Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Evikp

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:14 pm    Předmět: Citovat

Irisko Gratuluju ke kilečku dole!!! Wink

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:15 pm    Předmět: Citovat

Vidím Besti...takže holky jsou ještě pospolu...vydržte! Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bestickova

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:21 pm    Předmět: Citovat

Bossi,no my ještě spolu chvilku budeme,budu rodit plánovaně císařem,a termínek se dovím v pondělí na kontrole,aspon mi to teda tak bylo řečeno při propuštění z nemky..

[/url]
Iriska

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:27 pm    Předmět: Citovat

EvikP:děkuji no snad se to konečně zase rozjede,jen to nezakřiknout,no byli to skoro dvě ráno na váze,ale jak to není celé tak do teho nejdu chichichi.... a hezky si posečkám,,,,,a co vy a co dětičky jste zdraví?teď teho je těch nemocí,už mě to neba,a na víkend hlásí opět minus a hnus,,,no jsem zvědavá jak dlouho,jéje jak já se těšim na jarooo a moooc Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
AlenaM

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:29 pm    Předmět: Citovat

Alena děkuji a máš pravdu,úplně jsem byla jak malá holka když jí dáš vytouženou hračku.A už jdu zase chvíli mimo pc,nebo už neudělám vůbec nic. Zítra vás zase budu dočítat. Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:41 pm    Předmět: Citovat

Iriska, ale pokud ty mrazy opravdu přijdou, tak by mohly ty hnusný bacily zmrazit, protože tohle počasí je nejhorší pro jejich šíření. I když mě se to sluníčko moc a moc líbí.... Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 3:08 pm    Předmět: Citovat

Cindi ... kdyby ses vrátila zpět, tak sis ode mne mohla přečíst, že ten Tvůj půllitr pití můžeš dát s menšími pauzami...jen jsem Ti to napsala formou otázky, myslela jsem, že Ti to docvakne. No a ještě by Ti měla Verča objasnit, proč pít 2 hodiny po jídle při tubu je nesmysl.

Irisko jsem si ani nevšimla toho umazaného kilíčka Embarassed , až na upozornění...takže jsi dobře nakročila a už se Ti to rozjelo. Tak držím palce!

AlenaM téééda, tak Ty už jsi za polovičkou plánovaného úbytku! Gratuluju a k té velikosti "L"...holka, bude ještě líp! Zkrátka drapni Lubču, ať fotku a vložení zařídí ona. Sama se všude s novým fotkama producíruje a Tobě nepomůže! Tebe chceme vidět taky. Wink

Jane pořád hlídám Tvůj metřík...určitě mě chceš ohromit váhou 99, co?

Martino když nastoupí mrazy, současné viry sice vyhynou, ale objeví se ty, které si v mrazech libují...takže to nebude výhra.
Je to takový podivný, ve dne krásně svítí slunce a ráno se nemůžu dostat do auta, je zamrzlý, celý šedivý, takže škrábu a stříkám...dneska jsem si už pro jistotu mrskla na přední sklo ochranu.

Je tu snad někdo, kdo se netěší na jaro?
Twisted Evil

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 3:20 pm    Předmět: Citovat

boss kdepak, ani náhodou nebudu odpovídat na tuto otázku... dělám, že nic nevidím, bo by mi už z toho všeho houklo....je to jasně popsáno zde http://forum.bandingklub.cz/about809.html jak už jste psaly i vy a tím to pro mě zhaslo.... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 3:34 pm    Předmět: Citovat

Evil or Very Mad Evil or Very Mad tak jsem se teď naštvala Evil or Very Mad Evil or Very Mad dělali nám kontrolu plynových spotřebičů jako každý rok u nás v paneláku Shocked loni jsem kupovala novej sporák a zapojoval mi ho odborník a dnes mi ten kontrolor řekl, že to mám špatně připojené, že tam chybí nějaká pojistka a že bych mohla vyhořet Shocked Shocked bych jim nakopala všem odborníkům, tak sepsal zápis a příjde mi vyjádření a pak příjdou na kontrolu, zda to mám opravené Rolling Eyes Rolling Eyes tak zase další peníze kvůli nějakým lemplům Twisted Evil Twisted Evil no ještě zkusím zavolat synovi, třeba pozve nějakého známého plynaře ať mi to opraví Rolling Eyes Rolling Eyes no nerada bych vyhořela Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Irisko tak ti moc gratuluji k dalšímu kilečku dole a věřím, že to další bude určitě za chvilku Wink Wink to s tím bramborákem, to je perfektní, ale já nemám toustovač, tak nic dělat nemůžu, jedině na pečícím papíře, ale v toutovači to může být lepší Wink Wink jo venku je krásně, ale dávej pozor, ještě nejsi pořádně vyléčená ať se ti to nevrátí Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
katka04

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 3:45 pm    Předmět: Citovat

ALENA holka nevěřila by si jak to špatně při nic nedělání utíká. Jenom aby si nemyslela není to celou dobu. Dělám v lomu a buď auta přijedou pro štěrk a ne bo ne. Samozdřejmě, že když přijedou tak všichni najednou. To je blázinec. A pak třeba hodinu dvě nic. To je děs pak.

AlenaM gratuluju ke svetříku, ale myslim si, že i M by ti bylo s tvojí váhou. Já ráda všechno upnutý a tak si něco už M kupuju teď

Jídelníček na víkend
pečená kachna
zapečná ryba
buchtičky se šodo
guláš

Minulý týden
zapečná brokolice
lazaně
brokolicová krémová polívka
gulášová polívka

Minulej tejden sem o víkendu vařila vlastně na celý týden. Mamina s brácho marodili s chřipkou tak aby měli co jíst. No a tenle tejden vaříme zase hodně. Já nejim kachnu mamina zase rybu Smile

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
bestickova

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 5:42 pm    Předmět: Citovat

Teda holky,vy si teda pěkně papáte.. Laughing kdybych já sem měla napsat náš jídelníček,budu si připadat jako "chudá příbuzná" Rolling Eyes

[/url]
kokos

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 5:43 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem si vás taky jednou přečetla................já taky marodila, hodne mi pomohl NEOANGIN, krásne to vydezinfikuje krk a pomáhá na kašel, anginu atd.....takže zkuste! Já delám ve školce učitelku, takže marodim jak blb pořád dokola, ted se cpu céčkem a doufám, že už to nebude tak častý! By mne vylili asi....

Jinak ted mám jarní prázdniny, od pondelka Smile Tak zajdu za doktorem, aby mne doplnil, nejak hodne, jde to vůbec boss chtít doplnit hodne???

Dík!

Mám ráda zimu, ale tohle už je moc......takže jaro snad přijde brzy Rolling Eyes

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 6:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky někdo jsem dával adresu na společenské a svatební šaty byly tam i italské cena okolo 8500 holčiny to smazaly tak prosím jestli ji někdo máte hodte ji sem Děkuji.

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
kokos

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 6:24 pm    Předmět: Citovat

Romana Kilbergerová

Prosím Te, proč si chceš nechat vyndat band????????

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 6:30 pm    Předmět: Citovat

Irisko dnes jsem v novinách objevila recept na čaj ze zázvoru, tak tady ho máš -
smíchejte hřebíček se 2 lžičkami strouhaného zázvoru a špetkou mleté skořice. Přelijte dvěma šálky vařící vody a přidejte 2 lžíce medu.

tak vyzkoušej a napiš, jak ti chutnal Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: