Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Evikp
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
Irisko Gratuluju ke kilečku dole!!!  _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Vidím Besti...takže holky jsou ještě pospolu...vydržte!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Bossi,no my ještě spolu chvilku budeme,budu rodit plánovaně císařem,a termínek se dovím v pondělí na kontrole,aspon mi to teda tak bylo řečeno při propuštění z nemky.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
EvikP:děkuji no snad se to konečně zase rozjede,jen to nezakřiknout,no byli to skoro dvě ráno na váze,ale jak to není celé tak do teho nejdu chichichi.... a hezky si posečkám,,,,,a co vy a co dětičky jste zdraví?teď teho je těch nemocí,už mě to neba,a na víkend hlásí opět minus a hnus,,,no jsem zvědavá jak dlouho,jéje jak já se těšim na jarooo a moooc  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Alena děkuji a máš pravdu,úplně jsem byla jak malá holka když jí dáš vytouženou hračku.A už jdu zase chvíli mimo pc,nebo už neudělám vůbec nic. Zítra vás zase budu dočítat.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Iriska, ale pokud ty mrazy opravdu přijdou, tak by mohly ty hnusný bacily zmrazit, protože tohle počasí je nejhorší pro jejich šíření. I když mě se to sluníčko moc a moc líbí....  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Cindi ... kdyby ses vrátila zpět, tak sis ode mne mohla přečíst, že ten Tvůj půllitr pití můžeš dát s menšími pauzami...jen jsem Ti to napsala formou otázky, myslela jsem, že Ti to docvakne. No a ještě by Ti měla Verča objasnit, proč pít 2 hodiny po jídle při tubu je nesmysl.
Irisko jsem si ani nevšimla toho umazaného kilíčka , až na upozornění...takže jsi dobře nakročila a už se Ti to rozjelo. Tak držím palce!
AlenaM téééda, tak Ty už jsi za polovičkou plánovaného úbytku! Gratuluju a k té velikosti "L"...holka, bude ještě líp! Zkrátka drapni Lubču, ať fotku a vložení zařídí ona. Sama se všude s novým fotkama producíruje a Tobě nepomůže! Tebe chceme vidět taky.
Jane pořád hlídám Tvůj metřík...určitě mě chceš ohromit váhou 99, co?
Martino když nastoupí mrazy, současné viry sice vyhynou, ale objeví se ty, které si v mrazech libují...takže to nebude výhra.
Je to takový podivný, ve dne krásně svítí slunce a ráno se nemůžu dostat do auta, je zamrzlý, celý šedivý, takže škrábu a stříkám...dneska jsem si už pro jistotu mrskla na přední sklo ochranu.
Je tu snad někdo, kdo se netěší na jaro?
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
boss kdepak, ani náhodou nebudu odpovídat na tuto otázku... dělám, že nic nevidím, bo by mi už z toho všeho houklo....je to jasně popsáno zde http://forum.bandingklub.cz/about809.html jak už jste psaly i vy a tím to pro mě zhaslo....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
tak jsem se teď naštvala dělali nám kontrolu plynových spotřebičů jako každý rok u nás v paneláku loni jsem kupovala novej sporák a zapojoval mi ho odborník a dnes mi ten kontrolor řekl, že to mám špatně připojené, že tam chybí nějaká pojistka a že bych mohla vyhořet bych jim nakopala všem odborníkům, tak sepsal zápis a příjde mi vyjádření a pak příjdou na kontrolu, zda to mám opravené tak zase další peníze kvůli nějakým lemplům no ještě zkusím zavolat synovi, třeba pozve nějakého známého plynaře ať mi to opraví no nerada bych vyhořela
Irisko tak ti moc gratuluji k dalšímu kilečku dole a věřím, že to další bude určitě za chvilku to s tím bramborákem, to je perfektní, ale já nemám toustovač, tak nic dělat nemůžu, jedině na pečícím papíře, ale v toutovači to může být lepší jo venku je krásně, ale dávej pozor, ještě nejsi pořádně vyléčená ať se ti to nevrátí  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
ALENA holka nevěřila by si jak to špatně při nic nedělání utíká. Jenom aby si nemyslela není to celou dobu. Dělám v lomu a buď auta přijedou pro štěrk a ne bo ne. Samozdřejmě, že když přijedou tak všichni najednou. To je blázinec. A pak třeba hodinu dvě nic. To je děs pak.
AlenaM gratuluju ke svetříku, ale myslim si, že i M by ti bylo s tvojí váhou. Já ráda všechno upnutý a tak si něco už M kupuju teď
Jídelníček na víkend
pečená kachna
zapečná ryba
buchtičky se šodo
guláš
Minulý týden
zapečná brokolice
lazaně
brokolicová krémová polívka
gulášová polívka
Minulej tejden sem o víkendu vařila vlastně na celý týden. Mamina s brácho marodili s chřipkou tak aby měli co jíst. No a tenle tejden vaříme zase hodně. Já nejim kachnu mamina zase rybu  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Teda holky,vy si teda pěkně papáte.. kdybych já sem měla napsat náš jídelníček,budu si připadat jako "chudá příbuzná"  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si vás taky jednou přečetla................já taky marodila, hodne mi pomohl NEOANGIN, krásne to vydezinfikuje krk a pomáhá na kašel, anginu atd.....takže zkuste! Já delám ve školce učitelku, takže marodim jak blb pořád dokola, ted se cpu céčkem a doufám, že už to nebude tak častý! By mne vylili asi....
Jinak ted mám jarní prázdniny, od pondelka Tak zajdu za doktorem, aby mne doplnil, nejak hodne, jde to vůbec boss chtít doplnit hodne???
Dík!
Mám ráda zimu, ale tohle už je moc......takže jaro snad přijde brzy  _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky někdo jsem dával adresu na společenské a svatební šaty byly tam i italské cena okolo 8500 holčiny to smazaly tak prosím jestli ji někdo máte hodte ji sem Děkuji. _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
Romana Kilbergerová
Prosím Te, proč si chceš nechat vyndat band???????? _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
Irisko dnes jsem v novinách objevila recept na čaj ze zázvoru, tak tady ho máš -
smíchejte hřebíček se 2 lžičkami strouhaného zázvoru a špetkou mleté skořice. Přelijte dvěma šálky vařící vody a přidejte 2 lžíce medu.
tak vyzkoušej a napiš, jak ti chutnal  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|