Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
roman

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 2:26 pm    Předmět: Biliopankreatická diverze Citovat

Zdravím Vás všechny chtěl bych se zeptat zda tady je někdo kdo má za sebou operaci (biliopankreatická diverze). Mám jít na tento typ operace a chtěl bych se o tom s někým kdo jí podstoupil malinko pobavit zkušenosti atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 2:32 pm    Předmět: Citovat

ahojky Romane vítám Tě tu na foru... to, co píšeš čtu poprvé....co je to prosím?? Rolling Eyes

Tak už jsem si to našla na netu.... pokud by to někoho zajímalo, najdete to tu Arrow http://www.zdn.cz/clanek/postgradualni-medicina/bariatricka-chirurgie-a-obezni-pacienti-369046 pod názvem Malabsorpční výkony .... Wink

Pochopila jsem, že je to něco jako bypass, ale stejné to není... tak nevím Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
alenadc

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 3:06 pm    Předmět: Citovat

Tak děvčátka-našla jsem si chvilečku,neb spolubydlící na pokoji zaspájí,tak i já se pochlubím Smile
takže:
v úterý nástup na pokoj č. 500, kde na operaci již čekaly boubelka99 a Fanynka(jednoho dne si prý založí účet zde Very Happy¨) a anazuz, která byla po opravě bandu. Když holky odvezly na sál,padnul na mě docela strach,ale tak jsem si říkala, proč, přece to zvládnu.
no Zuzku pustili ve středu domů a já čekala...přišel Hrubáček a řekl,že jdu na sál jako druhá.
Potom nastaly běžné věci-andělíček,punčošky,pigárko a v devět nula nula už jsem si to drandila v rauši do předsálí.
tam zjistili,že mi napíchli kanylu do špatné ruky,tak se snažily na mých neviditelných žilách něco najít-nakonec vyhrálo zápěstí. pak už si pamatuju jenom jak mi Hrubáček říká,tak jdeme na to a já že no už aby to bylo Very Happy a pak už nevím vůbec nic Very Happy prý mě v 11 hodin odvezli na ARO,ale já si pamatuju,že jsem se probrala až tak kolem půl třetí...
Pak jsem pospávala a nešlo se mi vyčurat,čili následovalo 2x cévkování...ale jinak jsem byla v poho.
druhý den ráno, mě vezli na RTG - kontrastní látka blééééé Very Happy toho jsem se bála,aby nebyl prosak-nebyl!!! naštěstí.
Následoval převoz na pokoj, uvítání s kočendama,a poprvé jít na wc-s kabelkou(která mě neskutečně až do dnešního rána štvala Very Happy)
První den mě neskutečně tlačil žaludek-vzduch apod,takže krásně mi šlo říháníčko...a teď už funguje vše jak má Smile
Kabelku mi ráno vyndal pan primář-velmi nepříjemné...
a dostala jsem před hodinkou rozmixovaný banánek-mnaminka-čtyři lžičky a bylo po jídle.. jinak nemám vůbec chutě,akorát moc nemusím mlíko...a přitom jsem ho zbožňovala,nu, uvidíme...
jinak si myslím,že zákrok se vydařil na jedničku s hvězdičkou, Hrubáček je opravdu superchlap
a samozřejmě velké díky patří bossičce a také vám, ztde na foru za podporu Smile
A nyní hurá do nového života Smile

FAcebook-Alena Alenuška Macháčková
bobule

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 3:13 pm    Předmět: Citovat

Romane ahoj a vítám tě mezi námi .... typ operace o které tu píšeš je podobný bypassu .... myslím, že tu není nikdo kdy by tento druh zákroku měl.... podle toho co jsem si vyguglovala je to pravděpodobně nejzávažnější typ co se provádí Wink ..... viz. odkaz

http://www.obklinika.cz/

http://www.obklinika.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=43

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne pá listopad 05, 2010 3:16 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 3:14 pm    Předmět: Citovat

věrko Laughing Laughing Laughing

verca

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 3:20 pm    Předmět: Citovat

alenkodc tož teda vítej v novém životě !!!! Gratuluji k lehkému průběhu opky a hurá do bojeee Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
roman

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 5:50 pm    Předmět: Citovat

ano, je to podle mého názoru hodně náročná operace a právě proto se chci setkat s někým kdo to již podstoupil biliopankreatickou diverzi a zjistit jak se s ní žije, jak se cítí, prostě jaké jsou plusy a mínusy. Já sám mám z této operace hodně velký strach a vůbec nevím jestli do toho jít nebo ne.
verca

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 5:54 pm    Předmět: Citovat

romane nabízí se mi otázka, proč nevolíš jinou operaci, třeba bypass, či tubu?? Prozraď nám váhu, možná je to kvůli hodně vysoké váze, nevím... tady se za váhu stydět nemusíš, jsme tu všichni na jedné lodi Wink Ale samotnou mě to začalo zajímat, protože to opravdu čtu dnes poprvé a rovněž nevím o nikom zde na foru, kdo by to měl...

Zkus zabojovat s metříkem, návod najdeš zde Arrow http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
roman

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 6:09 pm    Předmět: Citovat

Moje váha při první návštěvě na klinice byla 240 kg, to bylo v březnu 2010 do teď jsem dietami shodil na 203 kg. Možnosti operace jsem probíral s Prof. Kasalickým, a jelikož jsem v minulosti podstoupil už bandáž žaludku která mě byla bandáž přestřižena (přejedl jsem jí) a nebyla úplně odstraněna, proto není jiný typ operace možný.
Ferdasek

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 6:10 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,jsem zde nová.Seznamila jsem se lmegi v nemocnici a dopadla jsem úplně stejně po operaci.Opravdu žádná informovanost ze strany lékařů....

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wGGRCTs/
bobule

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 6:11 pm    Předmět: Citovat

souhlasím s Věrkou a docela by mě zajímalo, proč ti doktorka nabízí podle mě tu nejdrastičtjší verzi?
aha, tak jiný dotaz ... bypass by pro tebe nebyl vhodný? jsou zde holky co ho mají ... viz, Romča a je nadmíru spokojená ....

Naposledy upravil bobule dne pá listopad 05, 2010 6:13 pm, celkově upraveno 1 krát.
LF

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 6:13 pm    Předmět: Citovat

roman: Klobouk dolů teda, zhubnout skoro 40 kilo jenom dietami je výkon. Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

verca

romane aha, moc nechápu, proč nemůže být jiná opka, ten zbytek bandu Ti vyndají ne?? jsou tu děvčata, která měla také přes 200kg a dnes jsou úplně na jiné váze díky operaci, takže pevně věřím, že i ty se tam dostaneš. Jen je mi stále záhadou ta Tvá operace - vím, jsem jak když jsem spadla z višně, ale teď fakt jsem... Rolling Eyes A zkusil jsi se poptat i jinde?? Třeba by nakonec zvolili bypass Rolling Eyes

Ale jinak velká gratulace k Tvým dosud odhozeným kilům !!! Jsi fakt borec i přes to, že jsi "přežral" band !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne pá listopad 05, 2010 6:15 pm, celkově upraveno 1 krát.
ppperla

Ahoj Romane,

mi tak ynepříjde žeby jsi musel jít na tak drastickou operaci . Teda nejsem tvůj lékař,ale Krásně jsi zhodil na tech dveste kilo , tak proč nejít vázne na tu Tubulizaci?? bylo by to urcite mene šílene:-) nebo jak to napsat. Měla bych taky strach

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
bobule

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 6:18 pm    Předmět: Citovat

Vzhledem k tomu, že si přežral band, tak si myslím, že tubulizace není pro tebe to pravé ořechové, ale bypass to už by bylo iné kafe ... být tebou popřemýšlím ... to co ti doporučí lékař nemusíš vždy přijmout Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: