Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:51 am    Předmět: Citovat

Holky moje,FOREK ze života:
Byla jsem v servisu s autíkem a můj krásný a mladý mechanik na mně kouká ,čumí a říká: Vy jste hubenější a namalovaná Shocked ,kam jdete? Máte nějaký mejdan? A já říkám nééé,To já se teď tak maluju furt. Čím jsem hubenější,tím víc se mi zvedá sebevědomí Laughing Laughing .
On na mne chvilku zamyšleně kouká a pak se usměje a říka. AHA,TAK PROTO MI TA ČTYŘIÁCETIKILOVÁ V SOBOTU NEDALA. TO NEBYLO MNOU ,TO ONA SI JEN O SOBĚ TOLIK MYSLÍ... Shocked Very Happy Very Happy Very Happy
No neplácly by jste ho přes zadek?

Verco,užij si bundičky,já Ti jen tiše závidím Embarassed Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suelin2

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:05 am    Předmět: Citovat

Kačko musím Tě pochválit,ta 30tka je ůžasná GRATULUJI Exclamation Exclamation Exclamation a vtípek super Exclamation Exclamation Razz Razz Razz
Iriska

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:26 am    Předmět: Citovat

Holky zlaté,krásné dobré ránko,moc si vážím každého písmenka co jste zde napsali a mě věnovali,ani jsem nečekala takovou reakci,takže mi až stékají slzičky dojetim,jste moje rodina a basta,Stelinko,kokosko,Oktávko,verčo,Suelinko2,všem moc děkuji ,teď jdeme na procházku,ale jen na chviličku počasíčko dneska nic moc,koupíme mlíčko pro koťátka a šup domů Razz myslim lidské koťátka,živé bohužel nemáme,ale přáli bychom si ho,jenže nemáme velké prostory a tak nechci aby bylo týráno,ikdyž by u nás bylo jako v bavlnce,takže zatim si nechám ty lidské Laughing tak holky všem na forečku krásný den....

Jo a Octávko nespinkala jsem protože jsem měla zrovna nějaký splín chichi,tak se vyspala a pak usnula,chichi,a to s tím chlapem nemělo chybu je to lump,a tobě velká gratulka k třicítečce a jen tak dál Wink Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
STELA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:28 am    Předmět: Citovat

Dobré dopoledne všem!
Oktávko,velká gratulace!!
U nás bude na oběd kuskuto,jak jsme jen samy ženský tak maso nemá šanci Laughing
misabacik

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:38 am    Předmět: forum Citovat

Rolling Eyes Rolling Eyes Holky holky ale kecáte člověk tu není pár dní a nemám šanci to dočítat vůbec vám nestačím.
Hlásím hlásím že mám dolů 10Kg a v pátek to bylo 3týdny od operace.

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:53 am    Předmět: Citovat

misabacik, ty jsi holka šikovná, jak jdeš s váhou dolů. Supeeeeeeeeeer. A nemáš nový metřík ??? HOLKY u nás jsou dnes filety s bramborem.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:56 am    Předmět: Citovat

Octávko
já bych mu rovnou dala .... jakýpak plácání Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Lubinka

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:57 am    Předmět: Citovat

Vše přeji krásnou neděli Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Iriska,věrča jste pokladi a díky za to,že jste Laughing Laughing Laughing Laughing Né vždy mi bylo super,ale měla jsem to komu napsat a dovedli jste mě podržet a podpořit.Ať to bylo hubnutí,nebo problémy doma byli jste tady DĚKUJI
Myslím tím i celému foru,nejen jmenovaným.Kdybych to vše měla vyjmenovat tak na někoho zapomenu a bude problém. Embarassed Embarassed Embarassed misabacik gartuluji k první 10

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petunka

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:03 am    Předmět: Citovat

holky delate mi chute, ja si muzu max ohrat spenat co byl vcera na obidek

v den opky 151 kilo
Terča

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:33 am    Předmět: Citovat

Petunko, špenát je taky moc dobrej Cool .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:33 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile Smile
Lubinko-zlaticko nase Smile Smile Smile
Vsem gratuluji ke schozenym kileckum Smile Smile
Ja dnes udelala kur.vivar,fales.svickovou a upekla babovku a ted se mi jeste vari knedliky Smile Smile Smile
STELA

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:34 am    Předmět: Citovat

bobul Laughing Laughing Laughing
misabacik gratulace jede ti to pěkně dolů,ty kilečka....
petunko,ahoj,jak se ti daří?
janaaa

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:34 am    Předmět: Citovat

my máme žemlovku s tvrarohem, takže od rána poslouchám akorát řeči, co je to za nedělní oběd, ale měla jsem starý rohlíky a ty se taky musí sníst ne?? Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:36 am    Předmět: Citovat

misabacik:blahopřeji,první desítka splněná,jsi šikovná jen tak dál Razz Razz Razz

Lubinko:nemáš zač,myslím že právě i od teho by mělo být tohle fórum ,aby nám dávalo sílu bojovat,protože bez boje to nejde,tak se opatruj,objímám...

petunka:špenát je náhodou mňamka,hned bych si dala já třeba s vajíčkem mmm...mi máme rajské rizotko Razz

Jani:ano žemlovka je taky mnamka,teda já sladké nemusim,radeji slané,ale snim to,nejsem vybýravec chichi,ale taky jsme jí v týdnu měli,spíš děti,ale mlaskali,no a je stim celkem dřina takže je to nedělní obýdek a basta Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4

Naposledy upravil Iriska dne ne únor 13, 2011 11:38 am, celkově upraveno 1 krát.
MickaPt

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 11:37 am    Předmět: Citovat

příjemnou neděli přeji všem.....
dočítala jsem příspěvky... jsem ráda,že tady se píše nejen o úspěšném hubnutí, ale taky i nezdarech a úskalích.....
já když jsem se rozhodla pro band...kamarádky mě odrazovaly, že jsem hloupá, klepaly si na hlavu,že když budu chtít, můžu úpravou životosprávy taky zhubnout....kdyby to bylo tak jednoduché, tak asi žádná co podstoupila bar. operaci, by se nedala řezat.....věděla jsem od začátku, že bar. operace není kouzelná hůlčička, kterou se zamává a hned je člověk štíhlý, ale je to jen BERLIČKA, pomocník .....
celý život bojuji s nadváhou se střídavými úspěchy, hladovky, medikamenty, koktejly, herbalife....cvičení apod.....po některých metodách jsem něco dala dolů, ale za každé kilo dolů, bylo min. kilo nahoře....nebylo to najednou ale postupně se kila nabalovala......po některých medikamentech(adipex)jsem měla problémy,hlavně psychické a nic jsem nezhubla...jiné připravky akorát zeštíhlily jen moji peněženku....nebo naopak jsem přibrala(xenical)...
výrazný úspěch v hubnutí jsem měla úpravou jídelníčku, počítala jsem energetickou hodnotu příjmu a výdeje za celý den, pravidelně jsem jedla, žádná kalorická jídla jsem nejedla, opravdu dietní, nízkotučná, žádné sladkosti, alkohol, jen trochu vinný střik občas....s tímto režimem jsem zhubla během půl roku 25kg....ale pak přišly stresy,problémy, na dodržování pravidelného stravování nebylo ani pomyšlení,opět jsem se vrátila k chaosu v jídle,najedla se ,když jsem měla opravdu hlad...a tělo se mi odměnilo,že si ukládalo zásoby....nepřibrala jsem zpět celých 25kg, jen 15kg,ale i když jsem se pak snažila znovu najet na nějaký režim ve stravování,už jsem nezhubla...na doporučení jsem se začala zajímat o bandáž,ale když zdr.poj.odmítly v polovině roku proplácet bar.operace,byla jse m naštvaná,ale dostala jsem možnost jít na plikaci,jsem ráda...čas ukáže,jak úspěšný tento zásah bude...ale věřím,že bude...

Naposledy upravil MickaPt dne ne únor 13, 2011 11:40 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: