Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gluminka

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:47 pm    Předmět: Citovat

Akras,
souhlas. Panu doktorovi jsem řekla, "jste moc milý, sympatický, příjemný, ale raději budu ještě třiktát rodit, než Vás jednou vidět". Kupodivu to pochopil Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

akras... přesně tak, brala jsem je opravdu poctivě.... vybrala dvě balení a teĎ jsem pořídila něco silnějšího.... tak uvidím, jestli to zabere.... říkala ale magistra, že mám počítat, že dřív jak za měsíc to nebude.... tož do té doby budu mít fakt koleno.... pak už nezbude než si koupit houbičku a sidol na leštění Rolling Eyes Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
akras

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

jj Razz Razz Razz Razz a budem hazet prasatka

BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg
zakletá

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:53 pm    Předmět: Citovat

Koukám babulky že řešíte padání vlasů..
to je fakt snad jediná moje noční můra, z který mám obavu po operaci.
Bé moje vlasy milovaný, moje hříva černočerná Crying or Very sad Laughing Laughing co je nejhorší, že se tomu asi nedá halt předejít.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
gemini

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 9:15 pm    Předmět: Citovat

Gluminko
s tím gastrem jsi mne moc nepotěšila - jdu v pondělí Crying or Very sad bojíííííííím, počítám abych nasadila pemprsku až se začnu dávit abych to ustála. Budu určtě blejt ať to půjde nosem nebo krkem - vlastně nebude co Laughing
Jinak jsem dnes dostala povolení psycholožky.
Holky a proč padají ty vlasy ?

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 9:16 pm    Předmět: Citovat

HOLKY NEVÍTE NĚKDO NĚCO O MAJAKUBI????JÁ NĚJAK NEMÁM JEJÍ ČÍSLO A DLOUHO JSEM NEČETLA ŽÁDNÝ JEJÍ PŘÍSPĚVEK.
JANE-JANE MOC DĚKUJI ZA POCHVALU,ALE JEŠTĚ BY TO CHTĚLO TAK 30 DOLŮ,SNAD SE S TÍM NĚJAK POPERU.HI HI.

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 10:07 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem brala Biosil už před opkou a mám na hlavě pár chlupů. A to holičky remcaly, že mám dvojnásob vlasů co jiní lidi.
S tou tloušťkou já problémy nikdy u doktorů neměla, až na gastru před opkou, kdy měl pan doktor paniku, že mu rozbiju lehátko a volal na sestru přes celou čekárnu do další ordinace, ať nachystá dvojku, máme tady 150ti kilovou pacienku. A pak mě okřikoval, ať si radši sundám boty(v srpnu), abych byla lehčí a ať se nevrtím, aby to pode mnou neprdlo. Musela jsem se mu chechtat, že mě přešla i ta šílená panika, co jsem měla. Navrhla jsem mu, že si teda lehnu na zem, ale že si bude muse s tou hadicí přilehnout ke mě. Blb jeden a takovej to byl hezkej chlap Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Simir

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 10:09 pm    Předmět: Citovat

Jj, že jsem Tě neposlechla a biosil si nekoupila hned Crying or Very sad. Ale už se to snad lepší. Beru ho asi měsíc a navíc dělím zábaly z kopřivy a ořešáku.
Pro Lucinku začni ho brát dřív než pár měsíců po opce.

30 let, 179 cm, 1 syn, 1 báječný muž
10.11.2010 tubu Turnov (MUDr. Hrubý)
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 10:11 pm    Předmět: Citovat

Simir...ahoooooj kočko, ráda tě čtu!!!! Neviím, jestli by to bylo s tím Biosilem co platné..... já brala a sama jsi četla, že všeliké braní toliko k .... píp .... bylo Sad Very Happy
Škoda, že nám nevyšla společná kontrola v Turnově, ráda bych tě vokoukla, jak ti to sluší Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 6:39 am    Předmět: Citovat

