Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
L.e.n.c.y
Založen: 21.1.2011 Příspěvky: 28 Bydliště: Nídražní 54 , Bor , 348 02
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Bobul
Promin nějak se mi to spletlo... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wav1LdB/]
[/url]
2.2.2011 provedena bandáž žaludku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
zelenoocko: z toho tedy vyplyva prave to, ze nevim, ze si nejsem jista holky, ja jsem se asi moc dobre neuvedla, musim vypadat jako nakej podelanej vymlouvac a hnidopich, ale tak to neni. jen se chci dozvedet co nejvic a je blby, ze na to tolik "specham", protoze se to sebehlo rychle.
zakleta: prosimte, ty se mnou mluvis jak s nakou honoraci jako jestli muzes, dovolim si a podobne )) ja jsem opravdu normalni!!! diky za videa, mam pocit, ze to mam vsehcno zkouknuty, ale jeste to zkontroluju:-)
A zase: jak pise LF - tesi se na novy zivot, novy zacatek, na to jak se oblekne, na to, ze na ni nebudou lidi koukat....ja tyhle problemy nemam, neznam je, netouzim po nejake zmene (krome te "malickosti", ze by mi MOZNA vymizely zdravotni problemy)... takze proto ma nerozhodnost. grrr _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
cindicek
naprosto tě chápu co myslíš a řeknu ti, že i jám mám tyhle myšlenky a otázky, ale bohužel si už sama nedokážu pomoct a zase se vejít do nějakejch pěknejch hadrů a zbavit se vysokýho tlaku a tý tlošťky co jsem si na sebe za ty roky nabalila je pro mě mnohem silnější než to co bude potom ...
Beru to tak, že lidi vegetí bez různejch orgánů v těle (což je i můj případ) a nikdo neví jak dlouho nebo co se může "vys**t jinde ...
Ale je mi jasný z čeho máš obavy ...
Lency
v poho ... je vidět, že na mě aspoň myslíš  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne ne únor 06, 2011 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
cindi
to nebylo k vuli tobe, ale k vuli foru, zda se tady normálně odkazy házejí, nebo spíš do SZ _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
|
cindi ty na to spěcháš, ale přitom to vlastně ani nechceš, tak já ti ted teda nevím holka  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
|
|
octavie.k: to bych brala prave za tu nejvetsi pomoc, kterou bych od toho ocekavala - rychlost. Vim, ze to zni blbe a ze to asi vypada, ze chci zhubnout nejak rychle, bez namahy atd - tak to neni. Vim, ze to bude jen a jen na me, ale preci jen by to slo asi lepe, nezli 30, 40 kg sama (coz vim, ze mi asi nepujde..) A pak zase prijdou moje hlodaci otazky: co kdyz to u me nebude fungovat?  _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
bobule napsal: |
Takže pokud si nejsi ty sam jistá, že to chceš a jsi spokojená sama se sebou, tak se na nějakou operaci vyflákni a užívej si života taková jaká jsi, protože tak si ho užiješ nejlíp!
Možná to začneš řešit pozděj, až ty potíže nastanou a ty sama pocejtíš, že už to takhle nechceš  |
Vím, že se nemá citovat, ale pod tohle se podepisuju.
Taky jsem šla na operaci, až jsem to chtěla sama a byla jsem vnitřně přesvědčená, že chci tohle a nic jiného (u mě hrál velkou roli můj strikní odpor k bandáži). _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Naposledy upravil Sibyla dne ne únor 06, 2011 7:21 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
|
|
zakletá
tady se hází věcí ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
|
|
Kačko
no teda,chudák malý Sůl je přeci nad zlato....  _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
lency
jak se cítíš po výkonu ?
bobule
já se radši optám
líná huba.....  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Lolinko, no tak to je paráda! To jsem fakt ráda, že někdo konečně ocenil tvé kvality a znalosti.. jen kdyby platilito, co jsi tam navíc, co? Ale konečně pracuješ a pokud neděláš za almužnu, tak člověk může být v dnešní době rád.... držím pěsti..
Ano, mám se dobře, jen potřebuju zhubnout a začít konečně naplno žít, jak tady už psaly holky.. a snad se mi to tentokrát povede..
Jj, Marti.. a i když budu mít bandáž a budu žrát, tak nezhubnu.. cccc... a když budu mít plikaci a budu žrát?
Petra Hell. - jasně, jak se uklidní vše kolem, bud líp a váha se ti zase pohne. Věř tomu a vytrvej! A to, jak jsi to o mě napsala, to zní jako reklama na šťastnou rodinu: milující manžel, 2 úžasný děti, velkej dům se zahradou, krásnej hafan... co mi ještě chybí ke štěstí? Odhodit tak 35kilo, natrvalo!!!!
Octavie - prý někdo tam nasypal sůl... hi hi... no máma to byla, kdo jinej!!! Ťuká do klávesnice, plive si na motor a dítěti strká, co nemá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
bobule: diky za pochopeni. Musim ale za sebe rici, ze ja koukam spis do ty budoucnosti - neprevazi u me to, ze budu mit TED mensi hadry a podobne nas tim, ze pokud to neni prozkoumany dlouhodobe, tak muzu mit do peti let rakovinu zaludku (berte s rezervou...) a co pak? Co budu delat pak?
verca: ze na to "specham" je mysleno to, ze se to ted sebehlo dosti narychlo, mam brzy terminy vysetreni a tak. Plus samozrejme i to, ze do kvetna potrebuju byt temer ok, to je fakt. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
zelenoočkoOCTAVIE je přezdívka.Bylo to první auto,které mi manža koupil.A kamarád znal Kačenek 5 a tak si mne do mobilu napsal jako Katka octavie. A pak už jen hlásil všude kolem ...octávka přijede,octávka tu byla...a už mi to zůstalo  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
sibyla: diky! S tou bandazi jsme na tom stejne. jedine, v cem mam opravdu jasno, je to, ze nechci bandaz. Alespon neco, ne?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
Cindi - víš co? Já bych to být tebou dala na chvíli k ledu. Přestala bych to řešit, přestala bych sem psát, že si nejsem jistá, zda do toho jít nebo ne.. protože to sem můžeš psát pořád dokola 10x denně a my ti na to odpovíme pokaždý to stejný: "že je to jen a jen na tobě a že jen ty si musíš být jistá".... a ničeho se stejně nedoberem.. Já to taky tak tehdy udělala... přestala jsem o tom přemýšlet veřejně, pokoušela jsem si to rozebírat stále dokola v sobě, vnitřně...a abych z toho nezblbla, tak jsem to na několik dní vypustila úplně a pak se k tomu zase s odstupem vrátila..
Chce to čas... ale choď sem samozř.dál, moc to pomáhá...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|