Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LF

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

Zdravím ve spolek. Tak už se mi to blíží a nervozita klepe na dveře Rolling Eyes Zítra jdu na předoperační, nachlazená nejsem ( musím to zaklepat) tak snad to dopadne dobře Smile

Jinak jsem se chtěla zeptat, po jak dlouhé době od operace můžu začít jíst vitamíny?

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:51 pm    Předmět: Citovat

Teda vy jsem kvokalény, než jsem vás dočetla, už nevím, na co jsem chtěla reagovat.
Jo...koukla jsem na stránky té OB kliniky:
Plikaci žaludku v současnosti provádějí kromě OB kliniky pouze lékaři v americkém Clevelandu a brazilském Sao Paulu. s tímhle mě teda fakt pobavili.
Věrča aprílovka Laughing Vůbec mě to nepřekvapuje, taková střela Laughing Wink
Chytla jsem nějakou virózu, tak je mi docela blbě Confused

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

Irisko
no ja taky nechápu proc se za to připlácí, že prej je to lepší, a 80procent pacientů kteří prej mají srovnání s normo gastrem a gastrem nosem, prý tvrdí že nosem je to lepší - nechápu.
škoda že jsem si to nepřečetla dřív, nebo se k tomu nějak nedostala že je to nosem humus, protože jinak bych to ani nezkoušela...
strašně to pálí, nemuzu se pořádne ani nadechnout, a nejvíc me stve že uplně zbytečně, protože t šlo stejně nakonec pusou.. a když mi ukázal tu věc co mi jako strčí do nosu, tak mi bylo jasný že to tam nedostane, zkusil obě dírky a kontatoval že to nepůjde že je mám uzký, ale poškrábal mi to tam solidně Mad no co už... mám to za sebou.. a kdyby ještě náhodou někdy gastro muselo bejt, tak žádným jiným otvorem než pusou, do toho nejdu Very Happy
vůbec mi to nepřišlo tak strašný.

Povídal mi že prej tam měla paní co tak vyváděla, že její manžel bouchal na dveře ať ho tam pustěj... no nesmála sem se, každej to prostě vnímá halt jinak, a fakt je důležitý dobře dejchat, to dávení není tak hrozný, dá se to vydržet.
Za jak dlouho mě přestane bolet ten nosohrtan by mě ale zajímalo ..

S termínem, to na duben asi nebude ... Sad spíš začátek května... protože ted musím čekat na psych do 22/4 zatím dřív volno nemá, ale prej kdyby se něco uvolnilo zavolají mi... no uvidíme, Ted je pro mě důležitej zítřek, a výsledky, a hlavně to aby tam nic nebylo. Wink a nemuselo se to přeléčit... když bude gastro ok, budu se moct začít konečně pomalu těšit.. protože psych.snad zvládnu.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
kamilio

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:19 pm    Předmět: Citovat

Ahojte všichni,
docela mazec zas než jsem vás přečetla, ale dala jsem to Smile
Koukám, že budou asi nějaký erupce na sluníčku, protože my v noci nespali,malinkej měl 38,5 st. ublinkával a chrčí to v něm jak ve starých pendlovkách. Ráno jsem byla u Dr. ,tak ho chudáčka hned píchali Evil or Very Mad a máme antibiotika, protože má vysoké CRP Sad . Doma se mi pak po antibio asi 8x poblinkal, chudička,tak se už fakt těším na další dávku Crying or Very sad .... takže všem malým i velkým marodečkům - ať je to za vámi a je líp ...
Zakletá - gratuluji ke gastru, fajn, že jsi to tak popsala - až se jednou dočkám já tak nos rozhodně nebrat Shocked a jak jste to zvládli u zubaře? Myslím na vás ... člověk by to za ty prďolky raději odtrpěl sám Crying or Very sad
tak a já jdu šrotit další stránky,mějte se krásně pa

jo a PS: v sobotu jsme měli vánoce, já vám povím - řízek a br. salát a vánoční cukroví - to je mazec, mít po opce, tak se asi uslintám . Ale ustála jsem to bez ztráty kytičky a kilíčko dole mi zůstalo, jen metřík jsem neupravila,bo se bojím, že bych ho musela zas vracet zpátky Embarassed pa

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:23 pm    Předmět: Citovat

Kamčo
jé tak další kilínko dole, tak to je fajn Smile
mě jenda taky horečkuje od noce, a k zubaři jel s mladym chlop, bo já nejsem po tom gastru schopná ani mluvit pořádně.. a navíc jenda není ok. Tak sem zvědavá s čím se vrátí

verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:34 pm    Předmět: Citovat

qwys tak těch značek rozmístili více - u nás přibyla směrem k vám dvojitá zatáčka, vyměnili rozbité zrcadlo prcadlo i tu vaší jsem z povzdálí viděla, když jsem frčela po hlavní do Vr....

sibyl joo reklama, reklama, reklama.... a apríláček jooo, to já zase joooo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

kamill no to je dost, že se také ozveš čečéééé Laughing Laughing Laughing řízeček bych si také dala a br salát takyyyy Razz Embarassed

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
kamilio

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:51 pm    Předmět: Citovat

Věrčo, já vím, já vás pořád čtu ale ty reakce mám nějako zpomalené, když tady to lítá jako blázen - mám co dělat stíhat číst, natož psát Very Happy
no a řízečky byly eňo ňůňo ..... a včera jsem se musela smát, měla jsem cukroví na stole a přišla návštěva a valila oči, že jako cukroví a že jestli na tom stole leží od vánoc Very Happy ... jsem se málem učůrla, manža předvedl mohutný fouk, jako že jim odfoukne ten prach Laughing Laughing Laughing
My měli vše čerstvoučký, pro maminku, která nám vánoce prohajala na ARU po bouračce v umělém spánku .... ale je s náma a tak to byl Ježíšek nááádhernej.
tak pa a já jdu mordovat toho mého drobečka a mezi tím na vás házet očko...
zakletá... chudička Jenda - vlastně Jendové - váš i náš, Páťovi i Martinovi držím palce ať to chlapsky ustojí a dej vědět jak jste dopadli.
paaaaaaaaaaaaa

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
MickaPt

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:55 pm    Předmět: Citovat

Sibyla ahoj, v té době , kdy ten článek se psal..., plikace se prováděla jen na těchto místech, tady v čechách se vyškolili operátoři pro tuto metodu právě na OBklinice......plikaci letos už provádějí na více místech v česku.......

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:56 pm    Předmět: Citovat

LF no jsem Ti zapomněla odepsat Laughing Laughing Laughing vitamíny - pokud budou tekuté, rozpustné, tak jako pití klidně hned po opce - teda tak týden bych to enchala uležet a pak pomalu zkusit.... polykací kapsle při normální stravě, tudíž po měsíci Wink

kamouši no tak to koukej občas hodit k tomu očku i písmenko Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
MickaPt

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 5:02 pm    Předmět: Citovat

verca ahojky...tekuté vitamíny...ty jsou nejlepší.... Very Happy

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 5:04 pm    Předmět: Citovat

micko kor když mají barvu zelenou Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

Kamčo to já bych ti dala vědět, ale to by ses musela taky připojit na Skypéééé Laughing Laughing Laughing

Taťulda mi přivezl vyjímečně Geishu... ááách... protože ví jak trpím, akorát že na ní nemám vůbec chuťku, ale ona dojde Laughing

MickaPt

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 5:15 pm    Předmět: Citovat

verca no jo...zelená.... Very Happy já raději nazlátlou.....nebo čirou .... Smile

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 5:20 pm    Předmět: Citovat

Kamilio, tak to musela mit maminka radost, musely to byt pro Vas krasne Vanoce Wink

Verco, ja nevim, asi je tam ten alkohol tak nabil, ze ted musi vsechno znackovat, nebos je opila sprdla, ani o tom nevis Very Happy Ta znacka nam uz prece rezivela, neslo na ni poznat, co to jako je za nazev... A moc fajn vsem vysvetlovat, ze bydlime v R., ale Ch, je cast R., i kdyz to nikde neni psany... No nic Smile

zakleta trochu mi delas chute s tou Geishou (a kamilio s bramsalatem Very Happy), ja dneska jogurtik, piskoty, polivku, kefir a dopiti kefiru, posledni jidelko bude trochu dzusu Very Happy uz mi strasne chybi normalni strava, hlavne recky a sopsky salat, rajcata s mozzarellou, tmave pecivo... no uz se dockam, za 14 dni, pekne pomalicku, polehoucku, to se dockam i toho, cemu Verca uplne podlehla, vina Smile no ale zaslouzis si to po tom gastru, ja bych si ho teda nosem nenechala udelat, vim, ze hubou to bude hnedle, i kdyz se budu davit, nemam co, tak o co jde:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 5:30 pm    Předmět: Citovat

qwys
když on mi tak zapřísáhle tvrdil že nosem je to lepší Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: