Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Renata68
|
Zaslal: po únor 21, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
Elišce a Honzíkovi přeji moc a moc zdravíčka....atd. no prostě krásný život _________________
plikace 2.2.2011 OB klinika
před operací zhubnuto 9 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
arnoldova
|
Zaslal: po únor 21, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Dobré dopoledne,všechny zdravím a hlavně naše nová MIMINKA a jejich rodiče,gratulace veliká a porovnání tatínka je také úžasnééééééééééé  _________________
[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]
Tubu 1.2.2011 Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: po únor 21, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
verca...hmmm ,že bych chyběla,když se tu probíralo Jíříkovo miminko Aha..ne,ne...Já už vííím.On to tady někdo všechno smazááál  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po únor 21, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Krásný den ve spolek,tak jsem byla do teď venku a je tam děsná kosa,ale cestou domů šel malej ještě na hřišťátko a já čekala,otočila jsem se směr sluníčko a relaxovala asi deset minut,to by člověk nevěřil jakou to má sílu,jen ať hřeje jooooo
Jinak Verčo máš recht já nekukala odkud holky jsou nojo mozeček je zamrzlej
qwyk:blahopřeji 111super,vypdá to moc pěkně  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 21, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
gratuluji naší stojedenáctce
Irisko mrzne všude, tak asi i u Tebe
Kači noo.....už to tak je  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: po únor 21, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
Krásné zmrzlé pondělí
Jinak i já se přidávám do řady gratulantů a miminečkám přeji jen a jen to krásné a hlavně štastné rodiče
a Jiřine si nám nějak prokoukl  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
Dobré poledne uživatelky ...
Tak jsem se před chvílí vrátila z centra řízené a kontrolované detoxikace ... měření EAM
Na základě různých měření mi bylo zjištěno spoustu chorob a neduhů, ale operace jsem i s tím co mám schpná ....
Mám hodně nízkou imunitu, metabolizmus je taky mimo provoz a ještě mám revma ... to je jen takovej slabej výčet ....
Imunita a s tím spojený problémy ostatních orgánů je způsobená léčbou kterou jsem nedávno podstoupila a všechno se dá "vyléčit" ... jako první jsem vyfasovala židovskou třešeň a další reparáty jsou objednané
S paní jsem se domlouvala, že mě bude proměřovat i po operaci a bude mě tak nějak kontrolovat .... což je naprosto úžasné ...
Jo a celé to sezení a měření mě stálo 50 korun českých a je to podle metody Mudr. Jonáše http://www.joalis.cz/mudr_jonas.html
A ještě jedno malé vysvětlení ohledně toho FB ... můžu vás uklidnit, že mi nehrabe, že nejsem plná závisti, ale vím, že spousta z vás to tam nechce ventilovat a já jsem mezi nima také ... bohužel i byť přes těch pár nepřímých hlášek se to jedna dotyčná dovtípila ... a začala vyzvídat ... tu dotyčnou velice dobře znám a kdyby jste ji znali také tak pochopíte .... napsala jsem to sem veřejně pro všechny ať to nemusím vypisovat každé zvláš a prosit o mlčení ... a ta které se to týkalo nejvíc s tou jsme si to vyříkaly na ICQ a s humorem nám vlastním .... takže klídek ... navíc se na FB moc neprojevuji a mona moje dobrá duše mi poradila jak to řešit aby určité příspěvky nečet nikdo nepovolaný ... i já jsem přes PC antitalent jako většina z vás _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
bobul že dotyčnou zdravím  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
verčo
ani mi ji nepřipomínej tu bych ti přála poznat a mít za sousedku ti co ji mají jsou z ní nešťastní ... kdyby mohla tak jim řídí i to kdy mají mít sex a o zbytku ani nemluvím ..... mě se o ní díky tobě aj zdálo ... a víš co je nejhorší? v tom snu byla děsně hubená ... to fakt nasere ... naštěstí sem se z toho zlýho snu probudila  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
Prej díky mě.....ani slovem jsem nepsala nic o hubnutí, naopak celou dobu jen o žraní Jinak Ti radím, blokni to všechno a všechny, jinak to nevidím Ale stejně ji pozdravuj, holku jednu hubenou  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
Nikoho a nic pozdravovat nebudu a moc s tím blokováním nepruď nebo tě bloknu všude hmmm blbost ... tě ještě budu asi potřebovat ... tak nic no ...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
jsem věděla, že jsi ještě neskončila.... .... využít a odkopnout......takový je plán?? jooooo, takových už bylo holka......myslím, že mě to už ani nepřekvapí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
a co jinýho tebou????  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 21, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
se mnou už nic holka, jsem beznadějnej případ.....no co už.... i to se stává - a v lepších rodinách  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 21, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, zdravím a nakukuju...
Dneska máme konečně sluníčko po dlouhé pauze, ale zase mrzne až praští...ale hned má člověk lepší náladu
U mě zatím v hubnutí novýho nic, váha stojí... možná je to tím, že mám pár dní méně pohybu - opět jsem přestala chodit , tak mám léky od bolesti a ještě jedny na "odblokování" páteře... a čekají mě RTG a neurolog.vyšetření, tak jsem zvědavá, co mi zjistí. Taky jsem minulej týden vyfásla na kardiologii léky na srdce, prý jsem přechodila asi nějakou virózu a sedlo mi to na srdeč.sval, takže mi to způsobilo tu moji tachykardii ..no veselo. Jinak se ale máme bezvadně..
Všimla jsem si, že se tu rodilo.. takže posílám velkou gratulaci dvěma malinkým přírůstkům Honzíčkovi a Elišce a přeju hodně zdraví a štěstí!!
Qwys - gratuluju ke krásným číslům..teda tobě ty kilča odpadávají.. cccc... a na mě jako nepočkáš ?!?
Bobulko - na tom měření jsi byla kde? V Brně? Já už o tom taky uvažovala, takže tě možná budu následovat.. Jak dlouho to zabere a co se ode mě bude chtít? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|