Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:15 pm    Předmět: Citovat

Romčo
no neděkovala ... pořád čekám, čekám, a nic ... jako tohle si nezvykej ... to bude příště drahý Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nééééé dělám si srandu ... nemáš zač Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iriska

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:15 pm    Předmět: Citovat

Milca-berka:Mocinko Tě zdravim i malého šimrálka,jen ať lechtá andílek Razz Razz Razz

Stelinko:ve středu nezapomen dát info a taky krásnou neděli,jdu hodit šlofíka,ale vykoukl oskárek,tak až se s malim proberem pujdem na procházku Razz Razz Razz

Malvi mocinko zdravim tebe i mrňátko,dávejte na sebe velkej pozor a od bacilu raději dál,moc Vás objímám Razz Razz Razz

Bobulko: Laughing Laughing Laughing No kukla jsem nato a máš recht zní to zajímavě,ale couž i Tobě by to slušelo Wink Laughing

Octávka:tak to muselo být vážně super,a tak to má být,máš krásné šatičky tak skoukni plesy kolem a šup plesat a pěkně teho využit Laughing a jen piš od teho tady jsme Razz

Mona: Laughing Laughing Laughing ale (kuva)slušelo by jí to viť? Laughing

A všem krásnou neděli jdu relaxovat a Verčo snad se to zítra pohne,jen hajat a papat

Question Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:24 pm    Předmět: Citovat

Irisko
nemaluj čerta na zeď !!! nepřivolávej pohromu !!! já sem ráda, že už se to neposrává, že to v noci spí a když je něco bolí přijdou a řeknou mi to .... já si ty dvě užívala, ale mohla bych to označit za největší trauma v mém životě, když byly malinkatí ... já je milovala ale zároveň jsem se o ně hrozně bála a to mě ubíjelo .... jéééé jak já jsem ráda, že to malinkatý období mám už za sebou ...
jeden příklad za všechny a podotýkám, že takhle to fungovalo při každé nemoci cca do jejich dvou - tří let : v noci pláč a zjistím, že má horečku a tahá si za ouško ... takže šup do špitálu, píchání uší nasazení antibiotik ... dojezd dom uložení dítěte do postýlky ... hlídá otec nebo babička a já sedím na wc s šílenejma křečima v břiše a s*ru ... od nervů ... tak jistě chápeš proč jsem vděčná za ty holomky než za miminka Wink Laughing Laughing Laughing

Ještě podotýkám, že vše jsem zvládala s naprosto chladnou hlavou bez problémů a sesypala se až bylo po všem .... mimouš v klidu a až jsem byla doma Laughing Laughing Laughing

Mona

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:44 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:47 pm    Předmět: Citovat

moňas
vrrrrrrrrrrrrrrrr nějaká drzá nezdá se ti??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ale máš pravdu ... já bych to těhotenství v poho utajila Laughing Laughing Laughing
jinak na to taky občas koukám a řvu u toho taky ... nejvíc mě chytá, když to staví nemocnejm a postiženejm ... to je pak doják a já sedím s krabicí kapesníků a řvu jak ta kráááva Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:49 pm    Předmět: Citovat

Malvi ahooooooj mamino, tak ať to od synka nechytíš, já jsem chytila chřipajznu v práci a byl to hnus, tak buď opatrná Wink Wink je perfektní, že máš všechno OK a že je ti dobře, škoda, že nemůžu s tebou do Zlína, snad ještě nějakej srazík bude než porodíš a uvidím tě jako těhulku Wink Wink

Milca-brca taky tě zdravím, ještě 4 měsíce a bude další miminko na foru Wink Wink

Octavie tak to sis teda báječně užívala na plese, určitě jsi patřila k těm nejhezčím Wink Wink Wink

Mona já jsem ho taky měla v přátelích, ale už jsem chlapca odstranila, měli ho moji známí, ale také ho nikdo neznal, ale nebyl vlezlej ani neprudil Wink Wink

bossice myslím, že určitě neeeeeee, máme přeci demokracii a svobodu slova Wink Wink aspoň je co číst Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:52 pm    Předmět: Citovat

Mona, bobul kde na to koukáte Rolling Eyes Rolling Eyes to neznám Shocked Shocked holt jsem nějaká opožděná Laughing Laughing

už jsem to našla, ale skončilo to Laughing Laughing [/b]

bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 1:58 pm    Předmět: Citovat

Jinak si dovolím jedno moje malé soukromé prohlášení co se týká FB ... nelíbí se mi, že se tam poslední dobou probírá jak kdo je nacpanej kolik zhubnul atd. ....
Takže jsem se rozhodla, že pokud budu i nadále toto číst tak ty kterých se to týká okamžitě mažu z přátel ...
Mám tam nejen vás, ale i mé spolužáky ze základky, z učňáku a mám tam i kamarády mých dětí a nemám zájem aby tohle bylo k veřejnému čtení.
Od toho je tady to forum a navíc na FB existuje chat .... myslím si, že je zbytečné byť nepřímo to ventilovat ještě někde jinde!!!

Mona

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:00 pm    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát.
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:02 pm    Předmět: Citovat

holky moje,mocinky děkuji.vždycky od vás dostanu pochvalu Embarassed Very Happy já už jsem na tom tady tak blbě,že se za normálních okolností musím pochválit sama...protože pro ostatní je všechno co dělám samozřejmost Sad

Bohuslava Geržová nevadí,že budeš na srazu zakřiknutá-bo "rozkřiknutých" nás tam bude dost.A neboj....rozkecáme tě Very Happy Very Happy

Verca Jestli na konci měsíce posuneš metřík pod 7,tak to bude teda mazec. Mooooc Ti to přeju a držím pěstičky Wink

Alena Alenko sluníčko děkuji za pochvalu a na Vercu se nezlob.Ona to tak nemyslela...věřím,že se snaží pomoct Sad . A jen hledá možnostikde by mohla být chyba ve stravování.A já věřím,že se Ti pohne váha už brzo.bude to dobré uvidíš Smile .Držím pěstičky.PS: Já stála dva měsíce Evil or Very Mad

malvi Těším se na tebe těhulko Very Happy
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:06 pm    Předmět: Citovat

bestičková,Eliška a tatínek Gratuluji vám všem. Je skvělé,že už je Eli na světě,a že jste v pořádku. Miminko rozmazlujte a ať vám krásně roste. Gratulace posílá i Hanesek Very Happy Very Happy Very Happy
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:17 pm    Předmět: Citovat

mono
jistě ... si huba nevymáchaná a přímá a nedej bože, když jde o blondýny Laughing Laughing Laughing podotýkám, že jsem bolnd aby si to někdo nevztáhl na sebe Laughing Laughing Laughing

oktávie, oktávie
co na to říct ... kdybych to měla říct po svým, tak seš prostě rajda! Laughing Laughing Laughing ale já ti to řeknu slušně ... "ty si ale divoženka" !!! Laughing

OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:33 pm    Předmět: Citovat

bobule??? Krinda pána holka? To jsi určitě nemyslela to,co myslím já? Sad Sad Tušíš které ženě se v Ostravě říká RAJDA?? Shocked Shocked Shocked Hol Very Happy Very Happy ce od červené lucerničky Sad Sad A to já nejsem ne,ne,ne Crying or Very sad
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:44 pm    Předmět: Citovat

Mona tak to se budu muset taky podívat Shocked Shocked já jsem to přepla, ale už byl konec Evil or Very Mad

bobulko já s tebou naprosto souhlasím úplně ve všem Wink Wink Laughing Laughing jsem taky blondýna a Monička je na mě hodňoučká a miloučká
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Octavie já se nezlobím vůbec na nikoho jen vždycky sama na sebe Wink Wink

bossice

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 2:48 pm    Předmět: Citovat

...lepší RAJDA nežli SRAJDA Embarassed Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: