Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
nooo tak už jsme tady snad všechny  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
..... chjoooo.... já mám dneska chutě, že bych se*rala fakt cecko .... jj...i ženy mají své dny  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Iriskooooo
no ahoooj vítám tě ... návrat ztracené dcery
už se zas těším na ty tvoje receptíky  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
JJ
tak tyhle chutě znám a ty jsou přímo vražedný  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
Bobu...bingo... salám, pak bych něco sušenek,,,na to okurku,,, a že by něco zmrzliny?? a co na to kousek kyslých rybiček??....no fakt...jeden by blil velebnosti....  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
JJ
no přesně ... prostě a normálně z držky mrzáka by si člověk udělal  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
no nic...jdu radši do pelecha a naleju se čajem..... dobrou holky mojeeeeeeeeeeeeeee _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
bobulko jj u KGB ty to nevíš sem to tu psala už stokrát, no jo když ty mě neposloucháš musím taky do pelechu, bo jdu ráno na 5 hodin do práce se z toho asi omyju tak se bavte děvuchy, já jdu dělat hajííííííííííííííííííí  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
Tak zítra na hory děvčátka, se musím rozloučit, bo se už nevrátím celá, budu tu potom tak 10x, to máte radost, co  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
verca....tož si nezlam hnátky střelo .... a kamže to jedete??? Mám zejtra alarmovat naši HS a stát se soudkem rumu u sjezofffky???  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 05, 2011 3:25 am Předmět: |
|
|
Čau holky (chlapa nevidět)...hrůza, co jste toho zase namlely.
Irisko vidím, že jsi se zapojila PLNĚ. Odpovím na SZ, ale prosím, vydrž, nějak se nám to doma komplikuje, tak až vyšetřím nějaký čas. Protože odpovědět Ti 2 větami na tak dlouhou SZ...to nejde. Ale myslím na Tebe a prcky.
Zelenokukadlo tak s tím portem to máš tedy horší a horší...vidíš, měla jsi před rokem přistoupit na návrh Hrubáčka, že Tě objedná na vyndání a provede tubu...Ty ses nějak zalekla a zvolila tu druhou možnost, tedy doplnění prstýnku, a škoda, mohla jsi být už úplně někde jinde. Zbytečně ses trápila celý rok. Tak Ti moc držím palce, ať se Ti už konečně uleví. Asi mám velký štěstí, ale se mnou port kámoší. S postupem času dokonce čím dál víc. Možná budeme i přátelé.
Aleno já jsem tenhle týden zaznamenala lékařské a psychologické ujištění, že ženy po přechodu zákonitě přibírají na břiše, tudíž "jabčí". A důvod? V době plodnosti je u ženy na pupíku polštářek tuku kvůli ochraně případného plodu...a štíhlejší pas, protože mužské plémě od přírody má zakódováno, že ženu si podvědomě vybírají takovou, která jim bude plodit děti. Úzký pas ještě víc zdůrazní boky a opticky je rozšíří. A široké boky jsou předpokladem mnoha zdárných porodů. No a v klimakteriu už nejsme plodné, tak není třeba, aby příroda "lákala" a "klamala tělem" tu druhou polovinu lidstva. Takže Alenko, my za to vůbec nemůžeme, to nám nadělila příroda a tudíž klííídek, jsme v tom nevinně. Tak to má být, tak je to správné .
Bobule...jsem si neuvědomila, že mě asi z fotek nezaregistruješ...to já jsem Tě měla omrknutou už dávno, protože Tvůj kulaťoučký obličejík s příjemným výrazem mi je moc sympatický a když jsem si ho vždy vybavila pod Tvými příspěvky...to nemělo a nemá chybu. Viděla jsem, že jsi trochu rozpačitá při představování, ale přece jsem říkala..."z fotek"...to je vidět, jak jsi byla vyjevená (nejspíš z Verči, to nic, to je každej) a mou poznámku vůbec nepostřehla.
A koho tu ještě máme...jo, Jane...eslipak Ti někdo řekl, že když piješ hodně během dne, nemáš už těsně před spaním pít a když, tak jen pár ločků...protože ledviny mají mít klid nejlépe 8 hodin denně a to právě v noci, aby si mohly odpočinout? Jiné to je, pokud má člověk písek či šutříky, ale to není Tvůj případ. Proto vždy obracím oči v sloup, když sem Dejna písne, CO do sebe leje ještě v posteli . Ale každý dle svých potřeb, tak už mlčím.
Qwys jestli to fakt dokážeš, tak až Tě pak uvidím, vyseknu Ti poklonu...pak musíš dát včas vědět, abych si stačila opatřit klobouk.
Verčo Tebe nekomentuju, i když vím, že do kecárny přijdeš slídit i v případě, že budeš mít ty hnáty zasádrovaný...posílená mokem z Janina soudku se sem doplazíš...a nevím, proč o tom pořád spekuluješ, laskavě si nic špatného nepřivolávej...nebo to je čarování a zaříkání? U Tebe jeden neví, pohled neviňátka a v zápětí sprcha jedubaby. No tenhle můj příspěvek strávit...to už je "TVŮJ BOJ!"
Lubinko cože? Vidím metřík...
Marabu aspoň, že žaludek je v pořádku...nebudou to naposled nervíky? A copak to užíváš?
Martino díky, tak jsi mi to potvrdila...tedy žádný "sorry", víš komu...no zkrátka platí, že na každém šprochu pravdy trochu. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 05, 2011 7:50 am Předmět: ... |
|
|
Bossice,
tak teď i kdybych se měla po...., tak jen kvůli tomu klobouku to musím dokázat
Evikp, já jsem byla hruška prostě vždy. I když jsem v 17 hodně zhubla a měla pak 69 kg a cvičila jsem přes prázdniny dvě hodiny denně. A možná bych tady na tom foru nebyla, neupoutat mě na lůžko mononukleoza... no ne, byla jsem mladá a blbá na udržení váhy! I když jsem přes jiné letní prázdniny jezdila denně na kole 25-75 km na kole, jak se mi chtělo Většinou jsem jela na Hlubokou ale dopoledne a pak po obědě... TAK VŽDY JSEM BYLA HRUŠKA a prdel a boky a stehna šly až poslední. Ale šly!
Číst vás je, děvčátka, obrovská motivace pro mně, děkuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so únor 05, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
Všem přeji krásné sobotní ránko.
Bossice čeho ty si holka nevšimneš  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
Ahoj holkyyyyyy-tak ja jsem vyplesovana a trosicku me boli hlava.Ne ze bych chlastala to vubec ale asi z unavy.Bohuzel uz musim makat tak se neda svitit abych dospavala
U nas je krasne a slunecno a ja uz peru,povesim to ven.Mam povleceni  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
I tady v Praze svítí, přeju všem, co odpočívají i těm, co pracují, krásnou a jarně se tvářící slunečnou neděli  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|