Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko
já na tom byla tady u nás ... věnuje se tomu zde jedna paní a pokud by si chtěla kontakt na Brno, tak bych se mohla poptat ... tam to teda stojí 400kč ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 21, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Díky Bobul.. kontakty na Brno mám, já jsem jen chtěla vědět, kde jsi byla, abych šla někam, kde to již má někdo ze známých ozkoušené, víš?
Teda ale to je pěknej rozdíl v ceně ..no jestli se mi víc nevyplatí dojet k Vám do vsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: po únor 21, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
K tomu dr.Jonášovi můžu říct že to fakt zabírá,znám pár lidí co k němu chodí a po proměření organismu dostanou kapičky a už to jede
Teta se zbavila cholestrolu a sestřence hodně zmírnil pozůstatky lymské borelky.Jen na rozežranost nic neměl,takže pro mě nic  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko
no propočítej benzín a uvidíš ... navíc ona ty kapky a preparáty objednává, takže by sis pro ně pak musela ještě přijet, když je zrovna nemá ... pouvažuj a kdyžtak písni ... bych ti řekla, kde to přesně je
STELO
joo kapičky sem vyfasovala na revma a další mám objednaný .... no a na tu váhu ... zjistila mi, že mám metabolismus na bodu mrazu a má tam na to taky nějaké kapky, ale řekla, že je to na dlouhý lokte s držením diety a sporováním ... praktikovala to na svém synovi a vzhledem k tomu, že nedodržoval výše uvedené, tak se zázrak nestal
Tohle vyšetření na mě působilo moc dobře a uvidím jak to bude fungovat dál _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po únor 21, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
http://www.prirozene-hubnuti.cz/?gclid=COiLz7LMmacCFYMI3wodqCPNbQ
Zelenokukadlo tyhle Jonášovy přípravky si můžeš zakoupit v lékárně nebo objednat na netu. Nemusíš pro ně znovu nutně jezdit kamsi daleko.
Už jsem si vyhledala centrum u nás v Turnově, jsem netušila, že už tu je, takže asi taky zajdu...
Stelo moje kámoška k Jonášovi jezdí už celé roky a jde to s ní od devíti k pěti...jenže je otázka, zda by tu ještě byla, kdyby k němu nejezdila . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
Boss
zajdi ... já byla unešena
Slimáci jdou na pivo .
Do vydlabané půlky melounu nalijeme pivo, namočíme celý vnitřek
a položíme ten pivní rybníček večer do místa, kde ti milí
drobečkové vylézají, nebo kde jim chutná náš salátek, kytičky a podobně.
O půl deváté večer se začínají houfovat a předhánějí se,
kdo víc sežere.
Móc jim to chutná, takže zapomenou na kytičky, opijí se do
němoty a spadnou do pivního rybníčku.
Odtamtud už NIKDY(!) nevylezou, protože je nadobro po nich.
Ráno se budete divit!
Lze nechat 2-3 dny, mezitím sníte další meloun..... a dílo
se
opakuje.
Nebolí z toho záda, jíte pořád melouny, hubnete a užíváte si sluníčka.
P.S. vyzkoušeli jsme, funguje to super !!!
Žádný zbytkový jed v půdě, obava z otrávení psů a koček.!!!!
Žádní parazité z vnitřností slimáků (fasciolopsis buski) rozložených nejrůznějšími jedy!!
Naše kytičky si zaslouží kvést. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
Bobule nepostavíš těm slimákům celou hospodu? ...ti naši totiž na pivo vůbec nejdou, vyzkoušela jsem už i víc značek...ale kašlou na to. Takže letos objednávám hlístice.
Jinak já jsem před lety taky chodila na různá měření i na kineziologii a homeopatii, jenže výsledek - z doporučené diety zkažený žaludek a páteř šla do háje úplně...kvůli té jsem tam původně šla.
Joalis jsem taky zkoušela. No za ty roky už je ten výzkum zase o trochu dál, tak uvidím. Doufám, že to nebudou zase vyhozené prachy. Ještě, že mi zbylo pár padesátek z "ksichtovného" . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
boss
já je ještě na pívo nikdy nelákala a o těch hlísticíh už jsem taky něco slyšela ... kde se to objednává?
Jinak já tohle podstoupila poprvé ... koupila jsem si wobenzym a nechala si změřit imunitu, prtože jsem každý měsíc nemocná ... paní mi zjistila, že wobenzym na mě bude působit pozitivně ... a když měřila moji mamku tak ta ho nesmí brát vůbec .... té naopak zjistila imunitu v pořádku, ale má vysokou autoimunitu....
Ještě mi doporučila, že mám jíst sezamový nebo lněný olej, ... teď si už nevzpomínám ... a zapoměla jsem na co protože mi toho našla poměrně dost ... jedu tam ještě v pátek si pro kapky na revmatologický zánět a tak se jí musím znovu zeptat a zapsat si to ..
Prý mám v těle plno těžkých kovů a chemie ... tak sem jí prozradila tu záležitost s radiojodem ... pak už se nedivila ... jen mi ho změřila a říkala, že toho mám v sobě ještě hodně ...což je logické  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky mám dovoleno si k narozkám koupit novou váhu a jsem neštastná protože se nemůžu rozhodnout mezi značkou Saltr a Tanita .Nemáte nekdo osobní zkušenost?  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Verca tak co metřík : Čekám nějaký posun a pořád nic že by ty dortíky?  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Naposledy upravil Romana Kilbergerova dne po únor 21, 2011 5:39 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Romčo copak je už konec měsíce?? Náááhodou mě dorty potěšily  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Věrka Zato já ted poslední dobou kynu a kynu a z dortů to neni  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Qwys Zuzanko, gratuluji k dalšímu kilečku dole, jsi dobrá, jen tak dál
bobulko je to zajímavé, to vyšetření já mám také tu imunitu na nule, po těch všech operacích a onkol. léčbě a navíc ještě jak mi vzali slezinu tak chytím každej prd u nás v Olomouci asi nic takového není, zatím jsem nikoho nenašla, ale zašla bych si také na změření tak ať ti to hodně pomáhá
bossice já chodila na kineziologii a ta mi pomohla, ale spíš na psychiku a různé problémy s komunikací ale tuhle metodu vůbec neznám, budu muset prostudovat vaše odkazy
Zelenoočko teda Evi, ty jsi už zase nechodící to je hrůza, tak dávej na sebe pozor a s tím srdíčkem pozor, ležela jsem v nemocnici s mladou kočkou a ta to měla z přechozené chřipky, byla tam napojená na kapačkách už asi měsíc a prognoza nic moc, každé nachlazení, viroza a chřipka prý sedá na srdce
Iriska obrázky jsou na netu, používám tyhle http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik nebo http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=122[/b] _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po únor 21, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
qwys taky obrovská gratulka ty snad ty kilečka odhazuješ k nám do Větrušic  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po únor 21, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
alenko dívala jsem se na tu stránku se smajlíkama, ale jsem trotl a neumím si to zadat do pc  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|