Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:41 pm    Předmět: Citovat

A můžu ti, Věrčo , poslat SZ ohl.tvorby metříku? Mám jakejsi spešl a nejde mi, mrcha... dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:41 pm    Předmět: Citovat

jooo, beru Tě za slovo, ale nevaž se, odvaž se Laughing Laughing Laughing

Zkus to poslat Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:45 pm    Předmět: Citovat

bobulko no mám tu pár adoptovanej dcerunek Razz Razz Razz když mi nebylo dopřáno mít vlastní holčičku Rolling Eyes Rolling Eyes aspoň má synek ségry Laughing Laughing a klidně bych přijala i nějaá vnoučátka, je jich tady taky pár co bych mohla být jejich babičkou Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

verco tak to jsem fakt zvědavá asi ani neusnu Shocked Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:52 pm    Předmět: Citovat

Věrčo, Ježíšek? Budou zase Vánoce?

Alenko, víš co mě štve? Že nebydlíš blíže... protože my s manželem docela dost vážně plánujeme podat inzerát na adopci nějaké babičky. Potřebujem nějakou paní, která má ráda děti a je třeba sama, svoji rodinu nemá nebo ji má daleko.... nu? Nepřestěhuješ se? Wink
Petíí

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:04 pm    Předmět: Citovat

K abdo.... nemyslím jsi , že suelinka a janaaa..straší...jen konstatují své pocity...a já se k nim přidám... mam totiž abdo za sebou nějaký rok...a bylo to bolestivé a ja navíc měla další komplikace, jak při narkoze, kde měli strch abych jim nezůstala na sále .... tak i po opce.... v den propuštění jsem dostala teploty, třesavky...a děs...a musela ještě v noci zpět... z každého boku mě vypustili před 2litry hnisavé tekutiny...a denně 3x pak docházela na převaz a ještě doma dělala další abych vydržela do dalšího převazu..... po opce jsem byla 2,5 měsíce doma ..a pomalu se vše dávalo do pořádku.... na bocích mě tím pádem vznikli pupky... nevím jak to popsat....a operatér mě navrhl, že mě to po nějakém čase opraví.....ale do dnes je tam mám...nešla jsem nikam.... tolik jsem se bála.a ted už to zase nemá smysl...protože se mě děla další převis, protože jsem opět hodně přibrala..a. vyžrala jsem se až k bariatrické operaci .... ted si pomalu hubnu a vím...že převisek tam bude ať chci nebo nechci...a rovnou můžu řici...... další abdo...podstoupím a moc ráda.... bolí to, ale stojí to za to... na bolest se časem zapomene... veřte.Takže kdo chce.... určitě doporučuju....

35let.20.10 start při 120kg
janaaa

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:09 pm    Předmět: Citovat

petii mně to řezaly 2x protože se to nehojilo, takže mě propustily na měsíc domů a vracela jsem se zpátky pod nůž, aby se zjistilo, že se mi nevstřebal steh a udělala se mi nad tou 2x otvíranou ranou boule, která by chtěla odstranit. neříkám, že si to jednou nenechám odstranit, ale ještě je to moc živé, ale přesto jak říkáš, postupem času to bledne. přirovnávám to k porodu, taky vybledne a člověk se už pak jen těší z toho, co z toho vzniklo Laughing teda to je věta.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Terča

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:17 pm    Předmět: Citovat

Evi, víííítej , jsem moc ráda, že jsi zpět Very Happy Very Happy Very Happy . Omlouvám se, že jsem zatím neodepsala, jsem trochu lempl, musím mít na to svůj stav Embarassed Embarassed Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:18 pm    Předmět: Citovat

V pohodě, Teri.. teď tu budu častějc, tak mi leccos můžeš napsat sem. A až budeš mít čas a náladu, tak pošleš maila. Nestresuj se, nespěchej... Wink
Mona

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:55 pm    Předmět: Citovat

mona
Shocked Shocked šmarjáááá co ti ta sůůůvice provedla? Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
lolinka

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:01 pm    Předmět: Citovat

Verca,

neopírej se do mých příspěvků, sama víš moc dobře, že tam mám to číslo setrvale stejně vysoké. Laughing Laughing Laughing Já za to nemůžu, asi nějaká chybka a vypadá to, že jsem pomalu nejvíc ukecaná, ale to nejsem ani náhodou, nejukecanější jsi tu ty a poslední dobou se zde objevují další podobné. Laughing Laughing
Jo a štve mě, že zmizely i příspěvky, které právě mohly někomu něco říci.
No nic, já už se namáhat nebudu.

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
janaaa

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:09 pm    Předmět: Citovat

děvčátka v březnu se zase chystám do Liberce, nespácháme zase nějaký srazík???? potřebuju vás vidět, nechat se nakopnout, vidět vás hubenourky, aby člověk dostal sílu zase na hubnutí, verčo, loli, jj, boss a další, nenavštívíme zase tu příjemnou hospůdku na kruháku??? přesný termín ještě nevím, ale dala bych za včasu vědět.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:13 pm    Předmět: Citovat

zelenoočko no vidíš Shocked Shocked vy nemáte babičku a mě zase chybí rodina Rolling Eyes Rolling Eyes vydrž prťka za 3 roky jdu do důchodu a můžu jezdit hlídat Wink Wink pokud se důchodu dožiju s tím naším zdravotnictvím Evil or Very Mad Evil or Very Mad

lolinka

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:35 pm    Předmět: Citovat

Jani,

také bych Tě ráda viděla, ale já se v březnu do LB určo nedostanu, bo mám zrušené autíčko a nové jen tak nebude. Sad
Ale na sraz do TU přijedu i kdybych měla jet vlakem. Smile

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:37 pm    Předmět: Citovat

TAK IRISKA UŽ NÁ INTERNET, ALE NĚJAKEJ MOC POMALEJ, TAK NEMŮŽE MOC PSÁT, ALE POZDRAVUJE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: