Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 584, 585, 586 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 7:47 pm    Předmět: opka Citovat

Lenko 1975, po operaci mě silou bolesti překvapil snad jen port (proto nechci, aby se s tou sviňou hnulo! Musela jsem dostat injekci i čípek no... no já no...)... ale ono sešívání žaludku taky nebude pošušňání... Rolling Eyes

Určitě je lepší tělo nezatěžovat více narkózami, ale někteří si to asi nemyslí Confused Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zannetta27

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 4:58 pm    Předmět: Citovat

qwys ahoj,...díky za radu,...no mi bychom měli mít zumbu kousek v Dubným tak uvidím jestli na to dostanu odvahu a co se týče bazénku tak to máš pravdu,...je to jen na nás,..díky Laughing

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
zannetta27

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:08 pm    Předmět: Citovat

Romana Kilbergerova
ahojík díky,..no po pravdě co jsem tu dnes přečetla tak už mám pochybnosti o Iscare,... Confused nevím co mám dělat,...myslím,že to není dobré pouštět tak brzo po opce domů,...Mě dr. říkala,že většinou se bývá 2-3 dny po opce,že záleží na tom kdo to jak má,ale po tom co jsem četla vím své. Prosím tě a řekli ti jak je to možné,že to máš zpět?? Na tubu jsem se ptala,..vlastně jsem se ptala na všechny varianty,ale vše vyloučila a řekla,že pro mě je nej. bandáž tak jsem to tak nechala,...vím,že tu je většina po Tubu a plikaci,ale nějak jsem jí nepřesvědčila tak nevím nevím Crying or Very sad Rolling Eyes

[/url]
zannetta27

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:22 pm    Předmět: Citovat

holky jak se posouvá metřík??, Rolling Eyes Wink Question

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:51 pm    Předmět: Citovat

žanetko tak pokud hned vyloučili tubu a ostatní opky a řekli, že je nejlepší jenom bandáž, je to jasně a evidentně jen a jen o penězích !!
Prostě Ti řekli nejlevnější variantu a Ty jsi si netrvala na svém a souhlasila jsi.... máš ještě možnost vzít si výsledky a jít do jiné nemocnice na jinou operaci - i já to takhle měla...termín bandu a nakonec bylo vše jinak - kontaktovat jinou nemocnici, jet pro výsledky do oné nemocnice a rovnou s výsledky pro termín operace - tubu ..... takže pokud už teď víš, že bandáž nechceš, tak si ji nedávej a jdi jinam, právo na to máš !!! Wink

A metřík - vyjel odkaz, který jsi si měla uložit a tím se to upravuje... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zannetta27

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:59 pm    Předmět: Citovat

ahojík Verčo,..teda tobě ty kila jdou krásně dolů,..gratulace velikáSmile jinak myslím,že ta tubulace by byla asi nejlepší,..když koukám,jak tu po ní každý krásně hubne,..,ale nevím přesně co to obnáší a jestli jsou nějaká rizika??? Jinak díky za metřík.)

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:06 pm    Předmět: Citovat

žanet děkuji moc, také Ti budou pěkně ubývat, neboj Wink

Obnáší to stejný pooperační režim, jako po bandu...což máš jistě nastudované....takže 14 dné tekutá a 14 dní kašovitá a po měsíci pomalu a jistě normální strava - cca 85g ... velká zátěž (cvičení, námaha) po 2 měsících...navíc žádné cizí těleso v těle, žádné tlačení nebo bolení, či hnisání místa, kde je port, žádné doplnování atd... ale samozřejmě, že to je na každém z nás, kdo si co vybere - jsou tu lidé, kteří si band nemohou vynachválit a zase naopak by nešly do ničeho jiného.... opravdu rozhodnout se musíš jen Ty sama Wink

JInak co se týká rizik - tak každá operace má své riziko - jsou to malá %, ale i s tím člověk musí počítat a je jedno, zda jdeš na kýlu, band, tubu, plikaci, císaře, žlučník atd atd..... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 7:34 pm    Předmět: Citovat

Obecně stojí tubulizace 80.000 a bandáž 100.000, k bandáži ještě nutné připočíst následné doplňování, které pojišťovna rovněž hradí. Pak ještě možnost, že nemocnice si objednává větší množství bandážních setů a tím může dostat i množstevní slevu, která se ale nemusí ve vyúčtování pojišťovně promítnout, nevím, je to jen moje spekulace. Takže mi z toho vychází, že pokud nemocnice jede jen a pouze na band, tak z toho má slušný prospěch oproti pracovištím, kde nabízejí a provádějí všechny druhy bariatrických operací a pacient si může vybrat. Jak píše Verča, je to pravděpodobně o penězích i když nevylučuju, že někde můžou mít operatéra, který je specializován jen na určitý typ opky.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
sapientia

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 8:13 pm    Předmět: fotky Citovat

ahojky...koukala jsem se na rajčatové plantáži na fotky...moc gratuluji jak jste krásně zahodili kilečka..Smile jen jsem se chtěla zeptat...jak jsou tam ty fotky se společným heslem tak to jsou soukromé??díky za odpověďSmile

22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice,
Lucie K.

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 9:52 pm    Předmět: Citovat

Jak tu píše boss o cenách operací, tak mě doktorka tenkrát říkala, že cena plikace, pokud by si to někdo hradil sám, je cca 120 tisíc Kč.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
bossice

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 11:50 pm    Předmět: Citovat

Je to možný? Plikace tolik? No taky záleží na pracovišti a jejich nákladech (přístrojové vybavení...), já jsem psala ceny v Turnově...pravděpodobně ještě loňské, nevím, možná jsou letos už vyšší. No a v rámci reformy se budeme vracet do středověku a zřejmě si doplácet za laparoskopii jako nadstandard Evil or Very Mad . Když to byl standard už spoustu let a výhodné po všech stránkách nejen pro pacoše. Brala bych doplatek za robota, ale toto??? Twisted Evil

Sapientio nazdar! ...budeš už taky brzo na rajčeti? Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
misabacik

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 8:32 am    Předmět: opka Citovat

Ahojky děvšátka tak jsem od pondělka doma po plikaci a už se cítím docela dobře.

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 8:48 am    Předmět: Citovat

Ahoj misabacik Vítám Tě doma a přeji hladký průběh rekonvalescence! Smile Smile Smile

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Petíí

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 8:51 am    Předmět: Citovat

misabacik... tak tě vítám doma..a přeji jen a jen přijemné věci při hubnutí.....a nevěšet hlavu, když si váha smyslí stávkovat...každý to tak trošku zná.... takže Vítej v novém hubenějším světě.

35let.20.10 start při 120kg
bobule

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 8:53 am    Předmět: Citovat

misabacik ... gratulace upřímná a ať to jede co nejvíc dolů Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 584, 585, 586 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: