleno, které mě předtím bolelo po úrazu při každém trochu delším chození, mě teď nebolí vůbec a jsem celkově taková pružnější. Jako byla bych moc ráda, kdybych hubla dál, to určitě, ale už to vnitřně nechci tak moc, jako v době, kdy jsem šla na operaci.
Uf, tak mě už nic nějak nenapadá, co napsat  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 7:58 am Předmět: |
|
|
Lucie.K ahoj Lucko, moc děkuji, že jsi tady taky napsala své zkušenosti a úspěchy a neúspěchy....
ty jsi byla jediná, která mi před opkou řekla, co mě čeká, co jsi prožila, jak to jde...moc ti za to děkuji... je škoda,že tu nepíši i i ostatní co jsou po plikaci více než půl roku.....zajímalo by mě , jak na tom jsou ....celkově....
budu ráda...když se opět ozveš a písneš...jak pokračuješ...je to myslím i motivace pro ostatní...
srovnávat se s Verčou...to je zbytečné...ale na ní je vidět, že ona ze začátku jede v těch správných kolejích....dodržuje intervaly, pije, občas i smlsne...ale jak sama říká, není na sladké ...že občas si dopřeje pidi zákusek...ale není na to ulítlá...její jsou pepánky.....a taky holka má pohyb...spousta lidíček tady v ní vidí vzor...ale nevnímají mezi řádky , co ona píše... že se musí dodržovat určitá disciplína.........pokud jsem vyrozuměla z toho , co za tu krátkou dobu o ní vím, je to aktivní osůbka...která asi moc neposedí na jednom místě....a proto i její spalování jede na plné obrátky....a s ubývajícími kilogramy je aktivnější a plná života..ale to pozorujeme na sobě i my, co úbytek nemáme tak velký....jsme pohyblivější..co se týká problémů s pohybovým ústrojím, mnohým přestaly, tlak se ustálil, aj. neduhy... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
přeji všem hezký sluníčkový den.... a jdu se pochlubit.....váha opět mi ukázala o kilečko méně....jupíííí...
vidím ted, že opravdu disciplína se musí dodržovat, jím poctivě co 2-3 hod., záleží na tom jaké jídlo mám...po lehčím pocit hladu bývá po 2hod..... a když je to jídlo sytější...3hod. vydržím bez problému ani pocit hladu nemám..ale to si už dám další porci...pitný réžim se snažím taky dodržovat....není to ještě ono...ale lepším se....začala jsem i maličko cvičit...dle svých možností....co mi dýchací ústrojí dovolí.....a výsledky se dostavují....
opravdu nezáleží jaky druh operace máme...ale jak dodržujeme disciplínu, pravidelnost, pitný režím a pohyb....nemusí být vrcholový sport....  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
Lucinko ahoojj....čtu tvůj příspěveček.... tak jsem z toho po pravdě jelen chceš hubnout, ale zároveň jsi spokojená, večerní úlety na mlsotinkách, pravidelnost totálně v řiti, nehýbající se váha ..... ALE...jedno jsem z toho pochopila - VÍŠ, KDE DĚLÁŠ CHYBY A JSI SI TOHO VĚDOMA a toho si moc cením !! Tak teď už jen doufám, že pokud chceš ještě odhodit nějaké to kilčo, že najedeš do nějaké správné koleje a uvidíš, že se váha ještě pohne tím správným směrem, držím palečky
Další věc je ta, že píšeš, že pro hubnutí neděláme NIC - to máš pravdu, ale jen částečně - nedělám sice nic z pohybů, diety atd...ALE.... DODRŽUJI PRAVIDELNÉ INTERVALY MEZI JÍDLY A HODNĚ PIJI a to mi osobně pro mé hubnutí stačí, alespoň v tuto chvíli - po čase počítám s tím, že budu muset přejít třeba k dietnějším jídlům nebo pohybu (fůůjjj), takže bych byla nerada, aby to vyznělo tak, že člověka odoperují a tím bude hubnout - nemá každý štěstí jako já, že mu stačí k hubnutí PRAVIDELNOST, ale i ta je hodně důležitá, bez ní bych nebyla tam, kde jsem teď !!
Micko co to tady o sobě čtu Koukám, že toho o mě víš víc, než já sama Já a aktivní člověk?? kde prosím tě??
Tak trošku upřesním mojí "aktivitu" - neaktivitu - necivíčm, nehýbu se nějak extra hodně, nemyslím už na hubnutí - to, že si občas vyjedu na kole (pomalé tempo, ne nějaké honění), vyjedu občas na inlinech (také pomalu bo neumím moc zatáčet a brzdit už vůbec ne !!) - a to ještě kousek jet, chvíli stát atd - prostě takové lážo plážo - žádné honění, nic takového se u mě neděje !! Mini zákuseček si také nedopřávám - když mám chuť na dortík, prostě si dám celou svojí porci, takže to je normální zákusek, když na to přijde.....nebo jiná sladkost - ale ty fakt nemusím, takže je nevyhledávám - většinou týden před menzes mě honí mlsná.... dále vylezu před barák (pár kroků), nasednu do auta a z bodu A dojedu do bodu B, tam udělám opět pár kroků (třeba do obchodu i do bytovky, které jsou u nás ve vsi jezdím autem, za martičkou ) nebo že si zasadím na zahrádce nějakou tu kytičku, běžné domácí práce atd atd...rozhodně NEPOVAŽUJI ZA NĚJAK PŘEHNANOU AKTIVITU !! Mé zaměstnání není zatím také ani trochu náročné - takže ani tam aktivita rozhodně není !!
A navíc - s TUBU se hubne RYCHLEJI, než s PLIKACÍ - takže tady není nějaké srovnávání toho, jak mi váha letí dolů na místě
The end.....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne ne duben 10, 2011 9:45 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
Micka: Přede mnou na plikaci z holek co sem chodily, byla myslím jen Vanda a Malvi a o těch už dlouho nic nevím. Vím, že Malvi sem ještě pak psala, ale už si nepíšem SZ. Tak uvidíš, jestli se ti tu ještě někdo ozve ještě nebo jim napiš SZ, jestli si pamatuješ nicky, třeba sem holky chodí jen jako já, že mrknou jestli není SZ a nečtou témata. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba 
Naposledy upravil Lucie K. dne ne duben 10, 2011 9:53 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|