Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucinka
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
Tak to ti Vladi přeji,že už máš termínek operace,já bych byla šťastná,kdybych měla už také termín operace .
Já jdu teprve 30.května na první schůzku k panu MUDr.Foltysovi. _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
Moderátorky moderují, ne?? Reprezentují...a tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Vlado
gratuju k termínu a přeju ti ať ti to ryhle utečéééé  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
hmmm...bobul máš pravdu - lehce provokuješ i když už dávno vše víš
Vladi supéérrr, gratuluji k termínku a věř, že to uteče jako voda za chvíli budeš po opce  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martička
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
Vladamoc ti gratuluji k termínku vim jak se těšíš já odpočítávám metr jak malí prvnáček ........  _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
martičko tak to v podstatě střiháme spolu ten metr  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Vladi:blahopřeji k termínku,,,uteče to jako voda a bude mnohem líp,,,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
Vlado, gratuluju k termínku ! _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 1:59 am Předmět: |
|
|
Bobule...no nastřádali jsme na komplet kuchyň 200 klacíků a už je pryč 140 a to jsme dnes nesložili ani polovinu zálohy...takže to nakonec vyleze nad 200 a zůstane nám holej zadek, ještě jsem plánovala letos totál nový záchod, ale na ten už nezbude . Je to na odstřel, peníze lítaj jak teď na jaře dubový listí . Ale museli jsme do toho jít, protože kuchyň má už dávno odslouženo, přesně 30 let. Jen jsem počítala, že už budu mít léto v klidu a nakonec prý to máme tak náročný, že to bude dělat dlouho a první termín je až 1. června . My začneme bourat týden před tím. Náramně se těším, hlavně na to, jak bude všude jemný prach. A taky na ten fičák na účtu...
Lucinko tak Vlada je srabík a ztrapňovala jsem se sama. Jak jsem psala, Žaneta nikde, holky s bariatrií a abdo jsou na 504, víš, Jane? Samozřejmě mě navigovaly 4 sestry , pro ostudu.
Zelenoočko tak Tobě nestačily ty letní křidélka a hranolky? Zase se budeš cpát plackama, ač předem tušíš, jak to skončí? Jsi nenapravitelná .
Romčo Kilberg...včera jsme byli s mužem v Lidlu a měli tam zrovna ten strojek na nudlový zázraky. Manža se mě ptá, jestli si chci koupit strojek nebo jestli si koupím zase Věrču . Vyhrála ta druhá varianta. Ale máš pravdu, arzén je bez chuti a zápachu . Tak si to ještě přeberu.
Věrčo...tak Vlada měla doporučení od svého obezitologa, ale jen tak hop švic, musela k našemu obezitologovi stejně, poněvádž potřebovala aspoň změřit, zvážit a vypočítat BMI . Jo a dneska tam byli opět 2 chlapi po opce...přijdou na srazík...tak jsem si vzpomněla, když jsem minulý týden vkročila do čekárny, jak jsi seděla mezi těma dvouma chlapama jak utisknuté tintítko . Věrčo, zkusím najít fotku, kde by ta paní na ní byla...jo a říkala mi, že prý když tam má ještě špeky (jako já), takže se prý odsávají, budu se muset Hrubáčka zeptat, jak to vlastně bude probíhat, jestli to sádlo už odsávají oni nebo se musí pak dodatečně na liposukci (to se mi nezdá). Ty se o nic nezajímej, Tobě fikne jen tu slabou kůži, neb Ty už na sobě nemáš na břiše ani gram sádla.
Věrčo, tak to mám - Tvé necenzurované videofoto z loňského srazíku - 20.03 paní až vlevo (tak půlka persony), 17.20 vpravo a 16.17 druhá zleva.
Mattonko čauky, fakt jsi tu nebyla celou věčnost...ale krásně Ti to hubnutí jde! Vlastně...krásně se houpeš! Tak vidím, že to, čeho se já zbavuji, Ty teprve zavádíš...nojo, mládí...myslím ty polní práce...tak si ale hlídej plzáky španělské...obyčejní slimáci už jsou venku, tihle druzí parchanti vylezou co nevidět, však už jsem si na ně objednala hlístice a budou čumět! Svině jedny nenažraný.
All zdravím Vás! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 5:57 am Předmět: |
|
|
Ahoooooooooj,všechny moc zdravím.
Dneska odjíždíme a tak nevím jak to bude s připojením,no bude se mi děsně stejskat a tak budte hodné a moc nekafrejte at stihnu dočítat,protože v pondělí už pádím pracovat.
Matonko ty žiješ???sem myslela,žes emigrovala tak dlouho jsi tady nebyla,ale moc moc gratuluji k houpačce
Vlada veliká gratulace k termínku,ono to uteče ani se nenaděješ,neboj
Věrčo zlatíčko papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:10 am Předmět: |
|
|
Věrčo nejsem srab šla bych klidně s Bossinkou,ale musela by na mě čekat do 14.15 takhle tam se mnou strávila spoustu času aspoň jsem měla s kým pokecat a uteklo to čekání
ještě jsem tam přijela o dost dřív když jsem jela domů tak jsem byla hladová a vyčerpaná zastávku jsem si udělala v lidlu kde jsem do sebe musela nacpat hrozinky ,abych po cestě nekeksla
jinak se jelo dobře
víš co byla bomba seděla jsem v tý ordinaci Hrubáček tam povídal a povídal a mě tam hrozně kručelo v žaludku tak strašně nahlas až mi bylo trapně ,ale to jsem ještě hlad neměla ,ale čas oběda byl překročen a neměla jsem ani vodu ta se mi vařila v autě  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
zapoměla jsem popřát krásné ráno sluneční _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:16 am Předmět: |
|
|
Pěkné sluníčkové ráno.. u nás teda zase fičí, to je hrůza Lehce jsem dočetla a jdu Vás hlavně pozdravit, neb se dneska a asi ani o víkendu neukážu.. (zdržím se tu max.do 11h a pak mizim)..
Bossice - samozřejmě, že jsem se ucpala!!!!! Ale pochutnala jsem si.. i když ta bolest pak zas byla děsná! Ale tentokrát "jen" 14minut, to se dá... a navíc víš co? Uvědomila jsem si, že dělám sakra dobře, to to jdu dát ven!
A od včera chodím o berli, neb to jinak nejde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:20 am Předmět: |
|
|
Dobréééééééééééééééééé ranko všem . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|