Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: so únor 12, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
verco,verco,vercooooo koho,že to chceš zase kopnout do prdýlky??
No to mi není jasné.Řekni mi prosím Tě které Zlatíčko si takový trest zaslouží??
Mimocodem Lubi,sleduješ,jak si ta malá holka hubená holka vyskakuje,hu.?? No ještě,že tak....jeden kopanec,výměnou za pár kilo dole vydrží každý  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so únor 12, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
Irisko ještě, že jsi klikla, vůbec to není blbý, je tam spousta pravdy a upřímnosti
a ještě jsem tě chtěla poprosit, zda si můžeš dát datum operace pod metřík ať vidíme, jak dlouho máš band a že i po delší době ti funguje po doplnění, aby ti co chtějí tuhle operaci měli představu, jaké jsou možnosti  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so únor 12, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
irisko si bojovnice a to je to hlavní, víš že je to boj a ty bojuješ, pro takové jako si ty, tady ty operace jsou. pro ty kdo ví že není nic zadarmo, ale že je potřeba pro to taky něco udělat. lékaři nám pomohou v začátcích, ale pak už je to jen v nás, jak se s tím popereme. myslím, že každý v průběhu hubnutí si řekl, že bych se na to nevysr..la, celý život se jen omezovat, ale když už jsme něco tak razantního podstoupily, tak to nenechat jenom tak. a odměna štíhlého těla bez nemocí je opravdu nádherná.
bobule taky jsem si pomáhala myší  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so únor 12, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Bobulka,Alenka,Janička:holky moje zalté děkuji,,,,jste moji strážní andílci jste moje pokladi....děkuji za názor ,moc si teho vážím a děkuji za upozornění na odstavce
Já jsem se do teho tak zažrala že jsem pak ani nedejchala a jen psala,tak já se budu příště snažit chichi...jdu hajinkat všem krásnou dobrou nocenku  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: so únor 12, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
Irisko,je to super upřímné,pod většinu bych se mohla podepsat,
já jsem ráda že jsi tu,v začátcích jsi mi hoodně pomohla,jsi skvělá baba!!pochybnosti přepadnou každého,ale ty to zvládneš,uvidíš,jsi šikulka!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
iriska
Já bych Ti taky chtela podekovat, umíš podpořit!!!  _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Huráááí jsem tady první a dokonce mám i dočteno
Krásnou neděli všem ,Sluníčka moje..
Dneska mám 30 dkg nahoru,heč . A ni nebudu psát,co jsem včera papala dobrého,bo by mne zas chtěl někdo kopnout do prdýlky.  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
Iriskojá Tě taky podporuju,hrozně moc.Tak jako Ty mne.
Ale proč nespinkáááš? Já chtěla být první..hi,hi.  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
Kačko,GRATULUJU KE 30  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
moni jjak je? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
Besti jojo,jak je? Jak se máš? já už s nemůžu dočkat
a děkuji za třicítku. jue to dřina a musím mít k tomu drába vercu
Opatruj se,jo? _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Dobré dopolko v kurníčku....
Octavko Kačenko, já věděla, že potrefená husička se ozve....
Holky přiznám se, že včerejší diskuzi band & tubu jsem nečetla pozorně - ale jen letecky, byly to na mě moocccc dlouhé příspěvky a ty já fakt nečtu, nesnáším dlouhé čtení, takže ani tady jsem to nedala, ale zběžně jsem to prolétla a vím o co se jedná, to zase přehled máámmm, jen jsem nebrala každičké slovo....ALE....Janiii, sue, marti, bobul a já nevím kdo vše se na tom podílel...musím Vám všem moooccc poděkovat za to, co jste zde napsaly !!!! Spoustu lidí si ani nepřipouští, když mu jede váha tak krásně dolů, že by to někdy v budoucnu mohlo být i jinak - po pravdě i když na to nevypadám, já z toho strach mám - a to i přes to, že kila šla opravdu dolů sama (doufám, že ještě nějaké odhodím), už několikrát jsem zde psala, že nemohu vědět, co bude třeba za rok...i já nad tím někdy přemýšlím... tak uvidím, co mě čeká do budoucna...každopádně vím, že já mám hodně velké rezervy - nejím zdravě, nehýbu se nějak extra hodně - takže tam doufám, až se bude dít něco s přibývající váhou (tajně doufám, že tomu tak nebude....) budu mít rezervy....
Iriskoo Tvůj příspěvek jsem ale přečetla slovo po slovu a dokonce ho i celý vnímala, což je u mě docela zázrak vnímat dlouhé čtení - sepíši sloh, dlouhý jak týden před výplatou, ale jakmile mám číst něco dlouhé, musím se soustředit vyloženě na to čtení a to prostě nesnáším, nemám nějaké to prostorové vnímání nebo jak se tomu nadává ...ale to nevadí - chtěla jsem napsat, že jsi to napsala moc hezky a věřím, že jsi tím pomohla hoooodně lidem při rozhodování a porovnávání všech pro a proti band & tubu .... děkuji Ti za ta písmenka
uffff, jsem se dneska také nějak rozepsala po ránku
Co kdo kuchtíte?? U nás jen rychlovka - obalená vinná klobása + kaše a po obídku do Prahy, tata mi koupí nové botky a zkusím si tam rovnou tu mojí vysněnou bundu, o které jsem tu básnila někdy v létě už... že je drahá jako prase, ale že až dohubnu, že se odměním, takže třeba už na podzim......  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
verca Hu madam spisovatelka Moc pěkně napsáno. taky se bojím co bude.Ale já se bojím každé ráno,když lezu na váhu. Nesci už být tlustááá .
mimochodem nejsi ty náhodou bundoholik? Já Ti mám takový pocit,že už je to 4 bunda v pořadí za pár měsíců . No,vlastně proč ne... _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
Kači tuhle mě bobulína nazvala také něčím, juj, teď už nevím čím ...ale nějaký ....olik Jnak co se týká těch bund - tak v tom problém nevidím, měla jsem kdysi vždycky více bund a ne jen jednu... prostě ke každému oblečení jinou Takže se k tomu prostě jen vracím s radostííííí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko,Irisko taky jsem se v tom strácela ale našla ,pěkně jsi to napsala.Monibest tak co ty naše těhule,opatruješ prdelku?!Všem přeji krásný den,já jdu dočítat zbytek a pít kafíčko,polívečka se vaří a bude dnes kuřecí čína,hranole a tatarka(samé mnamky a nezdravé věci),ale co bych pro miláčky neudělala že  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|