Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
Romčo
no neděkovala ... pořád čekám, čekám, a nic ... jako tohle si nezvykej ... to bude příště drahý
nééééé dělám si srandu ... nemáš zač  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
Milca-berka:Mocinko Tě zdravim i malého šimrálka,jen ať lechtá andílek
Stelinko:ve středu nezapomen dát info a taky krásnou neděli,jdu hodit šlofíka,ale vykoukl oskárek,tak až se s malim proberem pujdem na procházku
Malvi mocinko zdravim tebe i mrňátko,dávejte na sebe velkej pozor a od bacilu raději dál,moc Vás objímám
Bobulko: No kukla jsem nato a máš recht zní to zajímavě,ale couž i Tobě by to slušelo
Octávka:tak to muselo být vážně super,a tak to má být,máš krásné šatičky tak skoukni plesy kolem a šup plesat a pěkně teho využit a jen piš od teho tady jsme
Mona: ale (kuva)slušelo by jí to viť?
A všem krásnou neděli jdu relaxovat a Verčo snad se to zítra pohne,jen hajat a papat
 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
Irisko
nemaluj čerta na zeď !!! nepřivolávej pohromu !!! já sem ráda, že už se to neposrává, že to v noci spí a když je něco bolí přijdou a řeknou mi to .... já si ty dvě užívala, ale mohla bych to označit za největší trauma v mém životě, když byly malinkatí ... já je milovala ale zároveň jsem se o ně hrozně bála a to mě ubíjelo .... jéééé jak já jsem ráda, že to malinkatý období mám už za sebou ...
jeden příklad za všechny a podotýkám, že takhle to fungovalo při každé nemoci cca do jejich dvou - tří let : v noci pláč a zjistím, že má horečku a tahá si za ouško ... takže šup do špitálu, píchání uší nasazení antibiotik ... dojezd dom uložení dítěte do postýlky ... hlídá otec nebo babička a já sedím na wc s šílenejma křečima v břiše a s*ru ... od nervů ... tak jistě chápeš proč jsem vděčná za ty holomky než za miminka
Ještě podotýkám, že vše jsem zvládala s naprosto chladnou hlavou bez problémů a sesypala se až bylo po všem .... mimouš v klidu a až jsem byla doma  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
moňas
vrrrrrrrrrrrrrrrr nějaká drzá nezdá se ti???
ale máš pravdu ... já bych to těhotenství v poho utajila
jinak na to taky občas koukám a řvu u toho taky ... nejvíc mě chytá, když to staví nemocnejm a postiženejm ... to je pak doják a já sedím s krabicí kapesníků a řvu jak ta kráááva  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Malvi ahooooooj mamino, tak ať to od synka nechytíš, já jsem chytila chřipajznu v práci a byl to hnus, tak buď opatrná je perfektní, že máš všechno OK a že je ti dobře, škoda, že nemůžu s tebou do Zlína, snad ještě nějakej srazík bude než porodíš a uvidím tě jako těhulku
Milca-brca taky tě zdravím, ještě 4 měsíce a bude další miminko na foru
Octavie tak to sis teda báječně užívala na plese, určitě jsi patřila k těm nejhezčím
Mona já jsem ho taky měla v přátelích, ale už jsem chlapca odstranila, měli ho moji známí, ale také ho nikdo neznal, ale nebyl vlezlej ani neprudil
bossice myslím, že určitě neeeeeee, máme přeci demokracii a svobodu slova aspoň je co číst  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
Mona, bobul kde na to koukáte to neznám holt jsem nějaká opožděná
už jsem to našla, ale skončilo to [/b] _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
Jinak si dovolím jedno moje malé soukromé prohlášení co se týká FB ... nelíbí se mi, že se tam poslední dobou probírá jak kdo je nacpanej kolik zhubnul atd. ....
Takže jsem se rozhodla, že pokud budu i nadále toto číst tak ty kterých se to týká okamžitě mažu z přátel ...
Mám tam nejen vás, ale i mé spolužáky ze základky, z učňáku a mám tam i kamarády mých dětí a nemám zájem aby tohle bylo k veřejnému čtení.
Od toho je tady to forum a navíc na FB existuje chat .... myslím si, že je zbytečné byť nepřímo to ventilovat ještě někde jinde!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
holky moje,mocinky děkuji.vždycky od vás dostanu pochvalu já už jsem na tom tady tak blbě,že se za normálních okolností musím pochválit sama...protože pro ostatní je všechno co dělám samozřejmost
Bohuslava Geržová nevadí,že budeš na srazu zakřiknutá-bo "rozkřiknutých" nás tam bude dost.A neboj....rozkecáme tě
Verca Jestli na konci měsíce posuneš metřík pod 7,tak to bude teda mazec. Mooooc Ti to přeju a držím pěstičky
Alena Alenko sluníčko děkuji za pochvalu a na Vercu se nezlob.Ona to tak nemyslela...věřím,že se snaží pomoct . A jen hledá možnostikde by mohla být chyba ve stravování.A já věřím,že se Ti pohne váha už brzo.bude to dobré uvidíš .Držím pěstičky.PS: Já stála dva měsíce
malvi Těším se na tebe těhulko  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
bestičková,Eliška a tatínek Gratuluji vám všem. Je skvělé,že už je Eli na světě,a že jste v pořádku. Miminko rozmazlujte a ať vám krásně roste. Gratulace posílá i Hanesek  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
mono
jistě ... si huba nevymáchaná a přímá a nedej bože, když jde o blondýny podotýkám, že jsem bolnd aby si to někdo nevztáhl na sebe
oktávie, oktávie
co na to říct ... kdybych to měla říct po svým, tak seš prostě rajda! ale já ti to řeknu slušně ... "ty si ale divoženka" !!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
bobule??? Krinda pána holka? To jsi určitě nemyslela to,co myslím já? Tušíš které ženě se v Ostravě říká RAJDA?? Hol ce od červené lucerničky A to já nejsem ne,ne,ne  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Mona tak to se budu muset taky podívat já jsem to přepla, ale už byl konec
bobulko já s tebou naprosto souhlasím úplně ve všem jsem taky blondýna a Monička je na mě hodňoučká a miloučká
Octavie já se nezlobím vůbec na nikoho jen vždycky sama na sebe  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
...lepší RAJDA nežli SRAJDA  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|