Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Evikp
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Leni to vypadá dobře. To masíčko osmahout na cibulce? _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Evikp dám vždy tak 500 g kuřecích ř. a osmahnu jen na oleji. Pak tam přidám vše ostatní a za 20-25 minut vše hotovo. Je lepší přidat i trochu cukru, ale to podle chuti. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Vyzkoušeny ty kuřecí špalíčky v anglické slanině.... chutné, rychlé a příště vyzkouším přidat šušenou švestku .... http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/pavel-soukup  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Kuskus na mnoho způsobů:
základ:většinou je popsaný na sáčku co a jak,já dělám vývar,kořeníčko(nejlépe bylinky) naliju na kuskus,mám to v oku už ,a v zakryté misce nechám nabobtnat.
No a pak s tím dál pracuju,dělám zel,salát z toho,přidávám ho do sekané,do br.kaše,do plněných paprik
Kuskuto:na másle osmahnu cibuli,zeleninku,přidám klidně i páreček a až je hotovo,přidám už nabobtnalý kuskus,trochu vývaru,prohřeju,zasypu sýrem...bašta...
Kuskus na sladko:dám vařit šťávu z kompotu,tím zaliju kuskus místo vývaru,nechám nabobtnat,přidám rozinky,kousky kompotu,ořechy,a sladím ještě medem.Luchusní....
A ještě jsem tu kdysi dávala i tip na smažený řízky,místo strouhanky s kuskusem,taky doobrý.
No a další verze budu shánět a kdyžtak zase přidám. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
Bobul, koukám na ten odkaz už podruhé a žádný kuřecí tam nevidím. To musím zkouknout celé to video a vařit to podle toho? _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
Sibyl
tak já si ho pustila taky a zjistila sem, že to ti pitomci sestříhali ... ale ještě v pátek nnebo v sobotu to tam bylo páč jsem si to pouštěla a vařila podle toho.
Ale je to hrozně jednoduchý ...
Kuřecí prsa nakrájíš na špalíčky nebo silnější plátečky, posypeš kořením gyros a zamotáš do anglické a pečeš 15-20 minut
Já to ještě malinko vylepšila a z vrchu jsem to posypala lehce grilovacím kořením a pokapala olejem páč jsem měla anglickou hodně libovou ... teď ještě budu zkoušet to samý jen ty prsa trošku rozklepnu a zabalím do toho šušenou švestku
Dělala jsem to s hranolkama s může to být dobrý i br. kaší ... jen té šťávy moc není
A jukni sem http://www.mamincinyrecepty.cz/drubez/spalicky-v-kabatku _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: po únor 14, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Bobul díky, vypadá to žravě a připomělo mi to náš oblíbený recept:
Kuřecí se sýrem v těstíčku
Kuřecí prsa, uděláme do nich ďurku po délce, nacpeme špalíček tvrdého sýra a obalíme v těstíčku: vajíčko, hl. mouka troška mléka a koření co vám padne pod ruku, já rávám většinou steakové nebo grilovací, ale fakt je to fuk, klidně směs a někdy přidám i bylinky. No a pomalu usmažíme do zlatova. Já lenoch to občas udělám tak, že kuřecí nakrájím na nudličky, sýr postrouhám, všechno prdnu do těstíčka a usmažím  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 16, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
Koláče ( šátečky) nekynuté
½ -1 kg plhr. mouky
20 dkg másla
3 dkg droždí
4 kostky cukru – rozpustit ve 4 lžících mléka, svařit a zadělat těsto
- přidat : 1 vejce
citr. kůra
špetka soli
- hned se dělají, různě plní a teplé obalují v m. cukru _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
Tak včera jsem kuchtila,zdravou rajskou,sekanou a pomazánky :tak moje receptíky.
Rajská polévka: 2l vody ,1velký protlak,4strouhané mrkve ,1nasekaná na jemno cibule,lžička cukru ,sul ,pepř,vaříme do měka poté přidáme dvě hrstě rýže,povaříme do měka a zakryjeme,naředíme vodou dle potřeby,ale mi si jí děláme hustou a to je díky strouhané mrkvi:P
Rýžovomrkvovásekaná:400-500g mletého hovězího masa(může být jakékoliv mleté),2sáčky uvařené rýže,3mrkve nastrouhané na jemno,koření(majoránka,kmín,sůl,pepř)lžička hořtice,lžička mouky,a 4vajíčka,6strouž.česneku.Vše promícháme a vytvoříme bochánky do pekáčka dáme olej ,šup sekanou a podlit voděnkou,pečeme ,hodku až hodku dvacet,podle trouby...hodím fotečku na rajče je to dobrotka...a pak se může podávat s br kaší nebo jen tak ze zeleninkou...
Take jsem dělala pomazánku tuňákovou,,,jeden tuňákovou konzervu jakákoliv,2pomazánkové másla,1velká cibule,sul pepř,celá koncerva,máslo a nasekaná cibule,vyšleháme ponorným mixerem,na knuspy, či na chlebík mňamka...
Vaječný salát:4vejce,1cibule,1sáček majolky helmans,1kyselí velký okurek,1plátek šunky,vše nasekáme a promyškujeme....  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana Dembkovská
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 10:17 am Předmět: JANA |
|
|
Jihočeská bramboračka s kudlásky
Půl hrnku velkých krup propláchnete studenou vodou a nesolené dáte vařit do většího množství vody. Do většího hrnce dáte rozpustit sádlo, dozlatova na něm orestujete větší množství drobně pokrájené cibule a na ni dáte osmažit nadrobno nakrájené dvě mrkve, kořen petržele a polovinu bulvy celeru. Dvě minuty je na cibuli podusíte a přidáte pět stroužků česneku – nasekaných nadrobno, nikoli utřených! Osmahnete další minutu a zalijete litrem studené vody. Do vody přidáte asi pět očištěných, nadrobno nakrájených brambor, dvě lžičky majoránky, zelenou petržel (celerovou nať), hrst čerstvých nebo hrneček sušených hub a prováříte dál. Nezapomeňte, že do polévky přijdou ještě kudlásky a kroupy – nechte si proto v hrnci dost místa. Osolíte, opepříte, okmínujete.
Zatímco se polévka vaří, nachystáte si kudlásky: hrnek hladké mouky rozředíte vodou na husté těstíčko, osolíte a vypracujete do třícentimetrových válečků. Ty potom odkrajujete po jednom centimetru délky a vhazujete do polévky. Zatím zkontrolujete uvařené kroupy, propláchnete je studenou vodou a dáte do polévky také povařit. Polévka je hotová, když jsou brambory a kudlásky uvařené, dochutíte podle sebe. Ve větším množství je výborná z lednice nejméně týden. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0KZgFK/]
[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana Dembkovská
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 10:26 am Předmět: JANA |
|
|
Lehká vaječná pomazánka
Dieta může být i velmi chutná! Třeba s lehkou vaječnou pomazánkou, která vám z nedělního rána udělá příjemný labužnický zážitek. Je snadná, dobrá a hlavně – špíčky nenarostou
Ingredience
celozrnný rohlík nebo celozrnný chléb (cca 60 g)
cca 70 g sýra cottage (1/2 150g kelímku)
1 vařené vejce
pažitka
Návod k přípravě
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a najemno nastrouháme. Smícháme se sýrem cottage a s nasekanou pažitkou. Podáváme na celozrnném pečivu jako snídani. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0KZgFK/]
[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: so únor 19, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem dělala Bobulčiny kuřecí závitky s anglickou a švestkou a mňamka veeeeliká. Jen jsem kuřecí masíko osolila, aby vynikla chuť anglické. K tomu brkaši...
Zítra udělám asi ragú nebo JJgulášek mexický. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so únor 19, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
sibyl
já je taky solila ... jen sem to sem zapoměla dopsat
Jana Demb.
ta pomazanda se mi líbí !!! vyzkůšam  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|