Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:15 pm    Předmět: Citovat

Tak to ti Vladi přeji,že už máš termínek operace,já bych byla šťastná,kdybych měla už také termín operace Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Já jdu teprve 30.května na první schůzku k panu MUDr.Foltysovi.

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
borufka

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:23 pm    Předmět: Citovat

Moderátorky moderují, ne?? Reprezentují...a tak Razz
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:37 pm    Předmět: Citovat

Vlado
gratuju k termínu Wink a přeju ti ať ti to ryhle utečéééé Smile

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:54 pm    Předmět: Citovat

hmmm...bobul máš pravdu - lehce provokuješ i když už dávno vše víš Wink

Vladi supéérrr, gratuluji k termínku a věř, že to uteče jako voda za chvíli budeš po opce Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
martička

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:26 pm    Předmět: Citovat

Vladamoc ti gratuluji k termínku vim jak se těšíš já odpočítávám metr jak malí prvnáček ........ Laughing Laughing Laughing Laughing

2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:36 pm    Předmět: Citovat

martičko tak to v podstatě střiháme spolu Laughing Laughing ten metr Laughing Laughing Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Iriska

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:39 pm    Předmět: Citovat

Vladi:blahopřeji k termínku,,,uteče to jako voda a bude mnohem líp,,, Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

Vlado, blahopřeji k termínu Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Terča

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:14 pm    Předmět: Citovat

Vlado, gratuluju k termínku Wink !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 1:59 am    Předmět: Citovat

Bobule...no nastřádali jsme na komplet kuchyň 200 klacíků a už je pryč 140 a to jsme dnes nesložili ani polovinu zálohy...takže to nakonec vyleze nad 200 a zůstane nám holej zadek, ještě jsem plánovala letos totál nový záchod, ale na ten už nezbude Evil or Very Mad . Je to na odstřel, peníze lítaj jak teď na jaře dubový listí Rolling Eyes . Ale museli jsme do toho jít, protože kuchyň má už dávno odslouženo, přesně 30 let. Jen jsem počítala, že už budu mít léto v klidu a nakonec prý to máme tak náročný, že to bude dělat dlouho a první termín je až 1. června Twisted Evil . My začneme bourat týden před tím. Náramně se těším, hlavně na to, jak bude všude jemný prach. A taky na ten fičák na účtu...

Lucinko tak Vlada je srabík a ztrapňovala jsem se sama. Jak jsem psala, Žaneta nikde, holky s bariatrií a abdo jsou na 504, víš, Jane? Samozřejmě mě navigovaly 4 sestry Rolling Eyes , pro ostudu.

Zelenoočko tak Tobě nestačily ty letní křidélka a hranolky? Zase se budeš cpát plackama, ač předem tušíš, jak to skončí? Jsi nenapravitelná Laughing .

Romčo Kilberg...včera jsme byli s mužem v Lidlu a měli tam zrovna ten strojek na nudlový zázraky. Manža se mě ptá, jestli si chci koupit strojek nebo jestli si koupím zase Věrču Cool . Vyhrála ta druhá varianta. Embarassed Ale máš pravdu, arzén je bez chuti a zápachu Shocked . Tak si to ještě přeberu.

Věrčo...tak Vlada měla doporučení od svého obezitologa, ale jen tak hop švic, musela k našemu obezitologovi stejně, poněvádž potřebovala aspoň změřit, zvážit a vypočítat BMI Cool . Jo a dneska tam byli opět 2 chlapi po opce...přijdou na srazík...tak jsem si vzpomněla, když jsem minulý týden vkročila do čekárny, jak jsi seděla mezi těma dvouma chlapama jak utisknuté tintítko Laughing Laughing Laughing . Věrčo, zkusím najít fotku, kde by ta paní na ní byla...jo a říkala mi, že prý když tam má ještě špeky (jako já), takže se prý odsávají, budu se muset Hrubáčka zeptat, jak to vlastně bude probíhat, jestli to sádlo už odsávají oni nebo se musí pak dodatečně na liposukci (to se mi nezdá). Ty se o nic nezajímej, Tobě fikne jen tu slabou kůži, neb Ty už na sobě nemáš na břiše ani gram sádla. Evil or Very Mad

Věrčo, tak to mám - Tvé necenzurované videofoto z loňského srazíku - 20.03 paní až vlevo (tak půlka persony), 17.20 vpravo a 16.17 druhá zleva.

Mattonko čauky, fakt jsi tu nebyla celou věčnost...ale krásně Ti to hubnutí jde! Vlastně...krásně se houpeš! Tak vidím, že to, čeho se já zbavuji, Ty teprve zavádíš...nojo, mládí...myslím ty polní práce...tak si ale hlídej plzáky španělské...obyčejní slimáci už jsou venku, tihle druzí parchanti vylezou co nevidět, však už jsem si na ně objednala hlístice a budou čumět! Svině jedny nenažraný. Twisted Evil

All zdravím Vás!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubinka

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 5:57 am    Předmět: Citovat

Ahoooooooooj,všechny moc zdravím.
Dneska odjíždíme a tak nevím jak to bude s připojením,no bude se mi děsně stejskat a tak budte hodné a moc nekafrejte at stihnu dočítat,protože v pondělí už pádím pracovat.

Matonko ty žiješ???sem myslela,žes emigrovala tak dlouho jsi tady nebyla,ale moc moc gratuluji k houpačce

Vlada veliká gratulace k termínku,ono to uteče ani se nenaděješ,neboj Wink Wink Wink Wink Wink
Věrčo zlatíčko papa

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlada

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:10 am    Předmět: Citovat

Věrčo nejsem srab šla bych klidně s Bossinkou,ale musela by na mě čekat do 14.15 takhle tam se mnou strávila spoustu času aspoň jsem měla s kým pokecat a uteklo to čekání Laughing Laughing Laughing
ještě jsem tam přijela o dost dřív Laughing když jsem jela domů tak jsem byla hladová a vyčerpaná zastávku jsem si udělala v lidlu kde jsem do sebe musela nacpat hrozinky ,abych po cestě nekeksla Sad
jinak se jelo dobře Laughing
víš co byla bomba Question Question Question seděla jsem v tý ordinaci Hrubáček tam povídal a povídal a mě tam hrozně kručelo v žaludku tak strašně nahlas až mi bylo trapně ,ale to jsem ještě hlad neměla ,ale čas oběda byl překročen a neměla jsem ani vodu ta se mi vařila v autě Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Vlada

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:11 am    Předmět: Citovat

zapoměla jsem popřát krásné ráno sluneční

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:16 am    Předmět: Citovat

Pěkné sluníčkové ráno.. u nás teda zase fičí, to je hrůza Confused Lehce jsem dočetla a jdu Vás hlavně pozdravit, neb se dneska a asi ani o víkendu neukážu.. (zdržím se tu max.do 11h a pak mizim).. Wink

Bossice - samozřejmě, že jsem se ucpala!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ale pochutnala jsem si.. Very Happy i když ta bolest pak zas byla děsná! Ale tentokrát "jen" 14minut, to se dá... a navíc víš co? Uvědomila jsem si, že dělám sakra dobře, to to jdu dát ven! Wink Wink

A od včera chodím o berli, neb to jinak nejde Rolling Eyes
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:20 am    Předmět: Citovat

Dobréééééééééééééééééé ranko všem Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: