Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dolive

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:50 pm    Předmět: Citovat

Holky, teď jsem začala dělat kolečko. Chodím na endokrinologii do Břeclavi a mám strach, že nedostanu od paní doktorky doporučení....
Stalo se někomu z Vás, že to nedostal???
Mám BMI 42, ale paní doktorka si pořád myslí, že shodím sama, ikdyž jsem za poslední rok přibrala skoro 20 kg.
V úterý tam jdu a hrůzou nemůžu ani spát.
Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:51 pm    Předmět: Citovat

jí si nejsem vůbec nejistá.. naopak, těším se strašně moc!!!
podporu od okolí nepotřebuju, jen bych si moc přála aby večer dopadl dobře, a aby mi to ten můj chlap nedělal ještě těžší... prostě doufám že mě podrží.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:52 pm    Předmět: Citovat

cindíček
víš ber to tak ... každej na co se cejtí ... jsou zde ženský co mají děti malé i velké, mají manžela a jiný zvěrstvo, starají se o dům a chodí do práce, píšou s dětma úkoly a chodí na vycházky ... a nikdy sjem zde od nich nečetla, že by byla kašovitá strava náročná na přípravu ... konec konců je v obchodech spousta pochutin pro "kojence" a stačí otevřít skleničku a máš oběd nebo véču připravenou ...
Tyto ženský toho musí zvládnou opravdu hodně a ani jedna z nich nepsala, že by kvůli operaci jim to doma přestalo fungovat .... takže já to vidím takhle: pokud člověk chce, tak všechno jde ... z mého pohledu jsou řeči o okolí a o tom, že budu mimo a že je něco náročné jen výmluvy ...
Neber to nějak zle ... píšu to více méně všeobecně ...
A jeden příklad za všechny : budeš mít jednou jistě dítě a možná budeš chtít mít i druhé ... nastává situace, kdy ty to malý mrně musíš chca nechca zanechat doma na pospas tvému okolí a jít do nemocnice nejmíň na týden a porodit tam další ... a tvé okolí to bude muset zvládnout ...
Já to mrně tenkrát musela nechat doma na pospas svému okolí celý měsíc abych si mohla dovézt v pořádku i to druhé ...
Prostě to je život a tak to funguje Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:52 pm    Předmět: Citovat

zakletá tak ho naveď na tyto stránky, aby viděl úspěchy lidí po operaci, třeba potom názor změní Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:53 pm    Předmět: Citovat

LF: jenze treba muj tata je tlustej, v podstate z jeho strany je v rodine ta tloustka. takze on moc dobre vi, jake to je, sam je se sebou nespokojeny, ale cela jeho rodina zastava nazor, ze "staci nezrat a hybat se" - jo, mozna tak na shozeni a pak jojo. jeho maminka se v zivote poradne nenazrala, ze to musim tak osklive rici, jsou posedli vahou a tim, jak vypadaji.
Problem je v tom, ze ja jsem se svym "tlustym zivotem" nadmiru spokojena, nechybi mi vubec nic. Jen me vsichni strasi, co bude pozdeji a zacla jsem mit nejake zdravotni potize - a to je jeden jediny duvod, proc bych do toho sla...Sad

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

dolive
a z čeho tak usuzuje ??? Shocked

osobně doufám že mě nic takového nepotká , nedivím se ti že jsi nervozní.

bobule

dolive
z čeho pramení tvé obavy, že nedostaneš od paní mudr. svolení?

martina

verčo mluvíš mi z duše, připadá mi, že obě hledají mouchy jen aby si zdůvodnily, proč do toho nejít - jsme ženský a zvládnem normálně chod domácnosti, vařit si pro sebe po operaci jídlo není nijak náročný a operace je přece jen a jen věc jedince a okolí tím neomezuje a okolí do toho nic není, mě to už připadá jen jako výmluvy - klidně mě za to kamenujte, ale opět je to tlachání o ničem a jako bych to už někde četla jen s jinými jmény

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:54 pm    Předmět: Citovat

zakletá
at ti to dobře dopadne ... Wink

cindícek
hele můžem vědět jaký máš zdravotní potíže, když už si to tady několikrát nakousla? Wink
A tvoje okolí má o tebe asi strach do budoucna, tak se jim nediv, že tě chtějí toho všeho vyvarovat zavčas ... roky ubíhají a nikdo nemládne ... naopak a pak se už jen zdravotní problémy nabalují na sebe ...

Naposledy upravil bobule dne ne únor 06, 2011 5:59 pm, celkově upraveno 1 krát.
dolive

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:57 pm    Předmět: Citovat

zakletá:
Byla jsem tam před rokem, dala mi Meridii a zhubla jsem 15 kg, pak jsem otěhotněla. Po porodu to je 7. měsíců jsem vážila stejně jako před porodem, ale pomaličku jsem začala nabírat, tak jsem u ni před měsícem byla a napsala mi Adipex Retard, jenže mi po něm bylo zle, tak jsem ho vysadila pribrala jsem další 4kg. Při poslední návštěvě mi řekla, že jsem mlada a ze mi to pujde rychle, proto mam strach, že bude chtít ještě zkusit nějakou dietu...ale já už na to nemám sílu...mám 118 kg a nejde mi vubec hubnout...
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:57 pm    Předmět: Citovat

martino
jako furt zdůvodnění!! já jsem se vůbec nezmínila o tom že si nejsem jistá či podobně!

verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:58 pm    Předmět: Citovat

martinko no vidím v tom také výmluvy.....a o tom čtení.... hahaaaaaaaa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:59 pm    Předmět: Citovat

verca: u me mas dojem spravny. Ja to nepopiram, od zacatku jsem zde psala, ze nejsem vubec rozhodnuta, ze to momentalne resim a ze nevim. Hledam jen pro a proti. Cekala jsem podporu v tom, ze si vyslechnu dalsi pro a proti, a pak se rozhodnu.

bobule+martina: mate pravdu, aneb kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody. Presto jsem zvykla v zivote spis davat prenost jinym, nez sobe, proto o tom tak premyslim. A kdyz vidim, kolik holek tady do toho chce jit treba "jen" pro to, ze jim jejich partner nadava, ze jsou tluste, a podobne, tak misto toho, aby vymenily jeho, jdou na operaci...to se mi take moc nelibi. Ted trochu odlehcim - dite chci jedno;-)

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:01 pm    Předmět: Citovat

jako me osobne dost mrzí a dotklo se me ,ze si myslite ze tut tlachám do vzduchu a pořádně nevím co chci .
já sem pro zákrok stoprocentně rozhodnutá, nic na tom měnit nehodlám, a ani k vuli někomu, to už vůbec...

a jako je mi líto, že máte jinej pocit.

bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:02 pm    Předmět: Citovat

dolive
přečetla jsem si tě ještě jednou ... já si myslím, že můžeš být v klidu ... paní doktorka ti má dát pouze doporučení, že jsi z endokrinologického hlediska v pořádku ... to by si musela mít nějaký problém se štitnou žlázou aby si to doporučení nedostala Wink

cindicek
jen jedno dítě? tak to je v pohoooo Laughing Laughing Laughing ale i tak budeš muset nechat na nějakou dobu to "okolí" bez tebe a pak budeš stejně "mimo" nějakej čas ... moc nepřemýšlej nad ostatníma a začni přemýšlet sama nad sebou ... Wink

Naposledy upravil bobule dne ne únor 06, 2011 6:06 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: