Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 10:27 pm    Předmět: Citovat

verco,verco,vercooooo koho,že to chceš zase kopnout do prdýlky?? Shocked Shocked
No to mi není jasné.Řekni mi prosím Tě které Zlatíčko si takový trest zaslouží?? Razz Embarassed Embarassed Wink
Mimocodem Lubi,sleduješ,jak si ta malá holka hubená holka vyskakuje,hu.?? Very Happy Very Happy Very Happy No ještě,že tak....jeden kopanec,výměnou za pár kilo dole vydrží každý Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 10:30 pm    Předmět: Citovat

Irisko ještě, že jsi klikla, vůbec to není blbý, je tam spousta pravdy a upřímnosti Wink Wink Wink

a ještě jsem tě chtěla poprosit, zda si můžeš dát datum operace pod metřík ať vidíme, jak dlouho máš band a že i po delší době ti funguje po doplnění, aby ti co chtějí tuhle operaci měli představu, jaké jsou možnosti Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
janaaa

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 10:31 pm    Předmět: Citovat

irisko si bojovnice a to je to hlavní, víš že je to boj a ty bojuješ, pro takové jako si ty, tady ty operace jsou. pro ty kdo ví že není nic zadarmo, ale že je potřeba pro to taky něco udělat. lékaři nám pomohou v začátcích, ale pak už je to jen v nás, jak se s tím popereme. myslím, že každý v průběhu hubnutí si řekl, že bych se na to nevysr..la, celý život se jen omezovat, ale když už jsme něco tak razantního podstoupily, tak to nenechat jenom tak. a odměna štíhlého těla bez nemocí je opravdu nádherná.

bobule taky jsem si pomáhala myší Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 10:39 pm    Předmět: Citovat

Bobulka,Alenka,Janička:holky moje zalté děkuji,,,,jste moji strážní andílci jste moje pokladi....děkuji za názor ,moc si teho vážím a děkuji za upozornění na odstavce Laughing Laughing Laughing

Já jsem se do teho tak zažrala že jsem pak ani nedejchala a jen psala,tak já se budu příště snažit chichi...jdu hajinkat všem krásnou dobrou nocenku Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
STELA

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 11:16 pm    Předmět: Citovat

Irisko,je to super upřímné,pod většinu bych se mohla podepsat,
já jsem ráda že jsi tu,v začátcích jsi mi hoodně pomohla,jsi skvělá baba!!pochybnosti přepadnou každého,ale ty to zvládneš,uvidíš,jsi šikulka!!!!
kokos

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

iriska

Já bych Ti taky chtela podekovat, umíš podpořit!!! Embarassed

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:42 am    Předmět: Citovat

Huráááí jsem tady první a dokonce mám i dočteno Very Happy
Krásnou neděli všem ,Sluníčka moje.. Very Happy
Dneska mám 30 dkg nahoru,heč Very Happy Very Happy . A ni nebudu psát,co jsem včera papala dobrého,bo by mne zas chtěl někdo kopnout do prdýlky. Embarassed Embarassed Twisted Evil
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:45 am    Předmět: Citovat

Iriskojá Tě taky podporuju,hrozně moc.Tak jako Ty mne. Very Happy
Ale proč nespinkáááš? Já chtěla být první..hi,hi. Wink Laughing
bestickova

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:04 am    Předmět: Citovat

Kačko,GRATULUJU KE 30 Smile

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:13 am    Předmět: Citovat

moni jjak je?

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

Besti jojo,jak je? Jak se máš? já už s nemůžu dočkat Very Happy
a děkuji za třicítku. jue to dřina a musím mít k tomu drába vercu Embarassed Embarassed Wink
Opatruj se,jo?
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

Dobré dopolko v kurníčku....

Octavko Kačenko, já věděla, že potrefená husička se ozve.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Holky přiznám se, že včerejší diskuzi band & tubu jsem nečetla pozorně - ale jen letecky, byly to na mě moocccc dlouhé příspěvky a ty já fakt nečtu, nesnáším dlouhé čtení, takže ani tady jsem to nedala, ale zběžně jsem to prolétla a vím o co se jedná, to zase přehled máámmm, jen jsem nebrala každičké slovo....ALE....Janiii, sue, marti, bobul a já nevím kdo vše se na tom podílel...musím Vám všem moooccc poděkovat za to, co jste zde napsaly !!!! Spoustu lidí si ani nepřipouští, když mu jede váha tak krásně dolů, že by to někdy v budoucnu mohlo být i jinak - po pravdě i když na to nevypadám, já z toho strach mám - a to i přes to, že kila šla opravdu dolů sama (doufám, že ještě nějaké odhodím), už několikrát jsem zde psala, že nemohu vědět, co bude třeba za rok...i já nad tím někdy přemýšlím... tak uvidím, co mě čeká do budoucna...každopádně vím, že já mám hodně velké rezervy - nejím zdravě, nehýbu se nějak extra hodně - takže tam doufám, až se bude dít něco s přibývající váhou (tajně doufám, že tomu tak nebude....) budu mít rezervy....

Iriskoo Tvůj příspěvek jsem ale přečetla slovo po slovu a dokonce ho i celý vnímala, což je u mě docela zázrak vnímat dlouhé čtení - sepíši sloh, dlouhý jak týden před výplatou, ale jakmile mám číst něco dlouhé, musím se soustředit vyloženě na to čtení a to prostě nesnáším, nemám nějaké to prostorové vnímání nebo jak se tomu nadává Laughing Laughing Laughing ...ale to nevadí - chtěla jsem napsat, že jsi to napsala moc hezky a věřím, že jsi tím pomohla hoooodně lidem při rozhodování a porovnávání všech pro a proti band & tubu .... děkuji Ti za ta písmenka Wink

uffff, jsem se dneska také nějak rozepsala po ránku Rolling Eyes

Co kdo kuchtíte?? U nás jen rychlovka - obalená vinná klobása + kaše a po obídku do Prahy, tata mi koupí nové botky a zkusím si tam rovnou tu mojí vysněnou bundu, o které jsem tu básnila někdy v létě už... že je drahá jako prase, ale že až dohubnu, že se odměním, takže třeba už na podzim...... Rolling Eyes Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:39 am    Předmět: Citovat

verca Hu madam spisovatelka Shocked Moc pěkně napsáno. taky se bojím co bude.Ale já se bojím každé ráno,když lezu na váhu. Nesci už být tlustááá Sad .
mimochodem nejsi ty náhodou bundoholik? Very Happy Very Happy Já Ti mám takový pocit,že už je to 4 bunda v pořadí za pár měsíců Rolling Eyes Very Happy Very Happy . No,vlastně proč ne...
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:43 am    Předmět: Citovat

Kači tuhle mě bobulína nazvala také něčím, juj, teď už nevím čím ...ale nějaký ....olik Laughing Laughing Laughing Laughing Jnak co se týká těch bund - tak v tom problém nevidím, měla jsem kdysi vždycky více bund a ne jen jednu... prostě ke každému oblečení jinou Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Takže se k tomu prostě jen vracím s radostííííí Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
suelin2

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:51 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko,Irisko taky jsem se v tom strácela Razz Razz ale našla Razz Razz ,pěkně jsi to napsala.Monibest tak co ty naše těhule,opatruješ prdelku?!Všem přeji krásný den,já jdu dočítat zbytek a pít kafíčko,polívečka se vaří a bude dnes kuřecí čína,hranole a tatarka(samé mnamky a nezdravé věci),ale co bych pro miláčky neudělala že Exclamation
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: