Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lolinka

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:01 pm    Předmět: Citovat

Verca,

já nikoho neopustila. To, že se sem nedostanu teď tak často jako před rokem, kdy jsem marodila a mohla jsem tu trávit spousty času, to neznamená, že bych to tu opustila!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Bohužel toho času nemám tolik jako ty, které jsou doma, a o tom to je.
Neboj, když mám chvilku, jsem tu - to jen na vysvětlenou.
Akorát díky tomu jak jsem časově zaneprázdněná, tak nemám tolik času, na tom se to hodně projevilo. A když do toho řeším ještě nějaké důležité záležitosti mimopracovní, tak prostě nestíhám. Crying or Very sad
Ale jak mám volnou chvilku, jdu sem na Vás kouknout a dělám dohled, abyste tu moc nezlobili. Laughing Laughing Laughing

A zdravím po dlouhatánské době Zelenokukadlo. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:02 pm    Předmět: Citovat

Petruško, s jarem bude lépe, věř tomu.. Ono nám toto depres.období moc nepomáhá, nic se nám nechce, nic nás nebaví..ale jak bude pěknějc, zase nám bude líp a bude se nám i líp hubnout. Věřím tomu.. i já doufám, že na jaře pro začne nová etapa života..
Takže i váha se ti jistě rozjede... jen vydrŕŕŕŕŕž!!! Wink Wink
A mimi? Tak máš ještě čas, jsi mládě.. a proč by to pak už nemělo jít? Budete ještě mladí.... a napřed dořešit bydlení, a až pak mimi - to je rozumné. Já nerozumná to měla naopak.. Rolling Eyes

Naposledy upravil Zelenoočko dne ne únor 06, 2011 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LF

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:02 pm    Předmět: Citovat

verca. Poslední dobou přemýlším, jaké to asi je ta změna. Jestli od toho třeba nečekám moc. Beru to jako vstup do nového života - přesně jak to tady vždycky píšeš těm, kteří mají po opreaci Smile Jsem hodně zvědavá jaké to asi bude Smile Třeba si koupit po 10 letech na sebe zase něco v normálním obchodě nebo jít někam aniž by na tebe všichni čuměli Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:05 pm    Předmět: Citovat

Lolinko ahooooj. Zdravím a díky za přivítání... Wink A co Ty? už pracuješ?
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:05 pm    Předmět: Citovat

zelenoocko: mas uplnou pravdu - a je to presne o tom, ze bych mohla byt takhle "v klidu" (ty me obtize jsou neprijemny hodne, ale nejsou nijak zivot ohrozujici - zatim!) dalsich x let a nic nedelat. Holt, kdyby se mi nedarilo samotne zhubnout, nezblaznim se z toho - mam takovou povahu. jenze pak prijdou treba ty problemy, ktere uz ohrozujici sakra budou, nebudu moci otehotnet, budou koplikace...a ja budu nadavat a rikat si, jaka jsem kaca, ze jsem do toho nesla ted v tomhle veku, kdy jsem relativne mlada, to telo by to mohlo snest dobre a podobne...

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:06 pm    Předmět: Citovat

cindi
dovolím si videa před a po plikaci.. mě to hrozně pomáhá Smile snad můžu....

před http://www.youtube.com/watch?v=J09YHxKrrfU&feature=related

po http://www.youtube.com/watch?v=Q4hsprs-_Qo&feature=related

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:06 pm    Předmět: Citovat

LF, věř, že je to úžasnej pocit.. před 4lety jsem to zažila a chci to nazpět !!!!!
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:07 pm    Předmět: Citovat

Cindicek.. a z toho tedy vyplývá co??? Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:07 pm    Předmět: Citovat

lolinkooo a stejně jsi nás opustila Laughing Laughing Laughing Laughing hele holka a co vůbec tvé nabourané autíčko, je na odpis nebo jak to dopadlo?? Rolling Eyes

LF věř tomu, čeká to i Tebe a poznáš to už brzy, uvidíš Wink
Co se týká věcí an sebe - tak máš naprostou pravdu - člověk si může vybrat a koupit věci, které se mu líbí a ne jen ty, které obleče Confused

A vstupenku do nového života už máš, tak už nemysli na nic jiného Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
lolinka

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:10 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,

ano, už od září. Smile
Jsem se konečně dočkala. Ale stálo to hodně úsilí a nervů. Po psychické stránce bylo 9ti měsíční hledání úmorné. Dřív jsem takhle dlouho práci nikdy nehledala, ale co je ta krize, je to opravdu zlé. Teď jsem moc ráda, že práci mám, i když v ní straším kolikrát opravdu hodně, hodně dlouho. Na druhou stranu si ale vážím toho, že ji mám, takže ty neplacené přesčasy pro ni obětuji. Ale kdyby je platili, bylo by to mnohem lepší. Smile (mám těch přesčasů opravdu moc).
A jinak doufám, že ty se máš dobře. Wink Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
martina

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

každá bariatrická (ono vlastně každá, ale my tady mluvíme o těchto) operace s sebou nese plusy i mínusy, ale především každá či každý z nás, kdo se rozhodujeme, zda do ní jít či to zkusit sami, bychom si měli uvědomit, že to v žádném případě není nic samospásného - jen nám to pomáhá, ale největší část leží na nás, protože i když budu mít bypass a budu žrát tak nezhubnu.

Každý si musí sám pro sebe uvědomit, zda to opravdu chce a je ochoten do toho jít naplno, protože napůl to nemá smysl. Ten, kdo si již teď hledá, proč to radějí zatím odložit, protože nejdřív musí tohle a pak tamto, není zralý takovýto zásah do svého organismu podstoupit.

Já sama mám 4 děti a nikdy mi nedělalo problém se o svoji rodinu postarat, zpočátku to samozřejmě bylo těžší, ale časem jsem si zvykla, samozřejmě, že museli pomáhat a o tom to je. Jediné v čem jsem na nich byla dost dlouho závislá, bylo vylézání z vany, protože ji máme dost vysokou a někdo vždy musel přijít a podat mi ruku - jistit mě, ale jinak? Co se jídla týka - opravdu dětské příkrmy jsou naprosto ideální strava pro začátek, jsou mixované a jedna sklenička vydrží i na 3 jídla.

Konečné shrnutí - je to jen a jen na mně samé, zda do toho půjdu, protože je to moje tělo, které mě bolí nebo má nějaké problémy, nikdo za mě to sádlo nenosí a jsem to jen a jen já, kdo chce pro SEBE něco udělat. A pak samozřejmě musím počítat i s tím, že ne všechny nemoce, které mám - zhubnutím zmizí jako mávnutím proutku.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:12 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko věřím v to, že jak bude lepší počasí a hlavně klid v práci, tak mě opět bude bavit chodit cvičit a dělat pro sebe něco....bydlet by jsme prozatím měli kde, ale přítel do Brna nechce a asi by to bylo pro nás všechny malý...ikdyž jsi to měla třeba naopak, tak teď máš krásnou rodinu, určitě skvělýho manžela a krásný zdravý děti a nádhernýho hafana....doufám, že já taky jednou budu mít, sice mám obavy z bydlení mimo Brno, ale snad si časem zvyknu Rolling Eyes
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:13 pm    Předmět: Citovat

cindicek Co takhle 30kg do půl roku,bez kruté námahy??? Wink

Holky moje...mne klepne pepka...malý Paja přišel a říká: Mamiko čaj pošíím.Tak jsem mu ho nalila do flašky.Za chvíli přijde a říká:fuj..neči. A já mu ho strkám zpět a říkám: čaj je sladký,maminka ho míchala..Pak ho přece jen ochutnám a fůůj.Někdo tam nasypal sůůl. No je toto možný? Shocked Laughing Laughing
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile Smile Smile
tak ja zdravim po narocnem vikendu Smile Wink
Koukam ze i Verka prezila a zadnou lavinovou katastrofu nehlasili takze je to ok Smile Smile
Dobra byla JJ s rolbou na FB jsem se pobavila Laughing Laughing
Jinak holcinam co se rozhoduji zda jit na opku ci ne-JDETE,JDETE,JDETE-fakt to stoji za to Smile Wink Wink
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:14 pm    Předmět: Citovat

Kači Laughing Laughing Laughing chudák malej Laughing Laughing Laughing

Aničkoo tsss, drzoune jeden drzej Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne ne únor 06, 2011 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: