Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kokos
|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
jeník
No ale už mi to tak nepálí.............jako dřív a pak, furt se učit, už mi to asi nebude bavit, ale musim....ale je fakt že budu zas chytřejší
Vás tady všechny budu poučovat  _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
ahoj holky
Vsechny Vas zdravim a hlasim ze doma opruuuuuuuuuuz Mam doma oba dva kluky takze nic moc ale zatim jsou hodny tak snad jim to vydrzi
Neco malo jsem docetla a vtipky dobry  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Tak jsem zpět - byla jsem v Kolíně koupit nějaké dárečky synátorům - jednomu k narozkám a druhému předčasně k svátku, dostanou to dohromady a bude klid.....
bobuull už néé, už jsem skončila
Eviku nemůže to být jen samá modráááá přeceee
Aničko mají prázdniny??
Teď ještě vymyslet co uvařím, dala bych si bramborák, ale drtí mě ten přepálenej olej, se toho vždycky nadýchám a je to hnus velebnosti.... že bych je zkusila v troubě na sucho, máte s tím někdo zkušenosti?? Venku na grilu je to dobrota, tak by to mělo být stejné skoro ne??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:59 am Předmět: |
|
|
kokos já sem šla v tomle věku taky do školy a můžu ti říct, že mi to pak hrooozně chybělo. A mrzí mě, že nemůžu teď už nikam takle chodit. Sem jazykovej antitalent a nezvládla bych to _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
verco,já je jednou takhle dělala v troubě jen na plechu vytřeným zlehka olejem a byly dobrý.
Já jsem už dneska zvládla dochtora,teď běžím do školy samý lítání,
jo a prý je zima u konce pač přiletěli špačci a ještě jakási havěť,tak to nevím kde ten konec má,tu v Brně je zima jak v peudeli  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata a chlapci... všechny zdravím.. snad se máte všichni skvěle
Já jsem byla od brzkého rána na cestách (doktoři, vyřizování,..), tak toho mám plný zuby, ale když je to nutný, nedá se nic dělat..
Zapojovat se do diskuze asi nemá smysl, pár dní jsem tu nebyla a jsem totálně mimo mísu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
LADY samozřejmě, že jedu na sraz. Nenechám si ujít možnost zase vás vidět. Jenom nejedu s Octávkou, jak jsem původně měla v plánu, protože každou sobotu dělám, tak jedu až z práce a nechtěla jsem Kačku omezovat. Mám sice hrůzu z takové cesty, já totiž zabloudím všude, ale už mi holky poslaly kontakty na sebe, tak snad mě nenechají bloudit po Zlíně.
Marti ještě tu kdysi psala Monča, taky začala po čase nabírat, taky má tubu. Vím o dalších třech, ale nechci to ventilovat bez jejich souhlasu. Už to začíná být alarmující. Začíná nás být dost. A hodně děvčat ještě není ani dva roky po opce.
Já jsem se schválně přes víkend pozorovala. Zjistila jsem, že to není v množství. První impuls, kdy mám dost je už asi po 3/4 rohlíku, u sojového už po půlce, takže v množství to opravdu není. Ale je to v intervalech mezi jídly. Už nedokážu čekat dvě hodiny na druhé jídlo. Hlad dostávám po 20. minutách po jídle. Takže i když jím stále malá množství, tak jim mnohem častěji. Ke všemu po páté hodině dostanu šílenou chut na něco sladkého, cokoliv, ale musí to být sladké. A vtom bude ten zakopanej pes. Budu muset najet zpátky na intervaly mezi jídly. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
VÍTEJ JENÍKU MEZY NÁMY DĚVČATY  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
Janaaa super takže se uvidíme  _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
Iriska ahoj ,já tě taky moc zdravím. Ale také se omlouvám,minule jsem tu od tebe něco četla,ale úplně jsem zapoměla reagovat. Tak se velice omlouvám.To víš postarší osoba.A asi mám málo česneku v jídelníčku.
Jinak přeju všem krásného Valentýna a pěkný den.
[JJ,Verča, Boss,Anička Rychtrová děvčata ahoooooooooooooojjjjjjjjjj!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
janaaa tak já ty mezery mezi jídlem zatím držím, ale ty večerní chutě na sladký mám taky, ale u mě je problém v příjmu tekutin, já to vím. Dojížděla jsem do práce do Prahy vlakem a pak zase zpátky, a protože jsem měla strach - cesta trvala jen vlakem hodinu, ale na nádraží a z nádraží - aby se mi nechtělo na záchod tak jsem opravdu hodně omezila pití a mám stále problém se srovnat, sice se snažím, ale nejde to, organismus si odvyknul.
Nemyslím si, jak někdo psal (a teď si nevybavím, kdo to byl), že ještě nezhubnul a my strašíme s přibíráním, že by to sem nepatřilo, ba právě naopak všichni by měli vědět, že tady to nebezpečí je _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Holky pěkný den všem.... a Janinko stim sladkym,nevim zda by Ti to pomohlo,mě pomáhají na sladké chutě rozinky,ale držim pěsti aby jsi se udržela moc na Tebe myslim a je moc dobře že Tě forum má,a že holky jen nevidí to že to jde,ale že to i někdy drhne.... drž se...Verči ..bramboráčky jsem dělávala v troubě na pečícím papíře,nemusí tam být ani mouka,ale podmínka je pírkem namazat papír,je možné taky kombinovat cuketu a brambor,a nebo ted jsem posledně je dělala v toustovači jen vymazat plknout a čekat,mám je v plánu k večeři tak snad se mi bude chtít,jakože dneska mám já splín a fakt se mi nic nechce...ale všem holčenám tady a samo i Jeníkovi pěkného Valentýna  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: po únor 14, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
Ja mam taky nekdy dny kdy vypiju vice a nekdy mene A zrovna tak s jidlem nekdy snim taky nekdy mene a nekdy vice-ale ja musim teda po 3hod,2,5hod je na me moc brzy
Ted jsem snedla knedlik+kus masa a svickovou-prijde mi ze toho bylo docela dost Doufam ze si roztahuju zaludek teda-to by mi asi kleplo
Verko-ne,ne nemaji prazdniny ale Stepa je jeste doma s tema dutinama Az do patku,to jdeme na kontrolu  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 14, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
janiii a piješ dostatek tekutin??
A jdu na ty bramboráčky, už se mi to slezlo domů, tak ať nehladověj
Aničko pokud jsi toho nesnědla vagon, ale povolenou gramáž, tak neměj strach z roztáhnutí žaludku  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne po únor 14, 2011 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: po únor 14, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
[b]janaaaaa[b]
Asi je to divný, ale mne na sladký pomáhaj olivy, s papričkou.....zjistili mi cukrovku, slabou a tak jsem to vysadila a olivy fakt fungujou
jinak já ted mam tu delennou a piju hodne....................je to fakt hrozne důležitý...ale nebaví mne to, ale jde to dolu  _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|