Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
Reaguji na poměrně mladá děvčata, která přemýšlí, zda do toho jít
- je mi 26 let a než jsem na VŠ dost přibrala, dělala jsem basket, pozemní hokej, cvičila jsem, jezdila jsem na kole, na rotopedu, plavala atd. Mívala jsem kolem 80 kg, ale já i po tom ztloustnutí jsem si říkala, jak jsem dobrá, že mi nic není a že mám normální hodnoty a tlak.
Jenže ono to přijde.
Tlak v nebeských hodnotách, cholesterol i přes vegetariánství, vlivem různých blbých diet žlučníkové kaménky (vskutku žl. kameny mohou vzniknout v důsledku rychlého zhubnutí). Tuk v krvi v takových hodnotách, že to na tom papíru je skoro neměřitelné. Dýchavičnost atd. Vypadám na svůj věk starší... A bylo by hůř, kdybych se do toho nepustila. Bude mi 27 a už mi berou žlučník a mám vysoký tlak! Sice se už dietou snížil, ale ještě mám co dělat.
Tak vězte, že tím, že půjdete na operaci, pro sebe uděláte jedině dobře, prodloužíte si život o několik (desítek) let a zkvalitníte jej... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s holkama, i já myslím, že jste zatím nedozrály do doby, že to opravdu chcete. Že do toho půjdete přeze všechny překážky.. a tou překážkou může být i strach z toho, co na to manžel, rodina, okolí... Možná to chce čas, netlačit na to tolik.. dát si půl roku, rok...
Vím moc dobře, o čem mluvím.. před rokem jsem byla ve stejné situaci a holky tady by vám to mohly potvrdit... nakonec to skutečně chtělo čas a celou dobu o tom přemýšlet, sbírat info.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
zakleta: me to taky dost mrzi, myslela jsem, ze tu najdu podporu - ne podpru typu - stoprocentne do toho bez, ale podporu treba takovou, ze mi budou zodpovezeny dotazy. Necekala jsem, ze kdyz prijde nekdo, kdo neni uplne rozhodnutej, netopi se v depresich ze sebe sameho a nehleda jednoznacne vykrikovani ANO, UDELEJ to, tak ze bude za cernou ovci  _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
cindi
ale já jsem rozhodnutá proto nechápu....
já na tu operaci nepotřebuju jít hned příští týden .-)) at to trvá klidně půl roku... proč ne, já vim co chci. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dolive
|
|
|
bobule:
PAn doktor mi řekl, že musím mít doporučení od obezitologa a v mém případě to je Endokrinolog... On po mě chce doporučení od paní doktorky, že jsem se léčila že léčba selhala...mám strach, že ji ta lečba nestačí, ale já už se nechci cpát nějakáma lékama....
pan doktor Cierny mi říkal, ýe mi udělá Plikaci...jen musím mít to doporučení
Už jen dva dny a budu vědět na čem jsem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
|
zakletá neber si to takhle - vycházela jsem z toho, co jsi psala o tom příteli, ale i tak pevně věřím, že jsi rozhodnutá a že nakonec na opce skončíš, moc Ti to přeji
cindi pokud ti mohu poradit, tak svojí nerozhodnost nedávej znát u psychologa, nebo ti nedá doporučení. Píšeš, že jsi s svými kily nad míru spokojená...je ti 28 let podle podpisu - ale co bude za několik let, nikdo neví, třeba by se tvůj postoj ke svým kilům změnil, takže pokud máš tu možnost teď, neváhej a jdi do toho co nejdřív, když už teď máš zdr. problémy  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
verco
já sem to asi napsala blbě.. jeho názor moje rozhodnutí nezmění , i kdyby byl ten názor blbej...
já jen doufám, a moc bych si přála aby mě držel...
když ne, půjde to i bez něj, ale hůř... chápeš? _________________
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
cindicek
polož dotaz ... někdo ti jistě odpoví ... zatím si žádný nepoložila a pořád tu melduješ jak se ti do toho nechce ... tak já teda nevím co s tebou holka zlatá
zakletá
ty máš jasno, tak vyčkej co bude doma a pak dej vědět ... každopáně ti budem držet pěsti  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
verca: To by bylo aby si to rozmyslely když vidí tem tvůj metr
cindicek: Nezlob se, ale já moc nevěřím těm kteří říkají, že jsou takhle šťastní.
Tlak, cukrovka, cholesterol, rakovina.... Tohle všechno je strašák. To vždycky říkala moje obezitoložka. V tomhle měla pravdu když mě strašila s těmahle nemocema. Ptala se mě, kolik znám starých opravdu tlustých lidí. Smála sem se.... Ale když jsem přemýšlela, tak jsem přišla na to, že vlatně žádného.
zakletá: Jak říká Verča, Vem ho sem a ukaž mu, co všechno tady holky dokázaly. A hlavně to zdraví. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
dolive
no jooo tak ty máš 2v1 tak to potom joooo ... takže budem doufat, že ti ta koza vyhoví ... tak snad vidí, že to nikam nevede a že si z toho nešťastná ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
zelenoocko: jenze ja bych mela rada do 30ti dite, a obavam se, ze pokud bych do toho mela jit, tak ted, nebot uz moc casu nezbyva. Tim myslim - ted rok nic, pak to obehat, pak operace, ustaleni nejakeho jakz takz stavu, aby mohl clovek otehotnet, pak 9 mesicu tehotenstvi...a kolik mi bude? torchu odlehcuju;-)
bobule: jasne, neni to tajny - je to asi 5 let zpatky, kdy jsem zacla mit jiste obtize - DVA roky do me rvali antibiotika, vzali mi oboje mandle, prehazovali si me jako brambor, aby pak zjistili, ze mam reflux, na kterej se ted lecim. Muze za nej pochopitelne do jiste miry i ta tloustka. Beru leky a obtize nemam, rozhodne ne nejak dramaticke. Asi pred rokem a pul jsem zacla mit potize urologicko - gynekologickeho charakteru. nikdo nevi, co s tim. Antibiotika nezabiraj, ted mam autovakcinu, kde to take nevypada na valny uspech. Tahne se to rok a pul, pridaly se k tomu jiny potize (brneni cele male panve, brneni nohou, rukou..), nikdo nevi, co se mnou. Kamkoliv prijdu, reknou, ze jsem tlusta (coz vim). nicmene byla jsem i tlustsi a problemy jsem nemela. je to zacarovany kruh:-( A to je v podstate jediny duvod, proc bych se rozhodla pro operaci - vidina toho, ze kdyz masivne zhubnu, obtize vymizi (ovsem jistota, pochopitelne, neni - jako u vseho) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
cindi
ale těhu ted taky nebude procházka...
s druhým sem otěhotněla stejně jako ty ...
a žádnej med to nebyl, naonec šel císařem o tři tejdny dřív...
a proč bys nemohla mimčo až po opce, až se ustálíš, něco shodíš... a ty máš koukám navíc k nadváze i nějaké potíže.
ono ti pak půjde i líp těhotnět, což s těma kilama je opravdu zážitek...
nám trval druhej kluk dva roky.. mezitím hormony aby moje vaječníky začli vubec něco dělat, a samozřejma váha šla po nich nahoru...
První šel na druhej pokus.. bodejt by né... měla sem 85 kg. _________________
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne ne únor 06, 2011 6:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
|
|
Cindicek.. a ty nyní dítě nechceš? Nebo nemůžeš mít a čekáš, až zhubneš? I kdyby, tak ve 30 by jsi klidně dítě mít mohla, a není to vůbec nijak pozdě... a pak druhé, třetí....
Podívej, má byla těhu 9měs.po operaci a vše v poho.. akorát promiňte mi to všichni bandážníci - pokud nepůjdeš do bandáže, tak klidně si můžeš rok po operaci otěhotnět.. a nebudeš mít žádné potíže... Obecně se doporučuje počkat s těhu 1rok od operace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
|
|
verca: psychologa mam prave zitra:-/
LF: chapu, cekala jsem, ze nekdo rekne, ze si to namlouvam. Ja ale nerikam, ze jsem spokojena se svymi kily, ale se svym zivotem celkove. Vim, ze problemy prijdou, pokud bych takhle zustala.
bobule: polozila jsem ho v sekci operace... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
|
LF můj metřík je už koukatelný, jen doufám, že na něm není číslo konečné
zakletá v tom případě Ti fandím a plně s Tebou souhlasím - máš jasno, tak si jdi za svým cílem i přes nesouhlas, či nepodporu přítele...až uvidí, jak krásně hubneš, uvidíš, že svůj názor změní !!
cindi dříve jsi ty problémy neměla, protože jsi byla mladší.... a vidíš - uplynulo jen pár let a problémy jsou... a co bude za dalších pár let?? Ještě větší problémy?? - být tebou, tak bych váhu opravdu řešila i když ti svá kila (zatím) nevadí _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|