Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 455, 456, 457 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
Nevím, zda jsem ta správná, kdo by sem měl psát pokroky, ale jelikož jsem také již dlouho po opce, tak možná jo
20.3.2007 - bandáž- hubla jsem půl roku, pak šla váha nahoru i přes několikeré doplnění až na 6 ml
10.12.2008 - tubu - po dohodě s lékařem - hubla jsem opět asi půl roku a pak mi váha stála a nakonec šla nahoru. Takže vlastně neustále bojuji s přibíráním a pak zase s hubnutím. Nejím velké porce, ale mívám stavy, kdy jím hodně sladkého, když mám nějaké problémy a loni jsem jich měla dost a také podle toho vypadám metřík již neupravuji, ale mám nyní o 10 kilo víc než na něm jsem takovej zvláštní úkaz, že když hodně sportuji, dodržuji porce, pitný režim- ale já nesmím pít více jak 1,5l vody, jelikož jsem kardiak a voda by zústávala ve mně - tak dokážu pár kil přibrat když jedu s Romčou na dovču a běháme po kopcích s hůlkama, plaveme, hrajeme golf..... tak ona s bypassem zhubne a já pravidelně přiberu
Doufám, že se mi letos podaří dát dolů aspoň ty nabraná kila, každopádně to nevzdávám, ale vzhledem k mému věku a mým diagnozám, tak vím, že to půjde hodně těžko  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
Karpago já jsem se asi týden šetřila i pracovně (taky tolik nemačkat žaludek sezením a poskokem na bobku). Měla jsem poslední doplnění skoro na maximum, tudíž jsem cítila tlak kroužku na žaludeční stěnu, tak jsem radši nechtěla dělat vylomeniny a něco si ustrojit. Když mě to přestalo "bolet" (to je silný výraz, bylo to jen nepříjemný), začala jsem se vracet do normálních kolejí.
Odstranění žlučníku s bariatrickým zákrokem skutečně v Turnově pan doktor zvládne. Sice vždy říká, že pokud to půjde, zkusí to...naposledy takhle potěšil EVIKa. Nechal si ji až jako poslední na řadě, aby na ni měl čas a povedlo se.
Rejzl díky za pochvalu. Musím se přidat k Janěěě, já jsem po bandáži hubla jaksi samospádem necelý půlrok, od té doby je to vážně jen práce a hlídání se. Třeba teď o Vánocích jsem si popustila uzdu a ejhle, váha za 14 dní pěkně nakynula o 2 až 3 kila. Loňský rok mě taky zaskočil, měla jsem boreliózu, zároveň růži v prsu a brala jsem 5 týdnů ATB a musela polehávat. + 5 kg. Když jsem to konečně shodila, dostala jsem hormony na štítnou žlázu a opět to samé. Takže zase shazovat. Čili se potácím nahoru a dolů, stačí změna životního rytmu či léky a boj se dramatizuje. Množství a v mém případě i skladbu jídla a dostatek pití musím mít neustále na paměti. Mám to taky těžší o to, že mám páteř = skrčeninu, osteoartrózu a pojančenou štítnici. K tomu beru léky na nervy, které mi ještě uspávají metabolismus. Ale musím makat, nechci se vrátit do starého zpoceného a udýchaného těla. Když teď mám nahoře po svátcích ty 2 kg, už to na sobě cítím. Potřebovala bych dát dolů ještě trochu, brala bych 79, původně jsem chtěla vážit ještě míň, ale vzhledem k věku a rozkvetlým vráskám budu spokojená na výsost s těmi 79. Tak mi drž palce, ať se tam někdy konečně dokopu. Tobě přeju vytrvalost a jdi si za svým snem tvrdě.
