Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

A ještě toto http://megasleva.cz/akce/847/osetreni holky, máte s tím některá zkušenosti či snad dokonce žehličku vlastníte?

Jo a dobré ránko, já odcházím do pelechu Embarassed .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jane-jane

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:42 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko a krásný první jarní den vinšuju ze sluníčkového KRakonošova fffšem Wink

Bossi.... já se hrnu rozkliknout link, abych viděla, která žehlička na prádlo tě uchvátila a ejhle ty zase vymýšlíš žehlení xichtíku Wink ...... jen bych se ráda optala, co zrovna v tvém případku chceš žehlit, když tam nemáš jedinou vrásku a pleť máš jak dětskou prdelku Twisted Evil Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Jane to jsi měla ale hodně růžový brejle Cool ... no a taky jsem myslela na druhé, víš? Chceme být krásné přece všechny! Já vím, Ty to ve svém věku nemusíš ještě řešit, ale taky na Tebe jednou dojde Laughing .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
jane-jane

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:51 am    Předmět: Citovat

Boss Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...... chtěla bych mít ve svém věku tolik vrásek co ty..... ti tu růžovou optiku při našem prvním setkání myslím sundám já Rolling Eyes Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:07 am    Předmět: Citovat

Jane už jsem Ti jednou psala, že mám doma zrcadlo, víš? A ještě celkem dobře vidím. Tak nepruď, ty modrooký kukadlo! Vyměnila bych si s Tebou jak věk, tak ta očka...ale násilím Ti je dloubat nebudu a dobrovolně mi je nedáš. Tak jsem namydlená.
Máš pravdu, jedeš krásně dolů, ale pleť se Ti určitě stačí smrskávat, to nemám obavy. Ale moc to nepřežeň s tím hubnutím, Tobě ty kypré tvary slušely.

qwys

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:44 am    Předmět: Citovat

Ahoj deti, tak vas zdravim z prace a preji hezky prvni jarni den Laughing kozy ven Laughing
verca

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:58 am    Předmět: Citovat

Krásný jarní dník přeji v kurníčku

Tak nám venku krásně sluníčkuje huráááá Laughing Laughing Laughing

qwys jak kozy - kdybys řekla slepice, ale kozy..... Embarassed Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A dnes nevařím, huráááá, budou řízky od včera, tak jen brambory a nějakou polévku..... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:59 am    Předmět: Citovat

Qwysko seš v práci, tak si dej hlavně pozor, aby nevyběhly na pastvu Tobě Cool .

qwys

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:07 am    Předmět: Citovat

Bossice
nene, dneska mam podprsenku Twisted Evil
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/zvetseni-prsou-vlastnim-tukem-nebo-s-pouzitim-tuku-obohacenym-o-kmenove-bunky hlavně pro DanaI

Qwys chlívečky na petličku? Ony ale ony ty rohatý bývají nezbedné Rolling Eyes . Stejně si je dobře hlídej. A jsem ráda, že nevidím upravený metřík Laughing .

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:21 am    Předmět: Citovat

Ahoj děcka... přeji krásné prvojarní ráno.. Wink Wink sluníčko svítí, tak snad tomu tak bude až do podzimu Laughing
Já jsem se rozhodla, že už tu nebudu skuhrat a stále jen naříkat, že mě něco bolí.. prostě každého něco bolí a aspoň vím, že žiju Rolling Eyes Laughing Laughing Takže tak..
Jinak mám dole 2 kila, ale nejde mi ukázat upravenej metr, někde dělám chybu, neboť se mě zobrazuje jen kód Rolling Eyes

Zlatíčka - poradíte mi někdo, kdo se v tom vyznáte, ohledně paragrafu pro manžela po dobu, co já budu v nemocnici?? Můžete přes SZ. Děkujiiii... Wink
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

Bossice, je to tezke, gravitace si me nasla, mrcha bezcitna! Takze krmim kolagenem nejen jizvy, ale i tato zviratka (+taky xicht), jinak se pro ne jiz na zem nesehnu Razz K zemi to leti, a to jeste nemam deti.
Do normalni podprsenky jsem se prakticky scvrkla! Evil or Very Mad Budu muset vyrazit na nakup no...

Jinak k metriku... Vsak se dockas, uz jen petikilo Laughing
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 10:04 am    Předmět: Citovat

Bossinko, já bych také ráda viděla, kde ty máš vrásky. To já jich mám ve svém věku víc než-li ty Confused ..jsem přemýšlela, že už asi nasává doba, kdy bych si měla zavést ofinu, abych ty rýhy na čele schovala... Rolling Eyes
Jinak do úplňkové diety s tebou nejdu.. brrr...Laughing Laughing ale dík..

Qwys - ty jako jinak chodíš normálně bez podrpdy či co? Laughing

Kamilio, malého je mi moc líto, držte se.. Náš malej má taky tuto alergii, ale asi v nějaké mírnější nebo jiné formě, neboť mléko může, ale má povoleno max. 150ml denní dávky mléka vč.mléčných výrobků.. jinak zvrací jak liana. Confused

Jééé, a metr už mám... no sláva..
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 10:12 am    Předmět: Citovat

Zelenoocko posledni tri tydny jsem tak vicemene (doma) chodila, aby se mi netlacilo na jizvy a dobre se to zahojilo Smile
Dneska mi nic neutece Laughing
O te ofine taky uvazuju, protoze mam taky hluboke ryhy na cele, a to jsem o 5 let jeste mladsi, co teda bude za 5 let, ze jo... Ofinu jsem driv mela takovou kosou, pry mi slusela Very Happy no uvidime, az bude min kilo, mozna Smile
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 10:27 am    Předmět: Citovat

Qwys .. jj, tak to chápu, já myslela, že tak chodíš do práce Laughing Wink A propó - už chodíš do práce nebo jsi ještě na neschopence?
Já si zatím ofinu dovolit nemůžu, neboť by ten lupus lupinus byl v té hlavě hodně vidět.. ale asi mě to taky nemine..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: