Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:10 pm    Předmět: Citovat

qwys
zuzi hele byla jsem na FB a čučela na ty vaše koláčky .... prosím o recept do receptáře nebo do SZ ... vypadají dobře a jednodušše Wink díky předem Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:15 pm    Předmět: Citovat

verčo nepiju, jsem ráda, když do sebe dám půl litru, nedám prostě víc, bojuju s tím od začátku, na tom se bohužel nic nezměnilo, ale nejsem schopná do sebe víc dostat, jinak mám pocit, že mám místo žaludku rybník. zkoušela jsem to různě, postavit před sebe vodu, nastavit si budík, ale i když to stojí přede mnou nenapadne mě se napít, nepocituju potřebu pít, mám to tak odjakživa. proto mám i zakázanou vlákninu, protože nepiju a ta je závislá na vodě. ale kdyby moje váha byla závislá na pitném režimu, tak za dva roky nezhubnu 50 kg.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:20 pm    Předmět: Citovat

janii ale ty chutě na sladké se odvíjí na pitném režimu, vyvažuješ tím hladinu cukru v těle, pokud piješ pravidelně, tudíž potom zmizí ty večerní chutě na sladké, ale vidím, že jsi zase něco extra - no jooooo, to mě mělo napadnout hned, že to nebude tak jednoduché s Tebou Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:20 pm    Předmět: Citovat

kokos mně na sladký pomáhalo cigárko Laughing a kafíčko. a taky kysané zelí.
Není to tak, že bych si večer sedla a začala se ládovat sladkým, jen mám večer zvýšenou potřebu.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:23 pm    Předmět: Citovat

Irisko rozinky ty taky můžu a když nejsou, tak šušené švestky Wink Wink no jo tobě to stačí, bo ty jsi víc masová, ale já večer taky furt pochoduji a mozek mám někde v lednici nebo ve špajzu a přemýšlím, kde je co sladkého Shocked Shocked nejlepší je nemít doma nic, nic, nic Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

marti, janaaa já jsem teď už druhý týden doma s chřipkou a tak se snažím všechno dodržovat a výsledek je, že když jsem měla horečky a průjmy, tak váha klesla, jak jsem pak už mohla jíst, tak i když jsem jedla předpisově, dodržovala 3 hodiny interval, piju, jak nikdy v práci nedokážu, tak stejně mi váha vylezla zase nahoru, ale zatím stojí, tak jsem zvědavá co bude dál ve čtvrtek jdu do práce a začnou směny a bude konec pravidelnosti, no jsem z toho už dost na nervy, že ta váha dolů nejde Crying or Very sad Crying or Very sad no snad to opravdu není konečná Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:24 pm    Předmět: Citovat

verčo ale jak to že ty chutě jsem neměla hned? nedodržuju pitný režim od začátku, ale budiž mi k dobru, že jsem se snažila, opravdu jsem se jeden týden snažila vypít až 1 litr, ale víc ani náhodou, to bylo moje maximum. Embarassed

alenko je ale pravda, že když jsem doma, tak taky jde váha nějak líp dolů než když jsem v práci a to bych při tom řekla, že si pohybu v práci užiju ažaž, hlavně když jsem někde na pultovce.

[/url]

Naposledy upravil janaaa dne po únor 14, 2011 2:29 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:28 pm    Předmět: Citovat

janii přestala jsi kouřit, jsem tu někde četla....je to jedno k druhému... hladina cukru Ti v těle prostě kolísá (ne z toho nekouření) ...a proto ty chutě na sladké - pro tělo je to slastný pocit, Tebe to "uspokojí" ale opravdu jen na chvilku, protože se Ti rázem zvedne hladina cukru, bohužel toho špatného cukru a zase rychle klesne, takže to jsou prostě jen prázdné kalorie - mám před očima graf, jak je hladina nízko, po sladkém, jak se zvedne někam hooodně vysoko a za chvíli opět klesne..... prostě nevyváženost.....

