Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:43 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníčku...

Vladi tak to je super, že jsi čas strávila s naší milovanou opičkou boss Laughing Laughing Laughing No a povídej, přeháněj, jaký máš pocit z Turnova?? Rolling Eyes

boss vím, že maj teď v Lidlu ten strojek, ale na tomhle to jen válím a dělám maximálně špagety - na krájení nudlí mám ještě úúplně jiný strojek Wink

A s tím sádlem bo kůžičkou bo jak tomu nadáváš - víš moc dobře, že tam mám sádla tři škopky ještě Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ale tak nějak doufám, že to ještě vymizí a se zbytkem si poraděj na sále Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Joooo - utiskovaná mezi dvouma chlapy - seky se nám do té doby ani neozval, doufám, že ze mě nemá nějakou újmu na zdraví Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A jdu se číhnout na to video - mimochodem se těš na naše video z přehlídky !! To čubrníš, že už je na světě co Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Lubinkooo .... budu plakat Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ale neva, nevyšlo to teď, vyjde to v červnu - bacilům prostě neporučíme Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

martičko co svíčková, kde mám receptík na ten Tvůj zázrak voňavej?? Rolling Eyes Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

A tradiční ranní otázka - co kdo vaří Laughing Laughing Laughing u nás buřty na pivu - nic pro mě, ale zbytek si pochutná, tak aspon něco Laughing Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:46 am    Předmět: Citovat

Já dneska nevařím nic...
mám naložený prsíčka a až se nám vrátí chlop z práce, tak to hodíme na gril , snad počasí vydržíííí Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Annax

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 7:57 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno vespolek!
Zelenoočko
Ještě jednou děkuji za ty nádherné hyacinty. Mám je vedle počítače, krásně voní a moc mi dělají radost. Živé kytky mi dávají nejvíc energie. A také díky nim si stále připomínám naše příjemné středeční setkání Smile Smile Smile

Vařím brambory zapečené s různými zbytky sýra, dominantní bude niva. Zítra karbanátky a brkaše. Karboše peču na papíře v troubě, nejsou mastné, je to výborné!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
martina

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Dobré páteční ráno všem,

já jsem až teď ráno zjistila, co jsem vlastně vyndala z mrazáku, je to vepřová kýta - takže část obalím jako klasické řízky a část naložím a udělám přírodní, aby byli spokojení všichni....... Laughing Laughing Laughing. A k tomu brambory a rajský salát Laughing

Jinak tady u nás je už od včera hrozně větrno, po ránu jsem chtěla vyvětrat a než jsem se otočila tak jsem strhávala záclonu z paneláku, jak mi vyběhla hned ven na procházku Rolling Eyes[/b]

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:02 am    Předmět: Citovat

Aničko, děkuji.. jsem ráda, že tě i taková drobnost potěšila Wink ale pozor, ať se nepřiotrávíš, někdy dokáží vonět fakt hoooodně intenzivně..
A já taky děkuji za příjemné posezení a povídání.. Wink Wink

Jinak karbenátky taky dělám na peč.papíře, i brambory a tak.. Ale ty ještě nic z toho, co vaříš, nemůžeš, že? No, já vlastně taky nikdy nejím karben. ani brambory z trouby, nemůžu... Rolling Eyes
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:03 am    Předmět: Citovat

boss tak jsem zkoukla to video bez cenzury - paní v černobílém oblečení předpokládám - vůbec si ji tam nevybavuji ale Embarassed Každopádně doufám, že bude mít s sebou srovnávací fotečky, protože tohle bude určitě masakr Rolling Eyes už se těším na celý srazík, to bude jízdaaaaa !! Laughing Laughing Laughing

Jinak jsem si teda při té příležitosti pustila celé to video z fotek - no musím teda říct - je to fakt neuvěřitelné, jak jsme vypadaly před rokem a jak vypadáme teď !! Jsou tam opravdu neuvěřitelné změny, je to prostě bomba !!! Krásně jsem si zavzpomínala, jak jsme tam všichni řádili i s mojí haksnou v dlaze Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne pá duben 08, 2011 8:07 am, celkově upraveno 1 krát.
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:04 am    Předmět: Citovat

Bosííí ale já nemyslela že nás chce Věrka otrávit ale jestli tam ta mrška necpe nějaké skryté tuky nebo sacharidy že ta váha leze tak pomalu Laughing Laughing Laughing . Ale i tak si pro nudličky příště zajedu na Kolínsko Wink Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:05 am    Předmět: Citovat

Věrčo?...jak jste se tam všichni zřídili .. ???? Twisted Evil
bestickova

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:05 am    Předmět: Citovat

Věrčo,u nás dneska plněné brmb.knedle s opečenou cibulkou a na víkend je už naložená svíčková Laughing

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:10 am    Předmět: Citovat

zelenoočko my se nezřídili, my jen řádili Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Romanko doufám, že ne jen pro nudle Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Co Pha, jdeš do toho s námi?? Rolling Eyes

kurňa každej tu má svíčkovou, hmmmm zavolám tchýni, co vaří na neděli asi Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:12 am    Předmět: Citovat

No jo, Věrko, kdyby jsi to v příspěvku nechala tak, jak to bylo.... Rolling Eyes
Laughing Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

nebylo - já tam měla řídili a ne zřídili Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:26 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko z větrné hůůůrky vinšuju fffšeckejm Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Annax

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:26 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko
Brkaši si dám a zvažuji i kousíček karbanátku. Ještě jsem maso neměla, ale včera jsem měla půlku vajíčka k té dušené mrkvi a bylo mi docela těžko.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 8:35 am    Předmět: Citovat

Veru, já vím, že tam bylo řídili.. a proto mě to nedalo a optala jsem se, zda jste se jako zřídili Laughing Laughing ...

Aničko - jako fakt už si dáš? A nebojíš se? Není to brzo? Neměla by jsi začít teprve s mixovanou??
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: