Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 533, 534, 535 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
Bohunka koukám na tvůj metřík...a už tam máš osmičku..gratuluji....
všem hubnoucím gratuluji k úbytku _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:17 am Předmět: |
|
|
se dívám, že už tady nechodí na forum děvčata, která jsou po plikaci dříve ...zajímalo by mě, jak jsou na tom nyní...
já jsem terpve půl roku po opce... a pokud můžu se podělit o své vlastní zkušenosti...se podělím....
zpočátku první měsíc letěla váha dolů...pak se úbytek snižoval a průměrně měsíčně kolem 3kg úbytek...nejvíce je úbytek v tucích podle měření na kontrolách ....když to srovnám, jak jsem kdysi zhubla....tak ted hubnu rovnoměrně.....nejvíce se to projevuje na zadku a nohách...tam v cm je viditelný úbytek...jsem měla obavy...že hrudnik se mi zmenší a už tam budu mít jen visící placky s čudlíkami.....úbytek je i v těchto partiích...ale prnda pushup jistí gravitaci.... to na první pohled vypadá..že mlékárna nevyschla...
přiznám se,že jsem moc disciplínu nedodržovala...tím myslím intervaly mezi jídly...a velikost porcí vždy jsem přesně neodvažovala...ale myslím,že velikost porce jsem až tak nepřekračovala...ale spíše obsah porcí..dopřála jsem si častěji kalorické bomby....a k tomu i alkohol...ne že bych byla opilá....ale nezůstalo u jednoho panáčka nebo skleničky vína...necvičila jsem ....ale v neděli jsem se zvážila a zhrozila se váhy...stoupla nahoru...tak to jsem si řekla, holka dost...tudy cesta nevede...od pondělí jsem najela na pravidelný režim ve stravování...jím co 2-3 hod. ...vážím si každou porci na 80g...120 ml tekuté....začala jsem i cvičit dle možností...mám problémy s dýcháním....a při větší námaze se rozkašlu...je to moje omezení....píšu si všechno , co sním a vkolik....jestli mám hlad, potíže z jídla, tlačí v břiše, plynatost apod....podle toho si můžu regulovat stravování...a váha šla dolů...nejen o ta kila nahoru co vyskočila ale i kilo dolů....
kdybych se nezačala hlídat. tak usnu na vavřínech a byla bych časem tam kde bych nechtěla být...a proto jsem nešla na opku ,..
hodně mi pomohlo forum...hlavně rady Verči....
a ostatních, které jsou už delší dobu po opce....
vím, že uspokojit se počátečním úbytkem a pak nic pro to nedělat NEJDE aspon u mně ne....říkat si...že dortík je jen 80g a z toho neztloustnu...je omyl...ano jednou za čas i to tělo potřebuje...ale časem si to budeme říkat častěji a bude pozdě...pak už nám nic nepomůže ani kdyby nám odstranili celý žaludek.... závěrem...zhřešit se dá občas ve všem...dá se mírný prohřešek prominout...ale pravidelné hříchy...ty se neodpouštěj ani v životě a tělo nám to neodpustí ....
přeji všem hodně úspěchů v hubnutí _________________

Naposledy upravil MickaPt dne so duben 09, 2011 8:29 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
Micko hezky jsi popsala své postřehy, poznatky, zkušenosti ohledně plikace i svého těla, určitě si z toho někdo něco vezme a třeba mu to i pomůže při rozhodnování se, díky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:38 am Předmět: |
|
|
verca jsou to moje osobní poznatky...docela bych ráda věděla, jaké zkušenosti mají ostatní..nemusí to být jen o plikaci...ale plikace je nová metoda....a taky jsem k ní měla nedůvěru, že je to něco neprobádaného ještě...ale bandáž se dělá už spoustu let a jsou s ní taky různé zkušenosti...někdo hubne pořád...někdo přibírá...to samé i tubu...takže by mě zajímalo...jak jsou na tom i ostatní..co jsou po opce už delší dobu...své úspěchy i neúspěchy...kde vidí příčinu neúspěchu u sebe...každý má jiný metabolismus...zdravotní potíže apod.....pohybovou aktivitu...já díky svému povolání mám pohybovou aktivitu minimální...nějak lítat s pc po místnosti to nejde..ale po práci se musím hýbat....více než jiné...které v práci se hýbají..a nesedí jen na pozadí..jako já....
o plikaci před operací mi hodně napsala LUcie.k...bylo by dobré, kdyby i ona tady napsala...jak pokračuje v hubnutí...v čem jí to jde ..v čem ujíždí apod... hodně mi tenkrát pomohla s informacemi...a děkuji .... _________________

Naposledy upravil MickaPt dne so duben 09, 2011 10:41 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
jak jsou na tom ostatní se asi už moc nedozvíme... chodí sem už jen opravdu hrstka z nich....ale kdoví.... třeba se nám někdy ještě ozvou
A moje poznatky tu jsou popsány několikrát a jsou všeobecně známy, ty už sem psát ani nemusím  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
právě tvoje poznatky jsou užitečné...a to se nevyčte nikde v publikacích....
je škoda..že i ostatní se nepodělí popravdě jak to s nimi je po operaci... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
JE TO VELKÁ ŠKODA,ŽE TU NEJSOU POZNATKY RŮZNÝCH OPERACÍ OD LIDIČEK,KTEŘÍ UŽ TU JSOU NEBO BYLI DELŠÍ DOBU
MYSLÍM,ŽE BY TO POMOHLO NOVĚ PŘÍCHOZÍM
JÁ JSEM SE TAKY HODNĚ INSPIROVALA ,ŽE JSEM SI PROČETLA PÁR LIDIČEK,ALE VĚTŠINOU TĚCH KTEŘÍ SEM STÁLE PŘISPÍVAJÍ A JSOU TAKŘKA SKORO V CÍLI A TEĎ VÍM,ŽE NEJVÍC MĚ INSPIROVALA VĚRČA UŽ JENOM TO,ŽE JSEM VYPADLA Z KOLÍNA
VĚRČO DÍKY _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Mickopt
napsala si to naprosto úžasně a moc ti za tohle děkuju .... popisuješ přesně to co tu neustále a v dobrým slova smylu omýlá verča
udělala jsi dobře, že jsi sem napsala jak to funguje a co se ti "přihodilo"
Takto otevřených lidiček by tu mělo být víc aby byli ponaučením a varováním pro nás všechny ostatní...
Ještě jednou můj velký dík a obdiv k tomu to napsat veřejně  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
bobule Verča je tady inspirací pro hodně lidiček...a vzala jsem si z jejich rad hodně....proto jsem i já tady napsala, jaké úspěchy a neúspěchy provázejí úbytky váhy..po jiném druhu operace......kdo chce,tak si z toho vybere potřebné info....pro sebe.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
tolikrát čtu věrča, až jsem se pomalu začervenala
Holky děkujiii. Moc mě těší, když čtu, že Vám moje rady a poznatky pomohly....člověka to zahřeje u srdíčka když ví, že se nenamáhá zbytečně. Jste skvělé díky, mám z Vás opravdu radost a to úplně ze všech, které se na mě obrátily a kterým jsem aspoň maličko pomohla....vždyť od toho tu všichni jsme !! Tak jedééééééééémmmmmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
nedělej se ... ti to dělá dobře, tak se nečervenej krocane  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
to píšu, že mě to těší néééé, aspon čti, když už nic jinýho  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
hmm škoda, že tu není smajl s vyplazeným jazykem  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
MickaPt napsala jsi to moc hezky a musím ti dát ve všem za pravdu já nemám plikaci, mám tubu ale také jsem doplatila na nehlídání si kcal loňský rok byl pro mě dost problémový, tak trochu jsem se psychicky zlomila a řešila to sladkým porce jsem sice nezvětšovala, ale skoro půl roku jsem do sebe cpala sladkosti a váha lezla nahoru již jsem tu několikrát psala, že mám o 10 kilo víc než na metříku stačily menší rodinné problémy a tělo okamžitě zareagovalo na moji nekázeň já jsem vždycky hubla špatně, zato nahoru to jde fofrem
věřím, že když se budu hoooodně snažit, že to zase půjde dolů ale musím na sebe být tvrdá a hlavně se musím dostat z depresí
když jsem hubla, byla jsem plná elánu a šťastná, nyní je to opačně
tak snad se mi to jednou podaří
také mi verca radila jak jíst, ale nedařilo se mi a nechápala jsem, proč mi to nefunguje
je těžké tady veřejně přiznávat, že jsem zklamala, ale je to tak a nyní bojuji sama se sebou, aby všechno zase fungovalo  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|