Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Zelenoocko
jsem prvni den v praci a pujdu na obed, zvykat si na normalnejsi stravu. Je to tri tydny, a kolegovi, co byl 4 dny po mne se zlucnikem, rekli, ze uz ma jist jako ruzny veci, tak mel rizek, gulas, pivo... hmmm
Maji smazak, ale ja odolam a dam si pekne brambory zapecene s brokolici a syrem, coz je takova mezivarianta Maximalne se z toho po....smeju.
Na neschopence jsem ani nebyla, vzala jsem si dovolenou, to bysme byli financne uz uplne tam, kde slunce nesviti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Takže dneska poprvé v práci, Qwys? A jako zvládáš to dobře? (sezení, zmáčknuté přicho a tak??)... Jé, já bych si tak dala řízeček, kdybych mohla. Proč by jsi se měla z toho jídla pos...?? Jak jsi jedla doteďka?
Jo a s tou neschopenkou to chápu, taky by nás to finančně odrovnalo.. proto teď řeším, zda po dobu, co budu v nemocnici, si má vzít manžel paragraf nebo dovolenou
Ženy, co dneska vaříte? Potřebuju nějakej rychlotip..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko jestli má manžel dost dovolený, tak ať si ji na těch pár dní raději vezme, protože nevím jak to teď s paragrafem je, ale vyhrožovali, že bude vlastně jako neschopenka - první 3 dny nic a teprve pak něco málo.............Ale to nevím určitě, vím jen, že o tom ti nahoře, kteří si sami sobě platí všechno, uvažovali - že tady je prostor jak ještě ušetřit na těch nejchudších..........  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Zelenoocko
rika se, ze kdyz pak snis neco trochu tucnejsiho, muze to mit zajimave ucinky na tvuj trakt No uvidime.
Ja mam v praci ted sukni, byla uz jsem i pochvalena, ze jsem hubenour hahaaa no a sedim tak, ze mam tu sukni trochu stazenou, at to nemackam, ale jinak chodim a tak. Je to v pohode. Bala jsem se toho jeste tak pred tydnem, ale je to uz ok:)
A jake jsou tam rozdily financne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
Zdravím všechny do kecárny a přeji krásný první jarní den!!!
Tak si jdu akorát hledat na zítra spojení na OB kliniku, abych tam byla pěkně včas. _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
To je pravda s tou dovolenou - pokud ji ma dost, at si ji vezme, ja bych tam mela rozdil mozna jednou tolik. Nevim.
My jsme jednali podle toho, ze tu dovolenou celou nevyuziju, protoze pojedeme tak akorat do Pr...ahy. Tak coz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Leo krasny metrik! Takovy uplne letni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
Marti díky. Manžel má ještě vyčerpat 3dny z loňska.. pokud je to s tím paragrafem tak, jak píšeš, tak to asi fakt ta dovolená bude lepší.. celkově mě ty podmínky štvou. Všechno! Rodičovská, pracák, neschopenka - všude jsou peníze na houno!
Qwys - ty jsi v prási v sukni? Seš dobrá! Já nosím sukně jen v létě, neboť na sebe nemůžu natáhnout žádný silonky.. všechny jsou mě malý
Leo - držím pěsti na zítra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
Zelenoocko,
jojo v sukni cerne po kolena a mam takove ty silnejsi cerne puncochace, ktere jsem si koupila pred Vanocema v normalnim obchode, ale nenavlekla jsem je!!! Ted uz ano, jsou super Vsak se taky dockas, devcico, vsechno bude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
Děkuji ...to já už se vidím jako hubeňour někde u moře
U nás je to taky naprd. Potřebovala jsem, aby si vzal zítra manžel asi po 100 letech dovolenou a šéf mu ji nedá. Leda by si donesl paragraf . Takže tu musel zůstat náš hlídací děda. Další část kolečka budu mít v dubnu čt-pá + po, to bude taky veselé, o operaci ani nemluvě. Naštěstí je můj táta hlídací poklad a mamča, že ho k nám pustí  _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
Qwys - tak to se máš! Já oblíknu jako všechny silonky, ale jak se mě musí natáhnout přes boky, tak jsou mě pak krátký na délku, takže je mám 15cm pod pipi ..
Leo - tak to se máš, že máš možnost hlídání.. my tuto možnost nemáme, což je někdy dost citelný.. A toho 18.4. máš termín operace nebo poslední vyšetření?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
Krásné poledne a já chci také popřát krásný první jarní den.Sluníčko se snaží,tak je to paráda.
Verčo kde pak nám Anička Rychtrová maká?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko
Tak si kup nadměrnou velikost - já kupuju 170/130 a jsou v pohodě.
Rychlý oběd: brambory zapečené se zbytky sýra nalezenými v ledničce, špagety s tuňákem nebo s olivovým olejem a česnekem. Rychlá polévka: máslová jíška, do ní klepnout vajíčko, po sgrcnutí zalít vodou a lžíci vegety, povařit 10 minut, do toho může být smažený hrášek nebo opečený rohlík. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky ...
Zelenoočko díky, no u nás to zatím vypadá, že nic nebude moct, víc uvidíme po těch výsledcích, ale vzhledem k tomu, že po 2 ml měl do 10 minut reakci - tak bude mít asi utrum.
Jo a k té neschopence resp. paragrafu.... nebereme ho, raději dovolenou. Jednou jsem si s holkou vzala paragraf a pak už nikdy více, po výplatě jsem měla málem infarkt.
Tak všem krásný jarní den, u nás je náádherně sluníčkově
Jo a dneska máme kuřecí ve smetanové omáčce s bylinkami a rýži  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po březen 21, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Annax - dík, ale ty jsou mi právě krátké. Mám 173cm a přes boky teda těch 130, ale skončí mi vždy dole.. asi to neumím oblíkat
Kamilio - tak to je mě moc líto, to jste na tom daleko hůře než my.. držím pěsti, ať jsou výsledky aspoň trochu příznivé..
... a oběma moc děkuji za tipy k obědu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|