Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
L.e.n.c.y

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:14 pm    Předmět: Citovat

Bobul
Promin nějak se mi to spletlo...

[/url]

2.2.2011 provedena bandáž žaludku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:16 pm    Předmět: Citovat

zelenoocko: Very Happy z toho tedy vyplyva prave to, ze nevim, ze si nejsem jista Very Happy Very Happy holky, ja jsem se asi moc dobre neuvedla, musim vypadat jako nakej podelanej vymlouvac a hnidopich, ale tak to neni. jen se chci dozvedet co nejvic a je blby, ze na to tolik "specham", protoze se to sebehlo rychle.

zakleta: prosimte, ty se mnou mluvis jak s nakou honoraci Very Happy jako jestli muzes, dovolim si a podobne Smile)) ja jsem opravdu normalni!!! diky za videa, mam pocit, ze to mam vsehcno zkouknuty, ale jeste to zkontroluju:-)

A zase: jak pise LF - tesi se na novy zivot, novy zacatek, na to jak se oblekne, na to, ze na ni nebudou lidi koukat....ja tyhle problemy nemam, neznam je, netouzim po nejake zmene (krome te "malickosti", ze by mi MOZNA vymizely zdravotni problemy)... takze proto ma nerozhodnost. grrr

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:18 pm    Předmět: Citovat

cindicek
naprosto tě chápu co myslíš a řeknu ti, že i jám mám tyhle myšlenky a otázky, ale bohužel si už sama nedokážu pomoct a zase se vejít do nějakejch pěknejch hadrů a zbavit se vysokýho tlaku a tý tlošťky co jsem si na sebe za ty roky nabalila je pro mě mnohem silnější než to co bude potom ...
Beru to tak, že lidi vegetí bez různejch orgánů v těle (což je i můj případ) a nikdo neví jak dlouho nebo co se může "vys**t jinde ...
Ale je mi jasný z čeho máš obavy ...

Lency
v poho ... je vidět, že na mě aspoň myslíš Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne ne únor 06, 2011 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:19 pm    Předmět: Citovat

cindi
to nebylo k vuli tobe, ale k vuli foru, zda se tady normálně odkazy házejí, nebo spíš do SZ

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

cindi ty na to spěcháš, ale přitom to vlastně ani nechceš, tak já ti ted teda nevím holka Confused

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
cindicek

octavie.k: to bych brala prave za tu nejvetsi pomoc, kterou bych od toho ocekavala - rychlost. Vim, ze to zni blbe a ze to asi vypada, ze chci zhubnout nejak rychle, bez namahy atd - tak to neni. Vim, ze to bude jen a jen na me, ale preci jen by to slo asi lepe, nezli 30, 40 kg sama (coz vim, ze mi asi nepujde..) A pak zase prijdou moje hlodaci otazky: co kdyz to u me nebude fungovat? Smile

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Sibyla

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:20 pm    Předmět: Citovat

bobule napsal:

Takže pokud si nejsi ty sam jistá, že to chceš a jsi spokojená sama se sebou, tak se na nějakou operaci vyflákni a užívej si života taková jaká jsi, protože tak si ho užiješ nejlíp!
Možná to začneš řešit pozděj, až ty potíže nastanou a ty sama pocejtíš, že už to takhle nechceš
Wink

Vím, že se nemá citovat, ale pod tohle se podepisuju.
Taky jsem šla na operaci, až jsem to chtěla sama a byla jsem vnitřně přesvědčená, že chci tohle a nic jiného (u mě hrál velkou roli můj strikní odpor k bandáži).

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii

Naposledy upravil Sibyla dne ne únor 06, 2011 7:21 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

zakletá
tady se hází věcí ... Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
RENNY

Kačko
no teda,chudák malý Wink Laughing Sůl je přeci nad zlato.... Laughing
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:21 pm    Předmět: Citovat

lency
jak se cítíš po výkonu ? Wink

bobule
já se radši optám Laughing Laughing

líná huba..... Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:21 pm    Předmět: Citovat

Lolinko, no tak to je paráda! To jsem fakt ráda, že někdo konečně ocenil tvé kvality a znalosti.. jen kdyby platilito, co jsi tam navíc, co? Ale konečně pracuješ a pokud neděláš za almužnu, tak člověk může být v dnešní době rád.... držím pěsti.. Wink
Ano, mám se dobře, jen potřebuju zhubnout a začít konečně naplno žít, jak tady už psaly holky.. a snad se mi to tentokrát povede..

Jj, Marti.. a i když budu mít bandáž a budu žrát, tak nezhubnu.. Laughing Laughing cccc... a když budu mít plikaci a budu žrát? Laughing Laughing Laughing Laughing

Petra Hell. - jasně, jak se uklidní vše kolem, bud líp a váha se ti zase pohne. Věř tomu a vytrvej! A to, jak jsi to o mě napsala, to zní jako reklama na šťastnou rodinu: milující manžel, 2 úžasný děti, velkej dům se zahradou, krásnej hafan... co mi ještě chybí ke štěstí? Odhodit tak 35kilo, natrvalo!!!!

Octavie - prý někdo tam nasypal sůl... hi hi... no máma to byla, kdo jinej!!! Ťuká do klávesnice, plive si na motor a dítěti strká, co nemá Laughing Laughing Rolling Eyes
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:23 pm    Předmět: Citovat

bobule: diky za pochopeni. Musim ale za sebe rici, ze ja koukam spis do ty budoucnosti - neprevazi u me to, ze budu mit TED mensi hadry a podobne nas tim, ze pokud to neni prozkoumany dlouhodobe, tak muzu mit do peti let rakovinu zaludku (berte s rezervou...) a co pak? Co budu delat pak?

verca: ze na to "specham" je mysleno to, ze se to ted sebehlo dosti narychlo, mam brzy terminy vysetreni a tak. Plus samozrejme i to, ze do kvetna potrebuju byt temer ok, to je fakt.

OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:26 pm    Předmět: Citovat

zelenoočkoOCTAVIE je přezdívka.Bylo to první auto,které mi manža koupil.A kamarád znal Kačenek 5 a tak si mne do mobilu napsal jako Katka octavie. A pak už jen hlásil všude kolem ...octávka přijede,octávka tu byla...a už mi to zůstalo Embarassed
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:26 pm    Předmět: Citovat

sibyla: diky! S tou bandazi jsme na tom stejne. jedine, v cem mam opravdu jasno, je to, ze nechci bandaz. Alespon neco, ne? Smile

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:32 pm    Předmět: Citovat

Cindi - víš co? Já bych to být tebou dala na chvíli k ledu. Přestala bych to řešit, přestala bych sem psát, že si nejsem jistá, zda do toho jít nebo ne.. protože to sem můžeš psát pořád dokola 10x denně a my ti na to odpovíme pokaždý to stejný: "že je to jen a jen na tobě a že jen ty si musíš být jistá".... a ničeho se stejně nedoberem.. Já to taky tak tehdy udělala... přestala jsem o tom přemýšlet veřejně, pokoušela jsem si to rozebírat stále dokola v sobě, vnitřně...a abych z toho nezblbla, tak jsem to na několik dní vypustila úplně a pak se k tomu zase s odstupem vrátila..
Chce to čas... Wink ale choď sem samozř.dál, moc to pomáhá...
Wink Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: