Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vanda

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,
tak mi až večer došlo, že mám dnes 1. výročí od operace, výsledná váha je prozatimní, hodlám ještě něco zhubnout, tedy doufám, že ještě pokročím aspoň trochu blíž k cíli.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:46 pm    Předmět: Citovat

Bobul, já nejsem naštvaná. Já ti to moc přeju, stejně jako to přeju všem ostatním. A že nejsem vyvolená, abych to věděla předem? Nejsem malá holka abych se naštvávala.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 11:35 pm    Předmět: Citovat

Zelenokukadlo mě snad šálí zrak Shocked ...Ty a zde? No tak povídej, jistě máš spoustu novinek a plánů, jinak by ses nám tu nevyjevila veřejně...jó, už jsem dočetla zbylé sekce a vím, co že to je za novinku. Tak hodně zdaru!

Bobule jsem moc ráda, že jsi u nás dobře začala a že se snad konečně dočkáš. Moc Ti to přeju. Upřímně...však jsem Ti to říkala, umím si představit, jak Ti musí to břicho ztrpčovat život. No tak už se na Tebe těším, snad se uvidíme brzo brzičko, nejlépe rovnou na pokoji č. 500! A už se tu, laskavě neomlouvej, k Tobě se to vůbec nehodí. Dobře, že jste to holky ututlaly, o to víc jsme všechny překvapené a držíme cecko, co se dá. Určitě sborem!
Tedy já když jsem Tě spatřila a Verča nás představovala, tak říkám...nojo, vždyť my se známe...z fotek, na nich seš jak živá, připadalo mi zbytečný Tě představovat. Totéž s Qwys, či jak vlastně se to píše, to je děsnej nick Rolling Eyes , pěkný jazyko a prstolam. Jojo, Qwys má krásný hnědý oči...holka, držím Ti palce, ať seš úspěšná ve svém plánu, Tě obdivuju, dala sis fakt náročný cíl! Myslím na tolik kilo tak krátký časový úsek. Držím palce.

All... no tak když to Verča nakousla, tak se prostě nezdržím. Ona taky říká, že když musíš, tak musíš. A já tedy musím.
Dnes v čekárně k žádnému trapasu nedošlo, ale přesto po sobě Verča zanechala stopu...podařilo se jí málem shodit květináč s kytkou, v poslední chvíli ho zachytila, jenže až uklízečka zajede mopem pod sedačky, bude se náramně divit, kdo si tam připravuje půdu na sázení brambor...tolik hlíny totiž šikovně vysypala. A prej PSSST! Ale kdepak, ať se tady veřejně v povědomost všem dává, že kam Verča vstoupí, tak spoušť nastává. Cool Z toho se, holka, nevykroutíš, svědků byla plná čekárna. Laughing Laughing Laughing

Ještě potvrzuju Martině, že jsem skutečně byla překvapená, jak bravurně zvládá abdo. A má T. Jenže tedy bez sešití vnitřních svalů. Dneska zrovna s námi pan doktor diskutoval v čekárně a tak jsme došli až na ty abda, ptala jsem se, jak se pozná, že vnitřní svaly jsou rozestouplé a musí se sešívat. Tak to vysvětlil a dodal, že oni při odstraňování přebytečné kůže po zhubnutí ještě tenhle případ neměli. Nemůžu tedy posoudit, protože všechny holky, které jsem po abdo viděla, vlastně ty vnitřní svaly sešité neměly. Proto na tom byly možná líp, než jsem čekala.

Janooo tak to je jasný, že srazík v březnu mi nemůže uniknout, jedině snad v případě padaní trakařů z nebe...ale tady to je samá mlaďule, beztak v životě trakař neviděly...no ale holky, je pěěěkně velkej! Tak Jano napiš zase datum včas, místo a hodina by mohla zůstat jako posledně.

Lolinko tak Ty nepřijedeš? ...to mi budeš ale vážně chybět! Sad Snad vyjde aspoň ten Turnov.

Irisko ahoooooooooooj! Tak vyprávěj!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř

Naposledy upravil bossice dne pá únor 04, 2011 12:25 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 11:46 pm    Předmět: Citovat

bossice a za jak dlouho chce qwys dosáhnout té vysněné váhy Question Question Question Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ještě něco- zelenoočko sem nechodila vůbec, protože ani nevěděla, co se tu děje a že máme upravené stránky Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 12:20 am    Předmět: Citovat

Aleno upravené stránky tu jsou jen pár dní....a předtím? ...jestli jsem dostala špatnou informaci, tak tedy sorry, Evička promine. Cool No ale výše to trochu upravím.

No nevím, jestli můžu vytroubit do lesa, co si Qwys předsevzala...třeba Vám to písne sama, ale já ji každopádně držím palce! Jen to přiblížím, chce za poměrně krátkou dobu dát dolů na mě trochu moc kilo, to bych nedala ani vzdušnou stravou...ale má to vymyšlený a naplánovaný skvěle. Tak JEN uskutečnit Cool .

Verčo abys mohla ráno řádně nastartovat...tak když jsi psala, že mám ksichtík jako dětskou prdýýýlku, tak jsi jistě neměla na mysli pokakanou, že ne?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
lolinka

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 5:03 am    Předmět: Citovat

bossice,

neměla bych se tam jak dopravit. Sad
Ale Turnov si ujít nenechám, neboj. Smile

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
katka04

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

bobule gratuluju k přijetí v Turnově a držím pěsti ať to tentokrát dospěje ke zdárnému konci. Holka jak já ti to přeju Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Evikp

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 8:41 am    Předmět: Citovat

Holky nemáte někdo zprávy od Mony Bestičkové? Jak na tom holky jsou?

Jinak zdravím při pátku... máme tady zase sníh... Rolling Eyes

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 8:53 am    Předmět: Citovat

Bobule-gratuluji.A už jen jít v před.Ať je to co nejdřív,aby ses mohla už těšit z vísledků. Razz

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Dejna

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:17 am    Předmět: Citovat

Evičko zelenooká, no já čubrním, vítej zpět !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bobule, gratuluji a valím oči, skoro jako ty, hehe ...

A moc zdravím Irisku, ať už sem konečně může vlézt taky....

Jinak všem dobré ráno, tady na jihu teda zase zasněžené, už mi ty bílé sr****y lezou krkem ... Crying or Very sad

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile
Vsechny Vas moc zdravim Smile
Ja jsem si na zitrek uvarila koprovku,pac jdeme dnes na ples a zitra se mi nebude chtit nic kuchtit Smile Hlavni cena je zajezd k mori tak drzte palce at to jsem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing I kdyz pri nasem stesti vyhrajem opet jablka od nas ze skladu Laughing Laughing Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem.....

Táákk jsem letecky přelétla po kurníku.... nečetla jsem pozorně, ale pár věcí mi neuniklo....

Monaaaaa to jsi také nemohla vymyslet něco jiného?? Kráva nebeská už byla večer na ICQ Laughing Laughing Laughing
Ale mám radost, že jsem Tě dostala, to já zase jooooo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

lolinko se neopírám o Tvé příspěvky o moc víc, než Ty o ty moje
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing A vzpomínej vzpomínej, jak jsme tu slepičily zhruba před rockem Embarassed Laughing Laughing Laughing Nemůžu přece za to, že jsi nás drze opustila Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Aničko vzala jsi si sice můj příspěvek na sebe, ale nepatřil jen Tobě Cool

boss hmmm, jenže musíš také dodat, že nějaký blb tam tu kytku připravil, aby spadla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ALENKO koukám, že co nevíš, to nepovíš - a ještě velkými písmeny Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Eviku holky best. by měly být v pořádku, malá se umoudřila snad a dnes by i mohly jít teoreticky domů, ale Moně jsem dnes ještě nepsala, tak nevím, jak to nakonec dopadlo Wink

A dnes jsem pěěěkně ujela na náledí, jela jsem NAŠTĚSTÍ jen cca 20-25km/h, bo to bylo v pravoúhlé zatáčce a hned za zatáčkou jsem měla zastavit - u spořitelny. Ale led a kostky udělaly své... ale dopadlo to dobře, zrovna nic nejelo, takže se nic nestalo, jen jsem teda zastavila v protisměru....ALE...vejdu do spořky a rána jako kráva !! Bum bác, auto v baráku vedle spořitelny - to samé jako já, led, kostky dokonaly své.....to jen zážitek z dnešního rána..... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:37 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky mocinko Vás všechny zdravim,Alenka byla teda rychlejší chichic,já chtěla prvni dočist a pak pisnout,ale fakt je to návrat do minulosti a ted už se Vás nepustim,,,,MOOOOC JSTE Mě CHYBěli.A děkuji všem kteří se snažili být se mnou ve spojení,a už se těším zase na písmenka s Vámi...Aloušku internet je pomaloučkej ale na písmenka stačí jen videa a tak si nepustim ,ale to že si s Vámi budu moci písat bude moje spása,bylo to těžké období a doufám že bude jen a jen líp a začnu zase bojovát tak vás Moooooc zdravim a přeji všem pěkný den....Irča Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:40 am    Předmět: Citovat

Iriskoooooooooooooooooooooo.....ahoooooj kočkooooooo. Mooooc ráda tě o5 vidím a jsem ráda, že tu na skle budu čísti tvůj osobitý humor Wink Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

A máš SZ Wink

janaaa.....jsem pro každou špatnost.... jen to záleží na datu a čase a samozřejmě také na pičasí... tyhle kančí hory nám dávaj co proto Rolling Eyes . Tak jakmile budeš vědět přibližný datum dej hned prosím vědět Wink . A přiznám na rovinu, že by mi vyhovovala doba setkání co nejblíže k polednímu.... abych s vámi mohla chvilku posedět....páč kolem čtvrtý musím být zpět v Harrachově a čunit nějakou večeři pro hladoffce Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:51 am    Předmět: Citovat

Iriskoooooo hurááááááááá, já věděla, že tu budeš už dopoledne Razz že to bez nás nevydržíš už Laughing Laughing Laughing

TAK TO JE TO PŘEKVÁPKO, O KTERÉM JSEM PSALA VEČER - NÁVRAT IRISKYYYYYYYY !!!!

A ALENKA to prokecla Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: