Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 34, 35, 36 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dejna
|
Zaslal: st únor 09, 2011 8:00 am Předmět: |
|
|
Jane-jane, já tyhle guláše dělám už leta, i z krůtího, králičího nebo ze stehenního kuřecího, jsou bezpracné a výborné....
jé, asi jsem chlap, bo snídám ráda něco podobného, jen s jedním vajíčkem a s opraženou slaninkou místo špeku, mňam ...  _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
Tak moje snídaně to sice není, ale přes den jooo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
Eviku tak jem právě dodělala ty Tvé fazolové prďánky a musím říct, že je to vyýborné !!! I mladej si to chválí !! Takže máš bodíka  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st únor 09, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
Jak budu mít chvilku, tak sem hodím recepis na moje mechiko fazole a ty tvoje eviku vyzkůšám v pátek ... to bude nášup  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st únor 09, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Mechikooo pánev
4 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu
2 sklenice leča
4-6 klobás
kečup
chilli con carne - koření od kotany
grilovací koření
trocha cukru
cibule
česnek
Cibuli nechám zpěnit na oleji, fazole slít, ale nálev nevylívat ... nechat bokem a použít k naředění, klobásky na půlkolečka a všechno smíchat dohromady, doladit kečupem, kořením, cukrem .... můžem dát i kousek masoxu .... prostě dle chuti ....provařit .... je to výborné, jednoduché a v létě super rychlý oběd .... podáváme s chlebem
Množství si upravte dle sebe ...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
Eviku
právě jsem dojedla ty tvoje kozeny s fazolema a musím konstatovat, že výýýborný a hlavně rychlý !!!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
teda vy si žerete  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
Jogurtové řízky
- množství upravit dle potřeby
8 prsních kuř. řízků
1 velký hustý bílý jogurt
2 celá vejce
4 stroužky česneku
sůl, pepř, další koření dle chuti /grilovací, gyros..../
Kuřecí řízky nakepat, osolit, opepřit a namáčet do jogurtové marinády.
Tu připravíme smícháním všech výše uvedených produktů. Masiko do něj naložíme a v uzavřené nádobě dáme do lednice.
Nejdříve druhý den obalujeme ve strouhance nebo rozdrcených corn flakes /tam přidávám nějaké ostré koření - alá KFC/
Opatrně smažíme. Řízky jsou hodně křehké. Nejsou vysušené.
Lze takto připravovat vepřové řízky z kýty. _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Bobul a verčo jsem ráda, že vám moje prďánky chutnají a přidávám receptík na palačinky trochnu jinak aneb co dům dal či nedal:
palačinkové těsto (Jiřine tentokrát nepít!!!)
cibule
olej
mleté maso (párek, klobása, uzené maso, anglická slanina, prostě co dům dá)
špenát
česnek
vegeta
sýr eidam
Palačinky si usmažíme podle klasického receptu, jen nepřidáme cukr.
Během smažení si na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a osmahneme. Přidáme špenát, česnek a dochutíme vegetou (záleží jaký používáte špenát, pokud je moc řídké, tak zahustíme troškou mouky rozmíchané v mléce). Plníme směsí palačinky a dáme do pekáčku. Posypeme sýrem a dáme zapéct do trouby.
Přeji dobrou chuť! _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
ALI...kde ho prosím koupím... jmikluju palivé..... mnam. myslrla jsem , že se to změní po opce, ale ne...sladké mě nic neříka... ale slané a pikantní mňam... jen masinko a uzeniny mě moc nejdou...tak alespoň něco. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Petíí já to kupovala v Globusu jinde jsem se nedívala, ale mají stránky, tak koukni sem www.fwtandoori.cz  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Karbanátky z kuřecího mletého masa
tento receptík mám od macechy, která má dietu kvůli slinivce, jsou výýborné, jednoduché a kdo chce, tak i dietní - u nás budou zítra nedietní
500g mletého kuřecího masa (kupuji v Penny mražené po 500g nebo v Tescu, tam mají 500g a 1000g balení - také mražené)
3 vejce
sůl
tavený sýr (kdo chce dietku, tak nízkotučný)
petrželka nebo pažitka (nám více chutnají s petrželkou)
strouhanka
- vše smíchat do mazlavé hmoty, tvořit karboše, opéct na oleji
- já ještě dávám broskvi a plátek sýru (takový ten balený jednotlivě každý plátek)
- nebo z toho udělám mletou roládu - plním čímkoliv - potřu hořčicí, dám vejce na tvrdo, okurka, slanina, párek, prostě cokoliv....
Plněné žampiony
- na másle zpěníme světlou cibulku, přidáme vydlabané vnitřky žampionů, nahrubo nastrouhanou šunku (měkký salám), sůl, pepř a vejce (dle množství žampionů. na cca 12ks dávám 3-4 vejce) = ze všeho umíchat "míchanici" - ale tak, aby se vejce zůstala napůl syrová a nakonec přidáme nastrouhaný sýr = vznikne hustá hmota
- plníme do klouboučků, obalujeme v trojobalu a smažíme nejprve naplněnou stranou dolů.
- OBMĚNA - žampiony nevydlabávám, pouze naplním nastrouhanou nivou, obalím a usmažím
Vepřové závitky (omáčka)
- kotlety naklepat, osolit, opepřit, potřít slabě hořčicí
- poklademe kolečky měkkého salámu nebo šunky, svineme do závitků, zpěvníme proti rozmotání, dáme do tlak. hrnce na rozpálený olej a ze všech stran opečeme.
- podlijeme vodou, na množství omáčky, osolíme, zavřeme a dusíme do měkka
- maso vyndáme, šťávu dusíme, až zčervená, pokud je třeba, tak ještě dosolíme, dochutíme sojovou omáčkou.
Podáváme s rýží nebo těstovinami
Kotlety po maďarsku (omáčka)
- kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme sl. paprikou a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova
- maso vyndáme na talíř, dáme na teplo
- na tom samém oleji zpěníme menší cibulku, dáme nakrájenou zelenou papriku, můžeme i červenou, rajčata - cca 6-8 ks a chvíli restujeme
- po chvilce tam vložíme maso, zalijeme vodou, osolíme, zakapeme sojovkou (čím více, tím lépe) a dusíme cca 20-30min
- omáčku zahustíme a dochutíme
Podáváme s rýží nebo těstovinami
Pomazánka na toasty
- cca 6 vajec
- strouhaný sýr
- strouhaný měkký salám
pepř, trochu soli
- směs dáváme na plátky veky, rozpůlené housky nebo rohlíky a smažíme na rozpáleném oleji - nejprve pomazánkou dolů
- hotové potíráme hořčicí a můžeme posypat nakrájenou cibulí
Dobrou chuť
Tak jsem Vám trochu přidala do mlýna, pokud by měl někdo zájem o mé receptíky, mám je v PC, není problém poslat  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
recept na červené zelí z bílého od sousedky
uvařte kysané zelí, tak jak ho máte rádi a až bude hotové a dochucené, tak se do něho zamýchají 1 až 2 rajské protlaky, podle množství zelí, ale jen čistej protlak z konzervy, žádnej kečup ani nic jiného z rajčat
je to výborné, podává se klasicky s masem a knedlíky, ale můj syn to mnohdy zblajznul i bez masa jen tak s chlebem  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
No děvčata, to jsou tede dobroučké recepty, to mi neděléjte, já držím dietku za týden jdu na opku. Určitě je také použiju, jsou to samé mňamky. Já přidám taky jeden DIETNI recept, ale rychlý. Kuřecí masíčko nakrájet na nudličky, přidat jednu menší sklenici sladkokyselého zelí, worčestr, sojovka a zahustit smetanou. K tomu hranolky, ameriky nebo brambory. Je to rychlé a dobré. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|