Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
Sibylko
já vím, navíc dle mě se teda plikace edá s tímto vůbec sorvnávat co se zásahu do organismu týče... takže ona i ta rekonvalescence je hodně odlišná.
Vlado
neboj, dočkáš se holka... i když to čekání... já vím, já vím... _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so březen 19, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
Éčko no nedá se upřít mírné zlepšení jatýrek, ale mohlo by být výraznější, to musíš uznat. A s tím Tvým...nemožno odolat dobrým jídlům...jdi k čertu! Koukej zkrotit své poživačné vášně!
Věrčo...no já bych s klidem brala i "starýho pardála", pořád totiž lepší, než "bába"...pardál ještě i starej vyvolává dojem čiperného zvířátka, kdežto z báby už nekouká žádná vitalita, jen samá votrava a ucouraná zástěra
Jinak já mám všechno, krom kráječe nudlí!!! V tom totiž spoléhám stále na Tebe, tak ten, prosím, nevyřazuj z oběhu. Dnes opět hovězí nudlová polévka...před chvílí jsem ji dovařila a z velkého hrnce je na dně...a já měla jen lžíci při ochutnávání. Takže Tvé nudle jdou na odbyt, tak si můžeš, vyjímečně, natřásat pírka...
Romčo Kilberg...no mně se tam ve finále jeví hudební nástroj, ty housličky tam už nech, ty Ti sedí ... jsem ráda, že jsi začala upisovat deka! Takže ono to možná nakonec vyjde jen s bandem.
Zakletá...jsi to nemusela mačkat z kyvadélka...protože to, co Ti povědělo, bych Ti řekla, takhle by totiž k operaci měl přistupovat každý!!! V dobré víře ve zdar a úspěch, to určitě pomáhá...podpora ducha podpoří tělo. Takže teď už se těšíš o to víc, že?
Šárko Čápová no nazdááár! Přijedeš už tenhle čtvrtek? Tak písni co a jak...budeme se na Tebe těšit! Tedy chceš-li se do nás zachumlat .
Martino ona Romča má volat za týden, jestli začal prstýnek fungovat a daří se...musí se totiž zkusit právě pořádné doplnění jako první - hlavně kvůli pojišťovně. To je jasný, oni dnes šťourají ve všem.
Nóóó to se brzo dozvídám, že se mám koukat na čt1...nebyla to Samková-Veselá? ...pádím do archivu, snad to tam už bude.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1186000189-13-komnata/211562210800008/
...takže shlédnuto a vidím, že za tu dobu, co jsem Kláru viděla naposledy v televizi i o ní četla v novinách, stačila se rozvést a znovu provdat. A době udělala, Veselého nemůžu vystát
Irisko zdar, taky koukej hledat svého šampióna, ale v těch správných řadách . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edrah
|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:23 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno, děvenky. Jsem v jednom kole a tak vás jdu jen rychle pozdravit. Práce, rodina, škola, asi se picnu. Nějak mi nejde dolů váha, zřejmě se objednám na další doplnění, zato mi jdou dolů vlasy, koupila jsem si prášky, který smrděj až hrůza!!! Takže za chvíli se budu moci vydat na lov perel, podle toho na jakou dobu už dokážu zadržet dech. Ale výsledky zatím nic moc, teda u toho padání, dech zadržuju jak šílená  _________________ Bandáž 17,12,2010 Báječný Hrubáček, nemocnice Turnov
[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so březen 19, 2011 7:06 am Předmět: |
|
|
Boss
já už se asi ani víc těšit nemůžu...
dnešní noc byla hrozná, mimišo se rozhodlo že mě zničí.. no aspon že sem toho tatku měla doma, a už je zase fuč
i starší dneska vstával o mooc dřív... no nechám ho kuknout na pohádku, a musíme zajít něco nakoupit.. skoor nic tu nemám, ale teda do toho počasí se mi moc nechce je tam hnusně  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so březen 19, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko v kurníčku....
Holky myslím, že by mě vyhodili ještě dřív, než by začli natáčet, kdybych jim tam spustila, jak hubnu a co dělám pro hubnutí - teda hubla, teď už nééé
boss no vidíš to, právě jsem dala do papiňáku vařit nějakou krávu na polévku a kupodivu bude i u nás nudlovka, to je divné co
Jinak chč**e a chč**e a mě už to nemálo s**e  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
[b]Verčí:u nás hlásím taky nudlová a děti se děsně těší
Bossí:[/b]chlap vrr co to je ? no ti hodní už neexistují a dacana nechci,,,dnešní doba se mi nelíbí,,mám ráda slušnost,poctivost a uctivost,,,,ale jsem moc naivní a asi to už není....jinak nechte si chutnat na nudličkách,,,
Zakletá:stím věštěním,ano je potřeba věřit a já Ti přeji vše nej
edrah:mě vlasy padali 4měsíce -šílené...po hrstech a byli všude,zustlo mi tam jen něco málo,nebylo potřeba dávat ani do culíku,ale ted už dorůstaj už je to vpohodě,tak vydrž,je to hnusný ale vydrž
šárko:přikláním se k romance,,,a tebe chápu bych byla taky fest naštvatá,to není lidské,neboj Turnov bude lepší a já Ti držim pěsti moc,,,neboj se a pojd do teho
Vlada a Alenka:bylo to moc pěkné:ale vubec mi nepřišla že by teď měla mít 60kil,to asi ty kamery že?nemyslím to zle jen že když vydím naší střelku tak vypadá hubeněji,,,,ale otom žádná že ji to sekne to jo a byla milá,,,Tak pěkný víkend všem,já jedu k našim,,no snad to přežiji,opět se těšim,,uvidíme jak to dopadne  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
IRISKO
já věříííííííííííím  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Šárko vidíš, Tobě jsem zapomněla odepsat - dovedu si představit, jak jsi odjížděla zklamaná, ale věř, že něco špatné je pro něco dobré, takže pevně věřím, že jakmile se dostaneš do Turnova, na pražské zklamání rychle zapomeneš
Píšeš, že už máš všechny výsledky, což je super, bude se jednat jen o konzultaci, kde si budeš muset poslechnout přednášku Hrubáčka - "kino" a potom Ti už jen určí termínek opky, takže budeš mít určo radost, tomu věř
Irisko vítej v nudlovém klubu  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Krásný víkend,i když počasí tomu nepřeje,ale se nenecháme rozhodit,že jo??
Jinak jsem včera byla na kontrole tlaku a světe div se, divil se i Mudr,půl roku po opce a nějakých zhozených kilogramů neberu už žádný ,podotýkám žádný prášky na tlak.Z 5 léku neberu nic,jupíííííííí
I pan doktor koukal,tlak 115/78.No jsem prostě šikulkaaaa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Lubinko
to je úúúžasný opravdu jsi mooooc velká šikula! gratuluju  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Lubinkoo už jsem Tě chválila včera v telefonu - mimochodem se stále musím tlemit.... Joooo, máš pravdu, jsi holka šikovnááá a moje k tomu Tady aspoň vidíme, že je to opravdu spojené s obezitou a dřív nebo později by to postihlo asi každého z nás.... Ale my se nedáme a proto bojujéémmmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:57 am Předmět: . |
|
|
Holky přidávám se do nudlového klubu.
U nás taky kráva v hrnci, jak píše verča. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Leni tož teda vítej  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
Děkujuuuu
Věrča se ti zase něco jednou povedlo.......,sem to říkala Martinovi,bo si myslel,že mi hrabe a potom co ve čtvrtek poznal Monču a Kačku tak se už nediví prej ničemu
Uvidíme v dubnu,jak se předvedeš ,věřím ,že se trefím a budeš mít 1 ze svých dníííííí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Lubinko no kdo by se netlemil, že......to se totiž může stát jenom mě Ale to si nechám jako historku na srazíky, to se nedá prostě psát
Jooo duben, ani nevíš, jak se na Vás na všechny těšánkuju Ale neboojjj, myslím, že nic horšího, než včerejšek už být ani nemůže, takže buď v klidu, nic ze mě nevyleze  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|