Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 508, 509, 510 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
olousp
|
Zaslal: st březen 23, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
CHodím k dr.Dvořákovy,ale dneska měla dovču, tak jsem byla u Malčánkový.Band mam 4 měsíce.Zhubla jsem 4kg, ale asi me odradilo,že jsem se zastavila.Jím malo,ale neumim pit a hlavne neumim jist pravidelne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 23, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
Romanko nooo, to je přesně ono...
Irisko nooo, však také moc dobře znáš moje obsáhlé telefonáty nééé
olousp tak takové jednání je docela mazec..... kdy jsi byla na operaci?? Přece když už Ti tu berličku voperují, proč Ti teď brání v tom, aby jsi s její pomocí hubla?? Po pravdě se mi to ani trochu nelíbí, ale vidím, že je to v ISCARE asi úplně běžná věc a běžný postup..... Takže Ti v podstavě zbývají tři možnosti - 1. vydržet a naučit se nějakému dokonalému jídelníčku (což co si budeme povídat není jednoduché, pokud necítíme omezení...) 2. přejít do jiné nemocnice, kde Tě bez problémů doplní ( a že jich je spoustu, stačí se jen porozhlédnout !!) anebo za 3. - vzdát to, vykašlat se na to a neřešit to dále, když Ti nemocnice nechce tu berličku dokončit (což je ta nejhorší a nejhloupější varianta, když už jsi podstoupila operci, je velká škoda tu šanci teď zahodit....)
Takže je jen na Tobě, co si teď vybereš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st březen 23, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Jeníku kam ti zmizel termín opky?  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: st březen 23, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
Petííí ....fffčera jsem koukala a byla tam devítka...a dneska pětka....ty seš prostě drak ..... Obrovská gratulace směr Valachy
ROmanko K. ....moooooc gratuluju k docentůůůůře. Jedeš jak urvanej vagon....super!!!! _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: st březen 23, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
JJ díky no urvanej vagon to ještě není ale nestěžuju si  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st březen 23, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
HOLKY VŠEM OOBROVSKÁ GRATULACE!!! nádhera, šikulky veliké ! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Romanko:
Verča:jojojo znám zavoláníčko,ale už dlouho ne,,ten přízvuk mi chybí (ale skyp mi taky dělá radost) ale Romčí má pravdu nejedla jsem u teho vubec to je dietka TydlifonDietkoVerčík a je to i s názvem
olousp:4měsíce je zatraceně dosti na doplnění a to okamžitě,náš pan doktor se jen zeptá,cítíte stop při porci do 100-150g,řekneš ne,zeptá se kolik citiš že bys snědla a podle teho doplní,,,ten tvuj je idiot,,,ty blbá nejsi opravdu,,Verča to píše dobře okamžitě jinam,,no já to taky slyšela od holek,,že je nutí bez dofouknutí hubnout,ale potom by ta berlička byla na hovnajs a nemuseli nás kuchat,,,samozřejmě,neopenu udělat na tebe tytyty v tom že nejiš pravidelně,,pokud chceš aby váha lezla dolu,tak najdi noveho doktora,pěkně se dofoukni a jed podle pravidel a taky pojedeš,já bez dofouknutí snědla i dva talíře guláše a nic ,prostě jak je to roztáhlé to projede,takže není to v nedisciplíně,,max.malinko,,,ale hlavně obuj se do teho a nevzdávej to jasný,,mi ti tu držímě pěsti....já hrozně,,a dej metřik at vime s kolikati bojuješ... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:16 pm Předmět: |
|
|
Olousp je to tak jak říká Irisek naprosto souhlasím. Nechtějí moc doplnovat protože nemají kontrolu RTG celý rok a půl jsem kvůli tomu ztratila  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Irisko o já si ještě pamatuji, když jsem měla bandáž, tak ten samej pan doktor co o něm píšeš, tky moc nerad doplňoval, zeptej se zelenoočky říkal, že ta jehla stojí 600 Kč a kolikrát za ním přijeli pacienti a odjeli nedoplnění no ale pokud se to doplnění začne platit, tak myslím, že budou doplňovat při každé kontrole  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: st březen 23, 2011 10:15 pm Předmět: Termín operace |
|
|
Zakletá! Termín operace jsem doplnil. Není mi jasné, jak se mohlo stát, že tam nebyl uveden. Jestli jsem ho tam zapomněl, muselo to být už dávno. Jinak nevím. Na operaci půjdu buďto v úterý 26. dubna 2011, nebo o den později ve středu 27. dubna 2011. Záleží to na rozpisu operací. Přesněji se to dozvím v tom týdnu předtím. Budou mi dělat bandáž žaludku v Iscare. Operovat bude zřejmě MUDr. Melechovský.
Původně jsem myslel, že půjdu už v únoru, ale trochu se to protáhlo, protože mi léčili žaludeční vřed. Chtěl jsem na jaře začít s nějakým mírným sportováním. Rád plavu a rád chodím na výlety. Musím s tím ještě trochu počkat. V létě to už půjde. V půlce července pojedu na dovolenou na Vysočinu (Milovy). Byl jsem tam už loni. Mají tam bazén, do kterého jsem chodil ráno a večer plavat vždy na hodinu. Je tam hodně lesů s krásným a čistým vzduchem. Dá se tam chodit na dlouhé výlety.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:01 am Předmět: |
|
|
Iscare a opět toto? ...přiznám se, že mě to už nepřekvapuje . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:00 am Předmět: |
|
|
Alenko:třeba se teď pan doktor malinko změnil no ale ,třeba jsem měla jen štěstí a mě co 2měs doplnil,,,vím že jsi to říkala,ale mě přišlo že si uvědomil že ty lidičky to bez teho doplnění prostě nemohou zvládnout,,,no prostě přeji všem aby se knim chovali dle potřeby pacienta a né nálady doktora,,,Krásný den holky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
olousp
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
Pani doktorka říkala,že pokud mi to doplni a já nebudu umět jíst.tak si akorád ublížím.Ale ,já se do toho dám a příště si to vydupu.Jak rikáte,nenechala jsem se kuchat jen tak.S tim metřikem fakt bojuju.Asi sem blba.proste mi to nejde.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
boss popravdě ani mě to nepřekvapilo.....
olousp postavila jsi se k tomu čelem, tak držím paluchy, ať to zvládneš !! Ale ono to nebude ani potom žádný med, to mi věř - protože právě v ISCARE, jak píše Romanka a jiní lidi, doplňují BEZ RTG, což jak všichni víme je na pěkné velké HO*NO !!! NIKDY Ti nedoplní tolik, kolik doopravdy potřebuješ, nikdy nebudeš hubnout tak, jak by jsi chtěla, protože nebudeš mít maximální doplnění a to jenom proto, že doplňují "od oka" a na víc prostě nemáš šanci !!
Iscaráci ať mě teď třeba ukamenují, ale nepíšu NIC, co by nebyla pravda....navíc co si budeme nalhávat - spoustu holek mi v soukromí psalo pravý opak toho, co potom píšou na iscarácké forum a to jenom proto, že zjistily, že to čtou doktoři a potom to při kontrolách používají proti nim - takže raději napíší, že jedí dietně, že cvičí, že neuzobávají, že jedí pravidelně, jenom proto, aby si nedělaly zle při kontrole..... bohužel i toto se děje a nemusíme chodit daleko....
Jsem se rozepsala, ale když musíš, tak musíš.....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne čt březen 24, 2011 9:12 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Verco
tak to je hustý..
Koukám že Iscare je opravdu jiná liga, sem šťastná za to že nebylo nic co by mě tam táhlo, a donutilo vybrat si právě ji ...
Ještě že Plikaci dělají tady v okolí jen na OB
a za druhé, v Iscare dělá švagrová, takže to byl ten druhej důvod proč tam nejít. No a za třetí koukám,že je to prostě hnus, a to chování  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|