Dobrééééééééééééééééé rankooooooooooo všeeeeeeeeeeeeeeem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 6:42 am    Předmět: Citovat

Tak tady dočítám a "moc jste mě nepotěšil,ale já Vás potěším" a ipřesto na opku,pokud mi všechny vyšetření dovolí a jiné okolnosti,tak půjdu Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Ikdyž jsem se těšila,že po šesti letech mi přestaly vlasy padat a s tím gastrem taky už dost bojíííííííííííííííííííííím Crying or Very sad Crying or Very sad .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 7:48 am    Předmět: Citovat

dobré ráno a příjemný sluníčkový den

Gluminka k takovým doktorům jsem chodila ve Fm, v Praze jsem byla mile překvapena, ani jeden z doktorů mi nedal najevo ,že jsem tlustá, ale napřed pátrali po příčinách....když jsem šla na vyšetření, už jsem čekala,že spustí o tlouštce...ale ne...řekl mi doktor...že nadváha není dobrá...ale zdr. potíže nemusí souviset s obezitou...aspon ty potíže , co mám...nejsou z nadváhy...mám zdr. potíže i díky obezitě...(otoky končetin,ty mě hodně trápily)....ale pomalu se snižuji .....na pražské lékaře nedám dopustit...aspon u kterých jsem byla já...a to jsem jich navštívila dost....díky nim mám Prahu prolítanou křížem krážem Very Happy ...můžu říct, že v Praze mi doktoři pomohli hodně...nejen bar.operace.....ta byla poslední...ale i k odborným lékařům, ke kterým jsem chodila....jen praktická doktorka to byla pipka....tu jsem okamžitě vyměnila(..jsem měla šok, jak sděluje telefonicky informace cizím lidem....a nebyl to hovor s doktorem...aby si předali info o mém zdr. stavu, ale civilista..byla jsem v čekárně a ten hovor jsem slyšela...nebyla jsem schopna ani na to reagovat...jak jsem z toho byla vykolejená...).....a raději jsem dojížděla o pořádný kus dále...protože kdybych zůstala u ní..tak už asi ani nedýchám....

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky

očko tak zž tě následuju ... samozřejmě všudypřítomné kýchané a kašlací bacily skočily i na mě, už taky kašlu ( a jdou ze mě hleny ) Twisted Evil Twisted Evil takže sem nasadila kromě toho co už beru i Orofar, a Avamys na nosní sliznici, dokud ještě nemám rýmu. Já se z toho zbláznim fakt... opka se blíží a já budu mít co dělat abych se zt oho vyhrabala abych měla dobrý odběry 18týho. Twisted Evil Twisted Evil máme štěstí co?! Evil or Very Mad Exclamation

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 8:06 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno ženy ...

Tak tady čtu tu vaši plodnou diskuzi o padání vlasů po opce ...

Je to jev, který je bohužel normální a který nezastavíte ani slepičím trusem!!!

Je to prostě následek narkózy, který se projeví cca 2-3 měsíce po opce .... u někoho ještě dříve nebo později ... je to prostě individuální!!!

Bohužel se s tím musíte smířit, že to tak je a nepanikařit.

Vlasy padají po pramenech, ale opět dorostou!!!

Takže klid protože žádná pilulka či mastička na to neexistuje biosil, lichořeřišnice a já nevím co ještě můžou zmírnit tento jev, ale nikoliv zastavit prostě CO MÁ VYPADNOUT VYPADNE A VLASY NÁSLEDNĚ OPĚT DORŮSTAJÍ!!!!

Prostě to berte tak, že to je další nepříjemná věc na cestě za hubenějším tělem a vemte to za své jako i vyšetření gastra .... pro něco jsme se rozhodly, tak pro to to taky musíme něco vytrpět a obětovat.

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 8:19 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno holky moje plešatý Laughing Laughing Laughing .Já též jsem plešatá, heč.
Mám novinku....... Už nemám 100 kilo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Hurááááááááá.Hurááááá.Hurááááááááááááá.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: