Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 509, 510, 511 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
erytrin
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
olousp: HOLKA ZLATÁ HLAVNĚ ZACHOVEJ KLID A NENECH SE DR. MALČÁNKOVOU VYTOČIT! Je to baba co si budeme povídat loni jse u ní byl. Nejdříve sem chodil k Dvořákové a přiu druhé náštěvě k malčánkové, která si mě přivlastnila. Je hodně od rány a jak jsme tu psal loni, málo kdo jí zkousne. Do mě ryla při každé náštěvě, pořád se jí něco nelíbilo, pak moje jatýrka nazvala obludnýma, ano řekl ajátra máte obludný a tím svým nepříjemným a rýpavý tonem. Poté mě sjela za cukr. Sladil jsme čaj v poměru 2 ltr čaje 1/2 polivkové lžíce cukru pač mi to řekli na gastru a ona se mohla posrat, že ať okamžitě zapomenu že existuje cukr a jen umělá sladidla, sem se na ní vykašlal, dokud to nepotřebuju tak umělá sladila používat nebudu! Já to u ní ustával, ale v té době jsme už říkal, ž ne každý by to u ní ustál a už by třeba ani nepřišel! Je to s ní opravdu těžké a proto ti taky doporučuji, změn kliniku. OB je asi v tomto případě dobrá volba a rádi se tě ujmou.. Je to jednání na pováženou a tabulky at si strčí někam, copak nejsme všichni léty procvičeni jak jsít dietně?
hlavně opravdu to neber tak že je chyba v tobě! Bandáž je adjustativní tj. doplňovací! Tak jsou to jak ignoranti když to ta babizna nechápe!
Nebo napiš email alespon dr. dvořákové co vím tak ta je milá a nebo přímo primáři, s tím je spokojeno několi ženských  _________________

Naposledy upravil erytrin dne čt březen 24, 2011 10:09 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky
co tu čtu je opravdu síla nestačím se divit , i já jsem puvodně chtěla jít na bandáž do Iscare je to už přes rok co jsem o tom uvažovala ,ale pak mi chytil žlučník a ten měl přednost , tenkrát jsem byla naštvaná ,ale ted jsem štastná jako blecha , asi něco zlé bylo pro něco dobré pak jsem četla o plikaci a nemužu si to vynachválit , za 5 týdnu mám dole skoro 15kg
olousp držím palce at to vybojuješ.a co zkusit doplnit band jinde , do OB chodí hodně lidí co jim to v Iscare nechtěli doplnit , tak v OB s tím problém nemají... _________________
Plikace 16.2.2011 OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
ERY
je to síla...
OLOUSP
pokud můžu aspoň trochu poradit, a pomoc, uteč odtamtud na OB kliniku. jsou tam všichni milí, nad nikoho se nepovyšujou, jsou to prostě profesionálové na svém místě!!! určitě tě rádi přijmou...
a myslím že se mnou budou sdílet tento názor troufla bych si říci všichni odsud co mají jako druhý domov OB  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
co se týká ISCARE mohu také potvrdit svoji jen tu nejhorší zkušenost, protože když jsem tenkrát začala mít problémy, že jsem nemohla nic jíst a přesto tloustla, tak jsem se tam objednala a vyloženě řekla, že chci ke svému chirurgovi když jsem přijela tak mi bylo řečeno, že vzhledem k tomu, že jsem již tak dlouho po operaci (18 měsíců) tak se mě týká pouze dietní sestra, která se mnou probere jídelníček a poradí mi, kde dělám chybu. Jídelníček jsem samozřejmě s sebou neměla, protože takovou dobu po operaci si ho nikdo nepíše (nebo aspon já si ho nepsala, protože jsem nevěděla, že bych měla), no tak jsme si jen popovídaly, neschledala z mojí strany nikde chybu, nechápala jak je to možný. Tak jsem se při odchodu opět objednala a dala požadavek, že chci lékaře - přijela jsem za 14 dní..........a??????????? Samozřejmě opět jen dietní sestra, takže jsem se s nima rozloučila a začala hledat jinde. To je má zkušenost s vyhlášenou ISCARE  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Ery čekala jsem, zda napíšeš znovu svůj příběh... děkuji, že jsi ho zopakoval  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
To je k vzteku, člověk si tam příjde pro radu, a pomoc, a dočká se jen urážek a v lepším případě odejde bez pomoci. mi to příjde neskutečný, tak od čeho tam sakra jsou. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 10:08 am Předmět: |
|
|
Verčo no nenechalo mi to klidnýho no ale jinak myslím že tam je hlavní problém dr. Malčánková ostatní tam myslím neni tak zlé.. ale na onu DR. je potřeba být odolný jinak člověka zdeptá jak nevím co  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
Jojo Iscare perlí a čím dál víc koukám
Taky jsem začínala v Iscare,vstupní pohovor,kde mi navrhovali pro mě nejvíce vhodnou operaci a to je bandáž žaludku ,vážila jsem tenkrát 122kg Naštěstí pro mě, jsem se nestyděla a jela na srazík do Opavy,byt jsem byla jediná neodoperovaná a věřte,že jsem okamžitě změnila názor a nikdy nepřestanu být účastníkům zmiňovanového zájezdu vděčnáá (všichni vědí o koho se jedná).Sraz byl v sobotu,v pondělí jsem volala do Turnova,pan Mudr byl na dovolené,ale ihned po dovolené jsem valila k němu a díky tomu,že jsem měla skoro všechna vyšetření sebou jsem dostala termínek za úúúúúúúúžasných 11 dní.V Iscare by mě v tak krátkém termínu asi ani neodoperovali,protože jim pojištovna stopla opky a tak moje vysněná cesta mohla začít.Holky a kluci,asi bysme si měli uvědomit,že byt jsme nebo jsme byli silné jsme lidi a a záleží jen na nás jak se k nám ostatní budou chovat.
Olousp je to jen a jen na tobě jak se rozhodneš,bud zůstaneš a nebo zkusíš,třeba jen orientačně jinou nemocnici,držím palečky at už se rozhodneš jakkoli,ale já bych dala nohy na ramena a zdrhala jinam. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
Petíí blahopřeji ke krásnému úbytku.Jde ti to skvěle.Zato já furt ne a ne se pohnout  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
No teda tady je písmenek,a myslím že máte všeci pravdu,,,,jen chci podotknout,teď to vypadá,že bandáž je nejblbější operace,nebo nejméně vhodná,,,a připadá mi že to vzniklo jen díky těm hloupím doktorům (samo některým)co si neuvědomují že operací to opravdu nekončí a že je to operace plus doplnění a kontrola,,,,myslim kdyby byl fakt poctivej doktor,který by ty lidičky co mají bandáž pozval,vzal pod rengen,doplnil na 100g jídla,jistě by to jelo mnohem lépe,,,,a pak by to mělo stejnou váhu jako ostatní beriatrické operace že?Jen můj názor....víme že je to berlička,ale musí být hold hlídaná,,,,ale co lidi za padesát let nám vemou celej žaludek a bude to
Vlčice pokud se nepletu tak se mi zdá že jsi upsala,tak blahopřeji,,,jen ať to jede  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
Irisko kdepak, band není nejblbější... člověk se s ní jen musí naučit žít, jak říká Hrubáček  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Irisko band není opravdu špatnej, jenom doktoři si myslí, že pro ně to končí operací pokud pacient hubne, je všechno OK, pokud ne, je vina jen na pacientovi
doktor, kam chodíš, tak také doplňuje bez RTG, když začínal v Olomouci, tak doplňoval jen pod RTG také sliboval, že zřídí poradnu pro operované, nutriční poradkyni a ztím nic
když byl v Přerově, tak mi říkal, že chce v Prostějově udělat centrum na léčbu obezity, ale myslím, že tam nic není, byla jsem tam naposledy loni v červnu a žádná poradna tam nebyla  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
Verči,Alenko:já sama za sebe si nemyslím že je blbý,to nikdy já jsem za něj ráda,a chvála bohu že ho mám,,jen jsem chtěla poukázat že díky doktorum kteří neplní tu práci jak mají,myslim pooperační,že pak lidé myslí že bandáž nefunguje tak jak má,nebo že za to mohou sami,,,,tak jsem to myslela,já osobně kde bych byl bez bandu,,,no schovaná doma,,,páč popravdě ani ven jsem nechodila,jen když jsem musela,protože nebylo v čem,,,
Alenko:máš pravdu že nedoplnuje pod rengenem,ale aspon doplnuje,,,no a ta poradna by bodla,,,už jsem se jednou ptala ,,nevíte někdo,jak se jmenuje ten stroj co měří tuky v těle a takové,,že by člověk věděl,kolik teho na sobě ještě má?a jestli to není někde v Ol nebo v okolí,,to by byla bomba,,,
prostě holky máte pravdu,,a protože jsme v pokrocích a já mám špatné svědomí chichi tak gratuluji ,k dnešním gramům které už máte pryč a ještě otom nevíte  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
olousp
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
Já se nenechám odradit.Vim ,že za to mužu já. a budu se snažit aby se to už neopakovalo.Ale děkuji za Vaše příspěvky.Ještě to skusim na iscare.Fakt díky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
V čem myslíš že je to tvoje chyba? By mi zajímalo podle čeho tak usuzuješ... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|