A jak je možné, že dříve to takhle nebylo?? třeba proto, že to bylo v hlavě - v hlavě to přece všechno začíná.... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:33 pm    Předmět: Citovat

verčo anebo je to tak, že člověk už byl se sebou tak nějak už spokojenej a tak víc hřešil a hřešil a ted zjistil, že už to nejde zastavit. myslím, že chyba je ve mně, že jsem prostě nenažraný pr..e Embarassed a měla bych se sebou začít něco dělat Laughing achjo, budu muset vše přehodnotit a najedu na novej režim, ale až zítra jú? Laughing

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:34 pm    Předmět: Citovat

verco už jsem to sem psala několikrát, že Romanka pije také strašně málo, když jsme spolu, já pořád chodím s flašou a popíjím ona chodí s flašou a nepopíjí, pije málo celou dobu od opky a dala dolů přes 120 kilo Shocked Shocked já čím víc piju, tím víc jsem zavodněná Mad Mad Mad ne všichni dokáží hodně vypít a někdo má i zdravotní omezení, tak moc pít nemůže, je to u každého trošku jiné a tak asi neplatí plošně, pít hodně- znamená dobře hubnout Rolling Eyes Rolling Eyes [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:36 pm    Předmět: Citovat

ALENKO ale těch jedinců je opravdu jen maličkaté % !! Wink

janii zkus se podívat sem, to je to, o čem jsem psala výše.... + vyvážená strava... Arrow http://www.zbynekmlcoch.cz/info/zdravotnicke/glykemicky_index_co_je_to_a_jaky_ma_vliv_na_hubnuti_.html Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:41 pm    Předmět: Citovat

verčo tohle všechno znám, v teorii jsem zběhlá, já ale nedokážu víc pít, když to přeženu s pitím, začne mě natahovat, žaludek mi příjde příliš těžkej. nemůžu se ani předklonit protože to pak jde vrchem. prostě to nejde. nemysli si, že jsem to nikdy nezkoušela.

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 2:45 pm    Předmět: Citovat

janii tak vidím, že nezbyde nic jiného, než jít spolu zachlastat, abych viděla kolik se do Tebe vejde Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 3:52 pm    Předmět: Citovat

jak jsme byli toho 13.1.na kontrole v Turnove tak se me tam Hrubacek ptal kolik vypiju.Tak mu rikam ze 1,5l a on rikal ze pry to staci abych se nemusela hlidat........... Surprised Smile Smile Ja teda dam vic jak 1,5l ale asi tak no. Wink Wink Wink
Verusko-no prave ja jsem si to nevazila ale budu muset zacit,mam strasny strach Crying or Very sad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ale jako teda 3 litry nedam ani nahoou.A mam pocit ze na tom srazu Terka taky rikala ze za celej den da jen pul litru tekutin Shocked :shock:Nebo to byla Verca jak jsem vedle ni sedela?Mam v tom nejaky bordel Laughing Laughing Rolling Eyes Embarassed
verca

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

Aničko není pravidlo, že se MUSÍ vypít 3 litry denně ...ale zase co si budeme povídat, 1 litr je málo na dospělého člověka.... já už o tomhle napsala víc, než dost, je to na KAŽDÉM z nás, jak s pitným režimem naložíme...v tomhle mám ale jasno - kdo může, měl by toho vypít co nejvíce - bez nějakých výmluv, naučit se to dá, o tom není pochyb. Ovšem jsou i tací, kteří nemůžou hodně pít ze zdravotních důvodů a v tom případě je to o něčem jiném....

A už jsem měla bramboráky, jsou dobroučkééé Razz

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 4:04 pm    Předmět: Citovat

Verko-jasny je to na kazdem z nas kolik da Smile Smile Smile Ja myslim ze denne skoro teda dam ty 2l a nekdy i vice v cajich atd......... Smile Smile Smile Smile Smile Ale jako hlidat si to musim,to je jasny-jinak by me to nenapadlo samotnou Smile Smile Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: