Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:23 pm    Předmět: Citovat

Alenko:tak u nás byla mladá paní sčítačka v sobotu,zrovna teď když malej spinká jsem papíry vypsala,ať na to nemusím myslet a 2dubna se staví ,že to bude vybírat,,,,no ani to nebolelo za 10min vypsané Laughing a to jsem psala pro 3lidi Laughing akorát měli jsme ve schránce že dojde od 18do19h a došla o pul paté,,akorat jsme došly s venku tak nevim jak to mají Laughing Tak se opatruj Razz

Vladi:blahopřeji k doporučení,a jak dlouho to trvalo? Razz

Verčí
ty jsi 1dubna,tak to je mazec Laughing Tak teď chápu proč jsi takovej veselej týpek Laughing Laughing Laughing

Pettí:moc tě zdravim,,až mě bude váha stávkovat,tam kde jsi ty,tak už mi to vadit moc nebude chichi,,no snad se tam dostanu,,,,pěkně se kouká,na ten tvůj metříček Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:25 pm    Předmět: Citovat

Verusko-jasny jak to pujde tak se tam stavim.Dekuji Wink
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:26 pm    Předmět: Citovat

Irisko no to víš, to se někdo umí narodit Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak u nás měli být sčítanci včera 10-12h a dodneška u nás nikdo nebyl, takže také dokonalý postup !! Nechápu, proč to nedaj každé obci na úřad a lidé aby si proto chodili...podepsat převzetí snad zvládne každý i na úřadě...no prostě proč to dělat lehce, když to jde složitě..... Rolling Eyes Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:30 pm    Předmět: Citovat

Irisko asi tak 10 min zeptal se mě proč to chci tak jsem to všechno na něj vysolila že nemám rodiče ,všichni v rodině jsou obézní,když zhubnu mám jojo efekt,že mám zdr.problémy a pak se mě zeptal jestli trpím nějakýma poruchama nebo depresema tak jsem se začala smát a řekla jsem mu,že jsem veselej člověk tak se zasmál a že ať jdu ,že nic nenašel špatnýho a bylo to Very Happy Very Happy

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:33 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem doma, gastro zamnou. Ale teda uf...
nabidl mi pan doktor že mi to muže udělat pres nos za příplatek 300kč, že prej je to lepší pro ty pacienty lepší než když se dáví, no já bych se teda radši jeste tri minuty dávila než toto.. no tak mi vystříkal nos, pak mi tam dal nějakej gel jakože na umrtvení (vůbec to neumrtvilo akorát mě potom šílene štípou dáchací cesty a hlavně nosohrtan ) no a po sléze zjistil, ze se tam nedsotane ani jednou dírkou protože je mám úzký, je musíme přes krk.
V pohodě... přes krk mi to teda přislo storkát lepší než pokusy přes ten nos.. ani ted necejtím nic v krku,nebolí mě žaludek, jícen, nic... asi 10xme natáhlo, ale dejchala sem dobře takže to v celku šlo, asistent mě držel za ruku a hladil mě po vlasech Smile) asi sem mu tu ruku slidně drtila, ale jinak gastro jako takový, pro mě osobně nebylo tak hrozný, kdybych věděla jaký to fakt je tak ty pokusy přes ten nos ani nezkouším, protože s tím mám ted fakt problém, bolí to, štípe a pálí, celej nosohrtan.

No řikal ze to vypadá hezky, a zítra mám volat na výsledky, tak doufám že tam nic nebude!!
UTZ v pořádku, říkal trošičku zvětšený játra, ale prej je to běžný, a je to spojený s váhou, jinak všechno ok.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:35 pm    Předmět: Citovat

zakletá tak držíme paluchy, ať to dobře dopadne !! Wink

Vladi u koho jsi byla, u Sýkory??

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:37 pm    Předmět: . Citovat

Ahoj děvčata,
ted mi psala Ladynka, že jde domů. Very Happy Smile Very Happy

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Vlada

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:40 pm    Předmět: Citovat

v Kolíně u Brocka mladej a hezkej Very Happy Very Happy

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:40 pm    Předmět: Citovat

verusko díky Wink jeste odpoledne se starším k zubaři, a tam hádám zešedivím s nim Sad

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:43 pm    Předmět: Citovat

Vladi v tom případě jsi ale byla u PSYCHIATRA !! A ne psychologa Wink U broka jsem totiž byla také - 10min, přesně jak píšeš Ty... Wink A je pravdou, že v Kolíně vyžadují právě psychiatra a ne psychologa....ale v turnově mi to uznali, tak třeba budeš mít také štěstí Wink

Huráá, doufám, že se nám holka ladynkovatá brzy ozve a poreferuje Wink

zaklatá nevím už co jsem Ti psala, že mi děkuješ, ale nemáš za co Razz Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:07 pm    Předmět: Citovat

Ahooooooj lidičky, po dlouhé pauze Vás zdravím.. nebyla jsem tu několik dní, protože mě bylo fakt blbě... a nezvládnu to dočíst, tak pokud mi něco významnýho uniklo, tak se moc omlouvám...
Mě je stále blbě, k teplotám, bolestem hlavy, zimnici a průjmu se mi přidal i krk, takže chrchlám, v noci se dusím hlenama a skoro jsem přišla o hlas... Rolling Eyes Čekám, co se z toho ještě vyvine dál, ale každopádně musím být do 1.dubna v pořádku, neb to jdu na odběry krve + moč jakožto předoperační vyšetření.. Wink No nic, jdu dělat nádobí a zem...a vymyslet, co upeču rodině za buchtu či koláč...
Mějte se zatím, budu nakukovat Shocked Laughing Laughing
Vlada

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:16 pm    Předmět: Citovat

Psychiatr nebo psycholog to jsou dva kteří se mi pletou Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:40 pm    Předmět: Citovat

Zakleta gastro moc fajn, co?Smile No ale kdyz vsechno pujde dobre, to by ti meli dat termin na duben, ze? To jsem teda zvedava Smile Treba budete se Zelenoockem souloznice Very Happy

Zelenoocko tak se koukej brzy vyzdravit, malo se potite,to chce trikrat denne Very Happy no ne, mas na to jeste neco pres dva tydny, tak sup sup Smile

Verco, Arnoldova nebudete tomu verit, ale obec nam dneska udelala novou ceduli Laughing Laughing Laughing je tam nazev obce a pod tim nase osada, my na to cumeli jak puci Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:03 pm    Předmět: Citovat

Zuzi to jsou asi následky plesu, když se tam starosta cinknul Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:23 pm    Předmět: Citovat

Verčí:tak to máte taky super,,,a máš pravdu -dát na úřad by to bylo jednodušší,ale víš oni by tam došly zase jen Ti poctiví a ostatní jsou líní,takže nic,,,ale prej si ty papíry můžeš vyzvednout i na poště a tam to i odevzdat,,,ale stejně si myslím že se všech lidí,,od normálních,po nenormální,od zazobanců po bezdomovce prostě nedopočítaj,aji kdyby nakrásně chtěli,,,,prej zato mají Ti co to roznášej,pěkný peníze,,tak to mají alespon super,,,,že si vydělají nějakou korunku,teda někteří jako u vás si vydělaj a ani nejdou Laughing

Vlada:tak to je super čas ,a ty jsi se tak bála,bezva Wink Razz Laughing

zakletá:chudáčku,no tady na foru už holky popisovaly gastro nosem a upozorňovali že je to šílené,že raději stokrát pusou,že se nedá vůbec dýchat,tak ještě že to nešlo a nakonec to fukly do pusy,,,nechápu že se zato nosem ještě platí a přitom je to děsné,,no je jasný že máš poškrábanou slyznici,je na to v lékárně gel na zvlhčení slyznice,tak si jej kup,,,ale máš to naštěstí za sebou a neboj bude to už jen dobrý Razz Razz Razz

Leni:tak to je super,že jde domů,,tak ji pozdravuj,,všude dobře doma nejlíp,,, Razz Razz Razz

zeleneočko:to je hrozný že pořád válíš,,,prej na imunitu je dobrý zinek,tak ho třeba začni baštit,,třeba to pomůže,a co doktorka ta povídlaa co,,chřipajzna,nebo něco takového,ne je to děs,moc na tebe myslim a budu držet pěsti ať se uzdravíš Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: