Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:05 pm    Předmět: Citovat

Sibylko
já vím, navíc dle mě se teda plikace edá s tímto vůbec sorvnávat co se zásahu do organismu týče... takže ona i ta rekonvalescence je hodně odlišná.

Vlado
neboj, dočkáš se holka... i když to čekání... já vím, já vím...

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 12:26 am    Předmět: Citovat

Éčko no nedá se upřít mírné zlepšení jatýrek, ale mohlo by být výraznější, to musíš uznat. A s tím Tvým...nemožno odolat dobrým jídlům...jdi k čertu! Koukej zkrotit své poživačné vášně!

Věrčo...no já bych s klidem brala i "starýho pardála", pořád totiž lepší, než "bába"...pardál ještě i starej vyvolává dojem čiperného zvířátka, kdežto z báby už nekouká žádná vitalita, jen samá votrava a ucouraná zástěra Wink
Jinak já mám všechno, krom kráječe nudlí!!! V tom totiž spoléhám stále na Tebe, tak ten, prosím, nevyřazuj z oběhu. Dnes opět hovězí nudlová polévka...před chvílí jsem ji dovařila a z velkého hrnce je na dně...a já měla jen lžíci při ochutnávání. Takže Tvé nudle jdou na odbyt, tak si můžeš, vyjímečně, natřásat pírka...

Romčo Kilberg...no mně se tam ve finále jeví hudební nástroj, ty housličky tam už nech, ty Ti sedí ... jsem ráda, že jsi začala upisovat deka! Takže ono to možná nakonec vyjde jen s bandem.

Zakletá...jsi to nemusela mačkat z kyvadélka...protože to, co Ti povědělo, bych Ti řekla, takhle by totiž k operaci měl přistupovat každý!!! V dobré víře ve zdar a úspěch, to určitě pomáhá...podpora ducha podpoří tělo. Wink Takže teď už se těšíš o to víc, že?

Šárko Čápová no nazdááár! Přijedeš už tenhle čtvrtek? Tak písni co a jak...budeme se na Tebe těšit! Tedy chceš-li se do nás zachumlat Wink .

Martino ona Romča má volat za týden, jestli začal prstýnek fungovat a daří se...musí se totiž zkusit právě pořádné doplnění jako první - hlavně kvůli pojišťovně. To je jasný, oni dnes šťourají ve všem.

Nóóó to se brzo dozvídám, že se mám koukat na čt1...nebyla to Samková-Veselá? ...pádím do archivu, snad to tam už bude.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1186000189-13-komnata/211562210800008/
...takže shlédnuto a vidím, že za tu dobu, co jsem Kláru viděla naposledy v televizi i o ní četla v novinách, stačila se rozvést a znovu provdat. A době udělala, Veselého nemůžu vystát Laughing

Irisko zdar, taky koukej hledat svého šampióna, ale v těch správných řadách Rolling Eyes .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
edrah

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 3:23 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno, děvenky. Jsem v jednom kole a tak vás jdu jen rychle pozdravit. Práce, rodina, škola, asi se picnu. Nějak mi nejde dolů váha, zřejmě se objednám na další doplnění, zato mi jdou dolů vlasy, koupila jsem si prášky, který smrděj až hrůza!!! Takže za chvíli se budu moci vydat na lov perel, podle toho na jakou dobu už dokážu zadržet dech. Ale výsledky zatím nic moc, teda u toho padání, dech zadržuju jak šílená Very Happy Very Happy

[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]

[/url]
zakletá

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 7:06 am    Předmět: Citovat

Boss
já už se asi ani víc těšit nemůžu... Wink

dnešní noc byla hrozná, mimišo se rozhodlo že mě zničí.. no aspon že sem toho tatku měla doma, a už je zase fuč Sad

i starší dneska vstával o mooc dřív... no nechám ho kuknout na pohádku, a musíme zajít něco nakoupit.. skoor nic tu nemám, ale teda do toho počasí se mi moc nechce je tam hnusně Twisted Evil

verca

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníčku....

Holky myslím, že by mě vyhodili ještě dřív, než by začli natáčet, kdybych jim tam spustila, jak hubnu a co dělám pro hubnutí - teda hubla, teď už nééé Wink

boss no vidíš to, právě jsem dala do papiňáku vařit nějakou krávu na polévku a kupodivu bude i u nás nudlovka, to je divné co Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak chč**e a chč**e a mě už to nemálo s**e Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:19 am    Předmět: Citovat

[b]Verčí:u nás hlásím taky nudlová Laughing Laughing Laughing a děti se děsně těší Laughing

Bossí:[/b]chlap vrr co to je ? Rolling Eyes Laughing no ti hodní už neexistují a dacana nechci,,,dnešní doba se mi nelíbí,,mám ráda slušnost,poctivost a uctivost,,,,ale jsem moc naivní a asi to už není....jinak nechte si chutnat na nudličkách,,, Wink

Zakletá:stím věštěním,ano je potřeba věřit a já Ti přeji vše nej Razz Razz Razz

edrah:mě vlasy padali 4měsíce -šílené...po hrstech a byli všude,zustlo mi tam jen něco málo,nebylo potřeba dávat ani do culíku,ale ted už dorůstaj už je to vpohodě,tak vydrž,je to hnusný ale vydrž Wink Razz

šárko:
přikláním se k romance,,,a tebe chápu bych byla taky fest naštvatá,to není lidské,neboj Turnov bude lepší a já Ti držim pěsti moc,,,neboj se a pojd do teho Razz Razz Razz

Vlada a Alenka:bylo to moc pěkné:ale vubec mi nepřišla že by teď měla mít 60kil,to asi ty kamery že?nemyslím to zle jen že když vydím naší střelku tak vypadá hubeněji,,,,ale otom žádná že ji to sekne to jo a byla milá,,,Tak pěkný víkend všem,já jedu k našim,,no snad to přežiji,opět se těšim,,uvidíme jak to dopadne Rolling Eyes Very Happy Very Happy

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
zakletá

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:20 am    Předmět: Citovat

IRISKO
já věříííííííííííím Smile Smile

verca

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:47 am    Předmět: Citovat

Šárko vidíš, Tobě jsem zapomněla odepsat - dovedu si představit, jak jsi odjížděla zklamaná, ale věř, že něco špatné je pro něco dobré, takže pevně věřím, že jakmile se dostaneš do Turnova, na pražské zklamání rychle zapomeneš Wink
Píšeš, že už máš všechny výsledky, což je super, bude se jednat jen o konzultaci, kde si budeš muset poslechnout přednášku Hrubáčka - "kino" a potom Ti už jen určí termínek opky, takže budeš mít určo radost, tomu věř Wink

Irisko vítej v nudlovém klubu Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lubinka

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:51 am    Předmět: Citovat

Krásný víkend,i když počasí tomu nepřeje,ale se nenecháme rozhodit,že jo??
Laughing Laughing Laughing Laughing
Jinak jsem včera byla na kontrole tlaku a světe div se, divil se i Mudr,půl roku po opce a nějakých zhozených kilogramů Laughing Laughing Laughing neberu už žádný ,podotýkám žádný prášky na tlak.Z 5 léku neberu nic,jupíííííííí Razz Razz Razz
I pan doktor koukal,tlak 115/78.No jsem prostě šikulkaaaa Very Happy

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
zakletá

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:55 am    Předmět: Citovat

Lubinko
to je úúúžasný opravdu jsi mooooc velká šikula! gratuluju Smile

verca

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:55 am    Předmět: Citovat

Lubinkoo už jsem Tě chválila včera v telefonu - mimochodem se stále musím tlemit.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Joooo, máš pravdu, jsi holka šikovnááá a moje k tomu Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Tady aspoň vidíme, že je to opravdu spojené s obezitou a dřív nebo později by to postihlo asi každého z nás.... Rolling Eyes Ale my se nedáme a proto bojujéémmmm Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:57 am    Předmět: . Citovat

Holky přidávám se do nudlového klubu.
U nás taky kráva v hrnci, jak píše verča.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:00 am    Předmět: Citovat

Leni tož teda vítej Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lubinka

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:07 am    Předmět: Citovat

Děkujuuuu Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Věrča se ti zase něco jednou povedlo.......,sem to říkala Martinovi,bo si myslel,že mi hrabe Wink Wink Wink a potom co ve čtvrtek poznal Monču a Kačku tak se už nediví prej ničemu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Uvidíme v dubnu,jak se předvedeš Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ,věřím ,že se trefím a budeš mít 1 ze svých dníííííí Very Happy Very Happy Wink Wink Wink Wink

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
verca

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:33 am    Předmět: Citovat

Lubinko no kdo by se netlemil, že......to se totiž může stát jenom mě Embarassed Laughing Laughing Laughing Ale to si nechám jako historku na srazíky, to se nedá prostě psát Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jooo duben, ani nevíš, jak se na Vás na všechny těšánkuju Razz Ale neboojjj, myslím, že nic horšího, než včerejšek už být ani nemůže, takže buď v klidu, nic ze mě nevyleze Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: