Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:11 pm    Předmět: Citovat

zakletá
ale ta tvoje známá má PRAVDU!!! Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:13 pm    Předmět: Citovat

bobule
tak já samozrejme nejsem blbá a tyhle věci vím..

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:13 pm    Předmět: Citovat

zakletá na jednu stranu přítele chápu - má strach, ALE.... na druhou stranu zase musí chápat on Tebe !! Tvé zdraví - i když Ti třeba teď není vůbec NIC, nikdo neví, co bude za 5 let a nemocí z obezity není zrovna málo !! Prostě v tomto případě bych si osobně šla za svým cílem, tohle je opravdu jen tvůj život a jen ty víš nejlépe, jak se s těmi zatracenými kily cítíš atd atd....takže pokud jsi opravdu pro operaci rozhodnutá, neváhej a jdi do toho !! Děláš to přece pro sebe a přítel Tě musí nebo by alespoň měl plně respektovat i když má o Tebe strach Wink

A co se týká Tvé známé...tak má pravdu - samotná operace není o tom, že člověka odoperují a tím bude hubnout !! Je to o celoživotní sebekázni, hlídání porcí, nepřežírání se atd atd...prostě operace je pouze ajenom POMOCNÁ BERLIČKA k hubnutí !! Wink

Ale i tak je lepší, když to nebudeš nikomu říkat, protože hlavně Ti hubení kamarádi a kamarádky nemají pochopení !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne ne únor 06, 2011 5:16 pm, celkově upraveno 2 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:15 pm    Předmět: Citovat

kde mi o to ze misto toho aby rekla, je tak to je dobre, ze ses tak rozhodla, drzim ti palce... bla bla bla... tak začnou poučovat o základních pravidlech po opce... jako rozumíš.kterých sem si já samozřejmě vědoma.

cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:17 pm    Předmět: Citovat

zakleta: ja jsem na tom uplne stejne. Zaitm jsem to rekla jen pritelovi a tak nejak okrajove nasim. Vsichni maj strach, coz chapu. Maj strach hlavne z toho, ze plikace neni dlouhodobe proverena, a co bude za 5, 10, 20 let. Podporu nemam vubec od nikoho a kamaradkam to nechci rikat, nebot zjistuju, ze nektere mi zavidi i ted, byt nevim co Smile Tata mi rekl, ze pokud neco takoveho udelam, tak ze se mnou "skoncil", protoze si neco takoveho muze nechat udelat jen blbec, a ze je to vsechno otazka vule - coz, jak vsichni vime, neni pravda..

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:19 pm    Předmět: Citovat

cindicku
máš SZ.

bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:21 pm    Předmět: Citovat

zakletá
buď ráda, že máš tak dobrou přítelkyni, která ví vo co go ... je fakt, že já to všem jen oznámila a na podporu jsem nečekala ... když něco chci, tak to udělám a moje okolí mě nezajímá ... zní to možná sobecky, ale já si řekla, že je to jen moje věc a ostatním je po tom prd ... manžel jen kejvl hlavou páč mě zná a ví, že něco mi rozmlouvat nebo tak něco je naprosto zbytečný Laughing Laughing

zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:23 pm    Předmět: Citovat

bobule
ale já jsem ráda, ale to já přeci vím... to co mi napsala...prostě mi to rozmlouvají, at to jeste promyslím.. už nemám co promýšlet. jsem fakt rozhodnutá.

Koukala jsem na youtube, na nějaké videa žen co podstoupily bandáž, jakoukoliv... jsou tam fotky a videa před a po, a je to užasný, hodně mi to pomáhá , a nabíjí mě to, a řikám si, když to zvládli ony, proč ne já ??!!!

cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:24 pm    Předmět: Citovat

bobule: neprijde mi to nijak zvlast sobecke, je to tve rozhodnuti. i kdyz je pravda, ze treba v mem pripade by se to okoli dotklo, protoze nejakou dobu je preci jen clovek "mimo", takze az tak jen ciste moje vec to neni. Ale je pravda, ze je to me zdravi a me telo. Nekdo zacne fetovat, nekdo udela tohle. Rozdil je v tom, ze kvuli tomu nekradu a podobne. Na 2. stranu ja si necham poradit, poslechnu si jiny nazory a pak se teprve rozhoduju..

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:26 pm    Předmět: Citovat

cindi sz

bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:30 pm    Předmět: Citovat

cindicek
co myslíš tou dobou "mimo" ?

zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:31 pm    Předmět: Citovat

bobule
já myslím že myslí pooperační období asi .

cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:38 pm    Předmět: Citovat

bobule: presne tak, myslim tak ten cca mesic po operaci, kdy preci jen ta tekuta a kasovita strava je "narocna" na pripravu, clovek by se nemel nejak zvlast fyzicky namahat, nemel by tahat tezke veci, a hlavne - neni mu, si myslim, moc dobre - a pokud s nekym zije, rad se o nej stara a mam hodne aktivit (jako treba ja skolu, praci, 2 ovcaky, a d toho nam delaj stoupacky), tak to zkratka beru, ze budu ponekud mimo svuj normalni rezim:-) tak to myslim:-)

LF

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:47 pm    Předmět: Citovat

cindicek a zakletá Pokud si to obě přejete tak za tím běžte. Jak píše Verča, tu podporu nebude mít spíše od těch šťíhlých lidí kteří nevědí jaké to je. Oni to neznají. Nedávno jsem tady psala, že jsem se setkala s nepochopením. Jsi blbá že se necháš řezat, jde to i jinak.... Tisíc věcí... Ale uvedomte si, že je to šance na lepší život. Šance pro vás kterou už vám nikdy nikdo nedá. A nenechte si namluvit, že i když tak vypadáte tak s tím musíte žít. Vždycky se dá něco dělat. Myslím, že tohle je 100x lepší, než rezignovat a raději se smířit s "tlustým životem". Protože všichni tady víme, že nebývá moc veselý. Jak po zdravotní stránce, tak po psychické Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Naposledy upravil LF dne ne únor 06, 2011 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 5:49 pm    Předmět: Citovat

LF otázkou však zůstává, zda operaci opravdu chtějí...což mi zatím moc nepřijde....spíše tam zatím převládá nerozhodnost a nejistota.....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: