Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
oktávko
|
 |
LF
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
Za jak dlouho po operaci jste začly brát Biosil? Já se pořád dopoju rozpustnýma multivitamínama ale z toho padaní vlasů mám strach jako čert z kříže. Mám strach, že když to začnu brát teď tak nějak ublížím tomu žaludku. Jsem furt na tekuté. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Octávie.k Katko.....gratuluji...ty jsi druhá tryskomyš tady....jak se dívám..... jsi fakt jednička...... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
Dobré dopolko v kurníčku.....
tak mě vlasy začaly padat 3-4 měsíce po opce - a padají do dnes !! Už ne v takové míře, dorůstají už nové, ale stále trochu padají .... ze začátku jsem brala Biosil...ovšem jsem lajdák, takže jen tak sporadicky - takže jsem využívala jedno balení a to ještě stylem jednou jo, 2x ne.... od té doby neberu vůůbec NIC a také žiju.... všechno mi nevypadalo, mám tam sice houno, ale neřeším to....
Octavko Kačenko gratulka veliká k docentce !!! My dvě víme své, takže tady se rozepisovat nemusím o Tvém boji - vše už bylo řečeno jinde - takže ještě jednou GRATULKA VELIKÁ, zasloužíš si ji, Ty sama víš nejlépe proč !!!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
Díky holky moje zlatý.Je to moje patnáctileté miniámum  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
LF
čti můj příspěvek na předešlé stránce a nezmatkuj!!! _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
PŘEJI VŠEM KRÁSNÉ RÁNO
TO S TĚMA VYPADAVAJÍCÍMA VLASAMA TO MÁM TEDA RADOST TAKHLE MÁM NA HLAVĚ HO.NO A JEŠTĚ MI VYPADAJ
TO ABYCH ZAČALA SHÁNĚT PARUKU
JINAK DNESKA SYNÁČEK PAVLÍČEK SLAVÍ 2 ROČKY
POČASÍ NIC MOC TO SLAVÍME VENKU
RÁNO JSME ZTRÁVILI S NÍM NA POHOTOVOSTI S BOLESTMA A KŘEČEMA V BŘÍŠKU TAK TO UŽ NAŠTĚSTÍ ODEZNĚLO TAK SE DO TOHO POŘEZAL NA RUČIČCE O NŮŽ OD ROBOTA TEN MÁ DNESKA DEN CHUDINKA MOJE MALÁ  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Děvčátka,vlasy padat prstě musí..Je známo,že všechny "hnusné věci",co nám z jídel,kouření,alkoholu atd zůstávají v těle,zůstávají v sádlíčku,které se hubnutím rozpouští a tělo se těch věcí zbavuje třeba i právě padáním vlasů-těch blbých- Tak mi to bylo řečeno chemikem já měla jednou nějaké zdr.problémy a nikdo nevěvědl z čeho a známý mi poradil,že se dá poznat z vlasů nebarvených,jestli v těle nejsou nějaké těžké kovy atd..takže se vůůbec neděste,oni vám nevypadají všechny _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
bobule: Já byla pod narkozou 2x a ani jednou mi vlasy nepadaly. Takže tím to (aspoň u mě) nebude. Takže bych tomu ráda předešla i když se ti to zdá zbytečné. Mám hodně dlouhé vlasy, takže by mi to bylo líto víc, než třeba těm, kteří je mají krátké. Protože těm dorostou do účesu rychleji. Kdežto já buď budu muset na krátko nebo budu mít 5 a půl vlasů do pasu.
Jde mi jenom o tom jestli tomu žaludku nějak ublížím když to začnu brát už takhle brzy. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
LF
já byla pod narkozou 2x a byla jsem na tom stejně jak vy tady a tělíčko mé sádlo neopouští a navíc mi bylo řečeno mudr. že je to narkozou
Prostě když to bude mít vypadnout tak to vypadne a nepomůže nám ani svěcená voda ... můj názor
A jak je to s braním vitamínů hned po opce skrz žaludek na to ti určo některá odpoví  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
Vlada Pavlíček má smůlu božatko. Snad mu udělají radost dárečky,co dostane k narozeninám  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bonda
Založen: 26.3.2011 Příspěvky: 16777215 Bydliště: Uherský Brod
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:56 am Předmět: padání vlasů po narkoze |
|
|
Zdravím všechny spolubojovnice,
čtu si tu pilně příspěvky o padání vlasů. Myslím si, že dnes už jsou takové prostředky pro narkozu, že by po nich vlasy neměly padat. Když jsem byla před 35 lety na slepáku, tak hned druhý den byl můj polštář plný vlasů. Mám je dost husté, tak byl polštář uplně černý a žákyňky mi umývaly vlasy a měly jich plné ruce. Na mé hlavě se to ale moc nepoznalo a do měsíce to přestalo. Ale po deseti letech jsem absolvovala více narkoz a nikdy mi z toho vlasy víc nepadaly. To spíš po nepodařené trvalé od jedné nešikovné kadeřnice, to byla síla.
Spíš bych se přiklonila k názoru Bestickove, že se organismus čistí, proto vlasy padají.
Bonda _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGV4Zt1/]
[/url]
52,5 let,plikace, Břeclav 23.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
oktávko
veliká gratulace! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
Bonda
byla jsem pod narkozou před necelým rokem a nebyla to operace bariatrická a vlasy šly dolů taky ...
podotýkám, že jsem v tý narkoze byla přes 3 hodiny tudíž skoro stejně dlouho jako při bariatrické operaci ... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Ahoj ženy
Taky přispěju svou troškou do mlýna - před dvěmi lety jsem byla na operaci taky skoro 3 hodiny v narkoze a vlasy vydržely. Moc jich nemám, jsou taky hodně dlouhý a naštěstí se vlní, tak snad nevypadnou
Octavie gratuluju a doufám, že Tě budu brzy následovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|