Jo a musím dodat, že Janaaa má super postavičku a moc jí to sluší. Nechápu, proč by chtěla shodit třeba jen jediné kilo. Takhle je super! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karpago
|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
tak jak tady čtu je mi jasné že je to doživotní hlídání,pozoruji to samé i když nejsem až tak dlouho po bandáži ale poctivě sportuji miniálka denně hodina ale většinou více a od 28.10.2010 jsem shodila pouze 4 kila jen mě trochu utěšuje že 13.1.se snad dozvím že mám více tuku dole než ty 4 kila,podle mě bych si to zasloužila s tou dřinou,největší radost ale mám že na hadrech je to vidět nejvíc,i když jsem několikrát zhubla dietama obleču dnes věci,které jsem oblékla dřív když jsem měla na váze o 10 kilo méně tudíž sport ukázal své kouzlo-vejdu se do nich a přitom mám váhově o tu 10 víc. Budu se snažit dosáhnout toho konce ale hlavně si to udržet jak tady píšete bude to to nejhorší-tak všem tady přeju at to dokížou!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woQH4vo/]
[/url]
bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem to tady kdysi psala,ale muj prispevek tehdy zapadl mezi mnoho dalsich..Tak treba ja jsem jedna z tech,co si nejakou dobu myslela,ze operace je samospasna a rikala jsem si,ze muzu jist vsechno.No kdyz jsem se po nejake dobe-asi po 3 mesicich postavila na vahu mela jsem +14kg!!Hruuuuuuza!Bylo mi jasne,ze pokud ze sebou nezacnu neco delat,bude ma vaha zase rychle nahore..Napsala jsem devucham,poprosila o jejich "system" jidla a piti a caha zacala zase klesat dolu..No ted jsem tehule a popravde vahu ted moc neresim,ale je fakt,ze od posledni kontroly mam dole 0,5kg,ja vim,nic moc,ale potesilo me to,protoze Eliska roste kraaasne,je velika,zdrava,proste tak,jak to ma byt...Rozhodne ale i ted,v tehu dodrzuju casy jidla a piti,ikdyz hlavne prvnich 5 mesicu to bylo tezke,hlavne chute Rozhodne vim jedno,po urcitem case po porodu,budu muset zase najet na rezim,protoze jinak ta kila dolu proste nepujdou..Takze vidite,ze ani opka neni samospasna..je to hlavne o tom,uvedomit si,ze to je sance,kterou bud vyuzijeme,nebo promarnime..A je na kazde z nas,jak se k te sanci postavi..Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Holky,musím taky reagovat,je to přesně tak,jak píše většina,hubnutí začíná v hlavě,já s tím mám teda potíže s těma chutěma veliký a za hoodně velký úspěch považuju,že jsem letos nepřibrala poprvé na vánoce ani kilo...ale jinak se v tom plácám,od operace mám dole 14kilo a stojím,a přesně vím,v čem je problém,nenaučila jsem se pořádně pít a to hlavní,:
pokoušela jsem se hubnout už asi 12 let stylem AŽ od zítřka,až od pondělí,
až od nového roku,ještě si dneska dopřeju..... a bohužel se s tím po operaci potýkám,mám to zafixované a už jsem parkrát ujela,jedla podle oka,ale nevzdávám to,začala jsem cvičit a zase vážím si porce,a to by bylo,aby nebylo ale pokud mě ta pravá krize čeká až po dvou letech,tak potěš.....  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
A ještě chci říct,že kdybych měla možnost volby znovu,tak bych šla určitě na tubu,protože pro ty,kdo nemají až zas tak silnou vůli,je band málo jasně,nejsem ještě doplněná,třeba budu mluvit jinak....jako Iriska pěkný večer všem..... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Stelo ahoooj kočko .... když tě čtu jako bych viděla sebe .... "Od zítřka" "od pondělka" hele já věřím, že to zvládneš a nakonec budeš spokojená ... jsi ve skutečnosti moc hezká ženská a budeš ještě hezčí ... držím ti paluchy ... měj se a doufám, že se na jaře zas setkáme na nějakém tom "minisrazíku"  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karpago
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
ahojky lidičky-malá chlouba-upsána 2 kilča-hurááááááááá  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woQH4vo/]
[/url]
bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
Asi se taky trochu pochlubím - od vánoc mám dole 3 kilča
V pohodě obléknu věci, které jsem nosila před 6 lety. S údivem a potěšením jsem zjistila, že mám kolena, lícní kosti, sanice a ramenní kosti  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Bobulko,díky za slova útěchy,já ti ani nevím,jestli chci být hubená a hezká,to už by bylo moc štěstí najednou,jenže to mě stejně nepotká,pač když bych náhodou vážně dosáhla váhy jako před lety,asi si budu muset kulmovat prsa a kůži na břichu si rolovat nebo já nevim....už teď je to síla Na srazík se těším teda taky,hoodně...
A gratulace všem hubnoucím,zvláště pak Sibyle!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tady není moc lidí který bych znala osobně a navíc ti to fakt jde krásně dolů,bojím se že tě na srazíku ani nepoznám Sibylko  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Sibyl dopiš si prosím, prosím pod metřík datum opky, mě se na to pak lépe kouká, myslím na ta ubývající kilíčka, děkujiiii  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Opraveno, já jsem to tam měla, ale mazala jsem včera odkaz na video a smázla omylem všechno  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
no šikovná holkaaa  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|