Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 454, 455, 456 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 1:48 pm    Předmět: Citovat

ALENKO tak to asi fakt nééé Embarassed Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 9:20 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
karpago

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 6:39 pm    Předmět: Citovat

tak vás po delší odmlce zdravím a všem gratulace,jedu 13.1.na kontrolu a na první doplnění tak jsem zvědavá,můžete mi někdo říci jak to je po doplnění? je nějaké omezení? děkuji Laughing

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
bossice

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 12:05 am    Předmět: Citovat

Karpago obecně bys po doplnění měla zase chvilku být na tekuté či aspoň kašovité a postupně zkoušet tužší stravu. Někdo nemusí, ale určitě je lepší si po doplnění dát nejdřív jogurt než steak. Sama uvidíš. Být Tebou, držím stejnou životosprávu jako po opce, jen ve zkrácené verzi. Mám tím na mysli i pár dní po doplnění se trochu šetřit.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

Tak ač těhu... tak stále zatím hubnu..což je báječné...ikdyž při mém věčnémm zvracení není divu...

Takže aktuální váha pod metříkem... je blíže k cílu..a to jest dneska ráno 86,5 a to jsem nebyla pořádně na "velké" už pár dní Embarassed Embarassed Embarassed v těhu zácpa dělá své... Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
jane-jane

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 1:20 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca....hele neblbni...už tak nehubni...aby tě pak mimino nepřepralo Very Happy Wink ..... zkoušela jsi na zácpu džusy s vlákninou nebo švestkový kompot?

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
karpago

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 2:22 pm    Předmět: Citovat

bossice- děkuji, a to znamená i sport omezit? Sad

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
Rejzl

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

bossice ... moc děkuji za uvítání a smekám před tvým metříkem Smile

Připojuji i něco o mně: s kilama se potýkám prakticky od narození, už ani nepamatuju, kdy jsem naposledy vážila míň než 100kg Embarassed Ale nikdy neni pozdě s tim něco dělat, že Very Happy Tak jsem se obrátila na ISCARE. Absolvovala jsem první rozhovor s doktorem, ale bylo na něm trošku vidět, že moc nevěří tomu, že bych zhubla. Další prohlídku mám 28.1., tak snad mu dokážu, že si za životní změnou stojím. Operace se dost bojim a zvažuju všechny možnosti, ale plácám se v tom. Navíc jsem prodělala nedávno žlučníkovou koliku a netušim, nakolik by to mohlo být kontraindikační. Nemáte s tím, prosím, někdo zkušenosti?
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:51 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca: tak to jsme na tom úplně stejně už my to začíná dělat starosti. Ted začínám 15 týden těh. a mám dole 6 kilo, ale jak říkáš zvracení a nevolnost dělá své.

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:48 pm    Předmět: Citovat

tak děvčátka když jsem dneska v té spisovatelské náladě tak něco málo pro ty, co se ptají, kdy se váha zastaví a co se děje za pár let.
takže:

14.1.2008 operace (pro ty kterým se nechce počítat 3 roky Laughing )
Poslední úbytek v květnu 2009 (16 měsíců od operace) váha - 53kg
Tuto váhu jsem si udržela do září 2009 (5 měsíců), pak nasazení antikoncepce, abdominoplastika a + 5 kg během tří měsíců.
Od ledna 2010 (už rok) si udržuju váhu na 72kg, takže celkový úbytek od operace 48kg.

A i když mám stále nadváhu, jsem se sebou spokojená. Jediným mým přáním je, si váhu už udržet.

Chtěla bych apelovat na děvčata, která jsou tak dlouho po operaci jako já, aby sem taky napsaly svůj příběh. I neúspěchy, protože si myslím, že je dobře pro nováčky vědět, že se to může zvrtnout, nic není zadarmo, je to už navždy a vše záleží na nás jak se s tím popereme.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
jane-jane

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:57 pm    Předmět: Citovat

janaaa............JANIČKO DÍÍÍÍKY.... TOHLE JE OPRAVDU POTŘEBNÉ ČÍST A PŘIPOMÍNAT SI DOKOLA!

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bobule

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 7:37 pm    Předmět: Citovat

Jani díky za otevřenost a upřímnost Wink

Přesně tohle mi právě popisoval dr.Čierny, že po dvou letech nastává zlom a začínají se kila nabalovat zpátky a pak teprve nastává ten boj a vůle to ustát a vydržet Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:07 pm    Předmět: Citovat

bobule tak přesně takhle jsem to pozorovala i na sobě, ten stres a nervy, které jsem pocitovala, když váha začínala stoupat, nikomu nepřeju, ale ted už se to ustálilo a člověk musí opravdu vědět kdy je třeba přibrzdit a kdy můžu povolit, protože celý život bych se nedokázala omezovat. strašný strach jsem měla z letošních svátků, byly to dny pravdy, ale ustála jsem to. nepřibrala jsem ani deko, váha se udržela a to jsem se neomezovala absolutně v ničem, dala jsem si od všeho něco, ale dávala jsem si pozor na množství. a o tom to je. i když chutové bunky by ještě chtěly, mozek řekl ne. je to jen o vůli a o tom chtít.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Malvi

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:08 pm    Předmět: Citovat

Rejzl, žlučník určitě není kontraindikační. Jediné pracoviště, kde by byli ochotni Ti ho ufiknout při bariatricé operaci, je Turnov. Ani Břeclav, ani OB Praha. Obojí mi to odmítli. Teď jsem měla jít na laparoskopické odstranění žlučníku, ale do toho přišlo těhotenství, takže zase si ho nechám. Ono také není špatné, že si díky němu musím dávat sakra pozor na to, co sním. Vlastně pořád tak trochu držím žlučníkovou dietu.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

rejzl udělaly mi žlučník zároven s tubu. říkám tomu, že jsem měla 2V1. byla jsem ráda, i když jsem nikdy nezažila žlučníkovej záchvat, ale kámen jsem měla velikosti vlašského ořechu.

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 454, 455, 456 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: