|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 622, 623, 624 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
no tak to se musím pak optat, protože z toh mám teda taky strach...
jako nevadí mi žádná operace, ai pooperační stav, ani nic tomu podobnýho.... vůbec....
ale vadí mi když mi něco dělají za plnýho vědomí, a co si budeme povídat, taky se dávím při lecčems  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
Já jsem měla krk taky vyšplíchanej, ale jak kdyby nebyl. V krku mě pak bolelo několik dní a druhý den jsem vůbec nemluvila. No, ale mám to za sebou.
Trvá to asi 10 minut. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Naposledy upravil Annax dne čt únor 17, 2011 11:48 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Bobul, super popis gastra
Kolono jsem taky absolvovala, ale po té oblbovací injekci si taky skoro nic nepamatuju. Jediný co na tom bylo trochu nepříjemný, že jsem pak byla nafouklá jak vzducholoď
Gastro mi zpříjemnil doktor svou panickou hrůzou, že pode mnou prdne lehátko. Byl tak směšný, že mě dostal z té hrůzy, co jsem z gastra měla. Navrhla jsem mu, že když má takový strach o lehátko, že si lehnu na zem, ale že si bude muset ke mě přilehnout Injekci mi odmítli dát, sprej do krku mi teda stříkli, ale přesvědčovali mě, že je to lepší bez něj. I sesprejem to byl hnus hnusů. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
holky vy mi dáváte .-D
řekne mi konečně některá jak dlouho to vyšetření trvá ?  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Já po gastru poznala, co je to pálení žáhy !! Do té doby jsem to nezažila...ale něco mi tam podráždili a takové 2 měsíce to bylo docela krušné - i špatně mi bylo od toho.... Ale přešlo to ...jinak samotné gastro nebyla taková hrůza - samozřejmě nic příjemného to není, ale vydržet se to dá ....u mě to trvalo asi minutu a nějaké sekundy - je to mžik...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne čt únor 17, 2011 11:55 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:48 am Předmět: ... |
|
|
A to já jsem jim tam ještě čuměla na ten monitor, ať taky vidim v té televizi něco zajímavýho.
Gastro je hnusné, ale není horší než kolonoskopie teda, pro mně ne!
Normálně vystříkají krk (to kdyby mi neudělali, tak jim to nepolknu ), položili mě na levý bok, pustili mi k tomu přírodopisný program, spolkla jsem hadicu, za chvilku mi říkali, že už jsou v tenkým střevě, pak tam s tim různě hejbali... Nejhorší je, že tam pouští ten vzduch asi. Taky mi tekly slzy, sliny, komu ne No netrvá to dlouho. Je to hned, když se podaří dýchat.
Jinak mě ještě teď bolí v krku, ale to bude už zítra dobré... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
gwys
vzduch?? jako kám ?
no jdu gůglit a něco pročíst... _________________
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne čt únor 17, 2011 11:53 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
Zakletá,
mně foukali vzduch do žaludku, nevím, jak jiným - ale přímo mi to takhle řekli  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Bobulko... tak věz, že i v tomto ohledu jsme si podobné.....já sice měla krk vysprejován, injkece bodnuta..... offšem s krvavým vypouleným okem a fijalovejma vydávenejma flekama jak milka jsem také odcházela. Mohou potvrdit holky, které čekaly v ordinaci.... že Boss .
Ale milé čekatelky..... NA FFŠE ZLÉ SE ZAPOMENE.... DĚLÁME TO PRO DOBROU VĚC  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Irenka
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj zakletá Byla jsem na gastru a sonu na OB ted v prosinci, takze mohu poreferovat z prvni ruky. Pan doktor je fajn, bere to seriozně.
Jinak gastro bylo pro mne dost slozity. Nedava sprej, ani injekci. Jen nejakou masticku (trosku mesokainu na umrtveni) a predtim obycejne kapky do nosu (aspon mi sestricka rekla, ze to jsou obyc kapky do nosu). Mne z toho bylo tak hnusne, ze jsem si to v jednu chvili vytahla a rekla jsem mu, ze si to vysetreni jestli chce tedy necham udelat, ale ze mi slibi, ze u toho neumru To mi slibil, takze jsem radeji zavrela oci a zhluboka dychala a on to asi behem minutky zvladnul.
Pak jsem se setricce omlouvala, ze u toho tak hystercim. Ona mi ale rekla, ze to je normalni, ze to kazdy...
Pak mi bylo blbe - smrkala jsem porad dokola a tekla mi trochu i krev z nosu. Asi za 4 hodiny se to uklidnilo.
Takze takto.
A jak napsaly uz holky vyse, je to nejmene prijemne vysetreni a na vse spatne se zapomene... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
No já měla podobnou zkušenost jako bobule,s tím rozdílem že mi vystříkali krk,dostala jsem i tu injekci,ale chyba dávky ,na mé tělo byla malá a já se s nima taky prala.Oni do mně hadici a já ji vytahovala ven,jen jsem bobul nebyla tak dobitá jako ty božátko.Od té doby byli na tom 2lidi co znám a v poho.Injekce zabrala a oni se probudili a čekali kdy to budou dělat a ono už bylo po výkonu,takže to vlastně prospali.  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
irenko a jak se cítíš po plikaci???? jinak veliká gratulace že to máš za sebou, já sem ták strašně zvědavá jak to tam celý probíhá  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Irenka
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj zakleta Ted se uz citim celkem dobre. Mam jeste trosku teplotu. Poslu ti SZ. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: čt únor 17, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
zakletá no tak moje zkušenost s kamerou je taky srandovní. Já když jsem tam jela tak jsem měla takový strach, že jsem jela s plínama bo babičce kdybych náhodou učůravála v čekárně jsem se klepala jak ratlík a to je slabé slovo. Předemnou byl chlap a ten tam hrozně řval nakonec to proběhlo docela v poho až nato, že mi zjistili že mi žaludek vůbec nepracuje a je to jeden velký pytel do kterého se jen rve a ven nechtělo jít nic, takže kam si to to tělíčko dávalo? No do sádla... operaci mi nedovolili a musela jsem rok brát prášky a toho zmetka naučit pracovat. Za rok jsem valila do Brna na kontrolu kde jsem musela papat radiaktivní rýži a zjistili že konečně se žaludek umoudřil a jede jak má, a já mohla na opku. No ale hlavní je to že se dá přežít všechno i ta kamera. Není to příjemné ale já to měla prvně asi za 5min hotovo a podruhé se tam vrtali trošku déle. Foukají tam vzduch aby si to roztáhli a kamera tam šla snadněji. Všechno se dá vydržet a ty to zvládneš taky neboj...  _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|