Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 584, 585, 586 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po leden 24, 2011 7:47 pm Předmět: opka |
|
|
Lenko 1975, po operaci mě silou bolesti překvapil snad jen port (proto nechci, aby se s tou sviňou hnulo! Musela jsem dostat injekci i čípek no... no já no...)... ale ono sešívání žaludku taky nebude pošušňání...
Určitě je lepší tělo nezatěžovat více narkózami, ale někteří si to asi nemyslí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: út leden 25, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
qwys ahoj,...díky za radu,...no mi bychom měli mít zumbu kousek v Dubným tak uvidím jestli na to dostanu odvahu a co se týče bazénku tak to máš pravdu,...je to jen na nás,..díky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: út leden 25, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
Romana Kilbergerova
ahojík díky,..no po pravdě co jsem tu dnes přečetla tak už mám pochybnosti o Iscare,... nevím co mám dělat,...myslím,že to není dobré pouštět tak brzo po opce domů,...Mě dr. říkala,že většinou se bývá 2-3 dny po opce,že záleží na tom kdo to jak má,ale po tom co jsem četla vím své. Prosím tě a řekli ti jak je to možné,že to máš zpět?? Na tubu jsem se ptala,..vlastně jsem se ptala na všechny varianty,ale vše vyloučila a řekla,že pro mě je nej. bandáž tak jsem to tak nechala,...vím,že tu je většina po Tubu a plikaci,ale nějak jsem jí nepřesvědčila tak nevím nevím  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: út leden 25, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
holky jak se posouvá metřík??,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út leden 25, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
žanetko tak pokud hned vyloučili tubu a ostatní opky a řekli, že je nejlepší jenom bandáž, je to jasně a evidentně jen a jen o penězích !!
Prostě Ti řekli nejlevnější variantu a Ty jsi si netrvala na svém a souhlasila jsi.... máš ještě možnost vzít si výsledky a jít do jiné nemocnice na jinou operaci - i já to takhle měla...termín bandu a nakonec bylo vše jinak - kontaktovat jinou nemocnici, jet pro výsledky do oné nemocnice a rovnou s výsledky pro termín operace - tubu ..... takže pokud už teď víš, že bandáž nechceš, tak si ji nedávej a jdi jinam, právo na to máš !!!
A metřík - vyjel odkaz, který jsi si měla uložit a tím se to upravuje...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: út leden 25, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
ahojík Verčo,..teda tobě ty kila jdou krásně dolů,..gratulace veliká jinak myslím,že ta tubulace by byla asi nejlepší,..když koukám,jak tu po ní každý krásně hubne,..,ale nevím přesně co to obnáší a jestli jsou nějaká rizika??? Jinak díky za metřík.) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
žanet děkuji moc, také Ti budou pěkně ubývat, neboj
Obnáší to stejný pooperační režim, jako po bandu...což máš jistě nastudované....takže 14 dné tekutá a 14 dní kašovitá a po měsíci pomalu a jistě normální strava - cca 85g ... velká zátěž (cvičení, námaha) po 2 měsících...navíc žádné cizí těleso v těle, žádné tlačení nebo bolení, či hnisání místa, kde je port, žádné doplnování atd... ale samozřejmě, že to je na každém z nás, kdo si co vybere - jsou tu lidé, kteří si band nemohou vynachválit a zase naopak by nešly do ničeho jiného.... opravdu rozhodnout se musíš jen Ty sama
JInak co se týká rizik - tak každá operace má své riziko - jsou to malá %, ale i s tím člověk musí počítat a je jedno, zda jdeš na kýlu, band, tubu, plikaci, císaře, žlučník atd atd.....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Obecně stojí tubulizace 80.000 a bandáž 100.000, k bandáži ještě nutné připočíst následné doplňování, které pojišťovna rovněž hradí. Pak ještě možnost, že nemocnice si objednává větší množství bandážních setů a tím může dostat i množstevní slevu, která se ale nemusí ve vyúčtování pojišťovně promítnout, nevím, je to jen moje spekulace. Takže mi z toho vychází, že pokud nemocnice jede jen a pouze na band, tak z toho má slušný prospěch oproti pracovištím, kde nabízejí a provádějí všechny druhy bariatrických operací a pacient si může vybrat. Jak píše Verča, je to pravděpodobně o penězích i když nevylučuju, že někde můžou mít operatéra, který je specializován jen na určitý typ opky. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: út leden 25, 2011 8:13 pm Předmět: fotky |
|
|
ahojky...koukala jsem se na rajčatové plantáži na fotky...moc gratuluji jak jste krásně zahodili kilečka.. jen jsem se chtěla zeptat...jak jsou tam ty fotky se společným heslem tak to jsou soukromé??díky za odpověď _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: út leden 25, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
Jak tu píše boss o cenách operací, tak mě doktorka tenkrát říkala, že cena plikace, pokud by si to někdo hradil sám, je cca 120 tisíc Kč. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út leden 25, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
Je to možný? Plikace tolik? No taky záleží na pracovišti a jejich nákladech (přístrojové vybavení...), já jsem psala ceny v Turnově...pravděpodobně ještě loňské, nevím, možná jsou letos už vyšší. No a v rámci reformy se budeme vracet do středověku a zřejmě si doplácet za laparoskopii jako nadstandard . Když to byl standard už spoustu let a výhodné po všech stránkách nejen pro pacoše. Brala bych doplatek za robota, ale toto???
Sapientio nazdar! ...budeš už taky brzo na rajčeti?  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: st leden 26, 2011 8:32 am Předmět: opka |
|
|
Ahojky děvšátka tak jsem od pondělka doma po plikaci a už se cítím docela dobře. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st leden 26, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
Ahoj misabacik Vítám Tě doma a přeji hladký průběh rekonvalescence!  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: st leden 26, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
misabacik... tak tě vítám doma..a přeji jen a jen přijemné věci při hubnutí.....a nevěšet hlavu, když si váha smyslí stávkovat...každý to tak trošku zná.... takže Vítej v novém hubenějším světě. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st leden 26, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
misabacik ... gratulace upřímná a ať to jede co nejvíc dolů  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|