Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:15 pm    Předmět: Citovat

nooo tak už jsme tady snad všechny Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:21 pm    Předmět: Citovat

..... chjoooo.... já mám dneska chutě, že bych se*rala fakt cecko Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .... jj...i ženy mají své dny Rolling Eyes Rolling Eyes

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:21 pm    Předmět: Citovat

Iriskooooo
no ahoooj vítám tě ... návrat ztracené dcery Laughing Laughing
už se zas těším na ty tvoje receptíky Wink

bobule

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:22 pm    Předmět: Citovat

JJ
tak tyhle chutě znám a ty jsou přímo vražedný Confused Laughing

jane-jane

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Bobu...bingo... salám, pak bych něco sušenek,,,na to okurku,,, a že by něco zmrzliny?? a co na to kousek kyslých rybiček??....no fakt...jeden by blil velebnosti.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
bobule

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:27 pm    Předmět: Citovat

JJ

no přesně ... prostě a normálně z držky mrzáka by si člověk udělal Laughing Laughing Laughing

jane-jane

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:35 pm    Předmět: Citovat

no nic...jdu radši do pelecha a naleju se čajem..... dobrou holky mojeeeeeeeeeeeeeee

TUBU-Turnov 10/11/2010
ALENA

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:57 pm    Předmět: Citovat

bobulko jj u KGB Rolling Eyes Rolling Eyes ty to nevíš Question Question Laughing Laughing sem to tu psala už stokrát, no jo když ty mě neposloucháš Shocked Shocked Shocked Shocked musím taky do pelechu, bo jdu ráno na 5 hodin do práce Shocked Shocked Shocked se z toho asi omyju Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes tak se bavte děvuchy, já jdu dělat hajííííííííííííííííííí Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:57 pm    Předmět: Citovat

Tak zítra na hory děvčátka, se musím rozloučit, bo se už nevrátím celá, budu tu potom tak 10x, to máte radost, co Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:04 pm    Předmět: Citovat

verca....tož si nezlam hnátky střelo Laughing Laughing .... a kamže to jedete??? Mám zejtra alarmovat naši HS a stát se soudkem rumu u sjezofffky??? Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
bossice

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:25 am    Předmět: Citovat

Čau holky (chlapa nevidět)...hrůza, co jste toho zase namlely.

Irisko vidím, že jsi se zapojila PLNĚ. Odpovím na SZ, ale prosím, vydrž, nějak se nám to doma komplikuje, tak až vyšetřím nějaký čas. Protože odpovědět Ti 2 větami na tak dlouhou SZ...to nejde. Ale myslím na Tebe a prcky.

Zelenokukadlo tak s tím portem to máš tedy horší a horší...vidíš, měla jsi před rokem přistoupit na návrh Hrubáčka, že Tě objedná na vyndání a provede tubu...Ty ses nějak zalekla a zvolila tu druhou možnost, tedy doplnění prstýnku, a škoda, mohla jsi být už úplně někde jinde. Zbytečně ses trápila celý rok. Tak Ti moc držím palce, ať se Ti už konečně uleví. Asi mám velký štěstí, ale se mnou port kámoší. S postupem času dokonce čím dál víc. Možná budeme i přátelé.

Aleno já jsem tenhle týden zaznamenala lékařské a psychologické ujištění, že ženy po přechodu zákonitě přibírají na břiše, tudíž "jabčí". A důvod? V době plodnosti je u ženy na pupíku polštářek tuku kvůli ochraně případného plodu...a štíhlejší pas, protože mužské plémě od přírody má zakódováno, že ženu si podvědomě vybírají takovou, která jim bude plodit děti. Úzký pas ještě víc zdůrazní boky a opticky je rozšíří. A široké boky jsou předpokladem mnoha zdárných porodů. No a v klimakteriu už nejsme plodné, tak není třeba, aby příroda "lákala" a "klamala tělem" tu druhou polovinu lidstva. Takže Alenko, my za to vůbec nemůžeme, to nám nadělila příroda a tudíž klííídek, jsme v tom nevinně. Tak to má být, tak je to správné Laughing .

Bobule...jsem si neuvědomila, že mě asi z fotek nezaregistruješ...to já jsem Tě měla omrknutou už dávno, protože Tvůj kulaťoučký obličejík s příjemným výrazem mi je moc sympatický a když jsem si ho vždy vybavila pod Tvými příspěvky...to nemělo a nemá chybu. Viděla jsem, že jsi trochu rozpačitá při představování, ale přece jsem říkala..."z fotek"...to je vidět, jak jsi byla vyjevená (nejspíš z Verči, to nic, to je každej) a mou poznámku vůbec nepostřehla. Wink

A koho tu ještě máme...jo, Jane...eslipak Ti někdo řekl, že když piješ hodně během dne, nemáš už těsně před spaním pít a když, tak jen pár ločků...protože ledviny mají mít klid nejlépe 8 hodin denně a to právě v noci, aby si mohly odpočinout? Jiné to je, pokud má člověk písek či šutříky, ale to není Tvůj případ. Proto vždy obracím oči v sloup, když sem Dejna písne, CO do sebe leje ještě v posteli Rolling Eyes . Ale každý dle svých potřeb, tak už mlčím. Embarassed

Qwys jestli to fakt dokážeš, tak až Tě pak uvidím, vyseknu Ti poklonu...pak musíš dát včas vědět, abych si stačila opatřit klobouk. Cool

Verčo Tebe nekomentuju, i když vím, že do kecárny přijdeš slídit i v případě, že budeš mít ty hnáty zasádrovaný...posílená mokem z Janina soudku se sem doplazíš...a nevím, proč o tom pořád spekuluješ, laskavě si nic špatného nepřivolávej...nebo to je čarování a zaříkání? U Tebe jeden neví, pohled neviňátka a v zápětí sprcha jedubaby. No tenhle můj příspěvek strávit...to už je "TVŮJ BOJ!" Laughing

Lubinko Shocked cože? Vidím metřík...
Marabu aspoň, že žaludek je v pořádku...nebudou to naposled nervíky? A copak to užíváš?
Martino díky, tak jsi mi to potvrdila...tedy žádný "sorry", víš komu...no zkrátka platí, že na každém šprochu pravdy trochu.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 7:50 am    Předmět: ... Citovat

Bossice,
tak teď i kdybych se měla po...., tak jen kvůli tomu klobouku to musím dokázat Laughing

Evikp, já jsem byla hruška prostě vždy. I když jsem v 17 hodně zhubla a měla pak 69 kg a cvičila jsem přes prázdniny dvě hodiny denně. A možná bych tady na tom foru nebyla, neupoutat mě na lůžko mononukleoza... no ne, byla jsem mladá a blbá na udržení váhy! I když jsem přes jiné letní prázdniny jezdila denně na kole 25-75 km na kole, jak se mi chtělo Laughing Většinou jsem jela na Hlubokou ale dopoledne a pak po obědě... TAK VŽDY JSEM BYLA HRUŠKA a prdel a boky a stehna šly až poslední. Ale šly!

Číst vás je, děvčátka, obrovská motivace pro mně, děkuju Wink
Lubinka

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 7:53 am    Předmět: Citovat

Všem přeji krásné sobotní ránko.
Bossice čeho ty si holka nevšimneš Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 8:20 am    Předmět: Citovat

Ahoj holkyyyyyy-tak ja jsem vyplesovana a trosicku me boli hlava.Ne ze bych chlastala to vubec ale asi z unavy.Bohuzel uz musim makat tak se neda svitit abych dospavala Smile Smile Smile
U nas je krasne a slunecno a ja uz peru,povesim to ven.Mam povleceni Wink Wink
Terča

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 8:28 am    Předmět: Citovat

I tady v Praze svítí, přeju všem, co odpočívají i těm, co pracují, krásnou a jarně se tvářící slunečnou neděli Smile Smile Wink Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: