Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
roman
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 2:26 pm Předmět: Biliopankreatická diverze |
|
|
Zdravím Vás všechny chtěl bych se zeptat zda tady je někdo kdo má za sebou operaci (biliopankreatická diverze). Mám jít na tento typ operace a chtěl bych se o tom s někým kdo jí podstoupil malinko pobavit zkušenosti atd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
ahojky Romane vítám Tě tu na foru... to, co píšeš čtu poprvé....co je to prosím??
Tak už jsem si to našla na netu.... pokud by to někoho zajímalo, najdete to tu http://www.zdn.cz/clanek/postgradualni-medicina/bariatricka-chirurgie-a-obezni-pacienti-369046 pod názvem Malabsorpční výkony ....
Pochopila jsem, že je to něco jako bypass, ale stejné to není... tak nevím  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alenadc
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
Tak děvčátka-našla jsem si chvilečku,neb spolubydlící na pokoji zaspájí,tak i já se pochlubím
takže:
v úterý nástup na pokoj č. 500, kde na operaci již čekaly boubelka99 a Fanynka(jednoho dne si prý založí účet zde ¨) a anazuz, která byla po opravě bandu. Když holky odvezly na sál,padnul na mě docela strach,ale tak jsem si říkala, proč, přece to zvládnu.
no Zuzku pustili ve středu domů a já čekala...přišel Hrubáček a řekl,že jdu na sál jako druhá.
Potom nastaly běžné věci-andělíček,punčošky,pigárko a v devět nula nula už jsem si to drandila v rauši do předsálí.
tam zjistili,že mi napíchli kanylu do špatné ruky,tak se snažily na mých neviditelných žilách něco najít-nakonec vyhrálo zápěstí. pak už si pamatuju jenom jak mi Hrubáček říká,tak jdeme na to a já že no už aby to bylo a pak už nevím vůbec nic prý mě v 11 hodin odvezli na ARO,ale já si pamatuju,že jsem se probrala až tak kolem půl třetí...
Pak jsem pospávala a nešlo se mi vyčurat,čili následovalo 2x cévkování...ale jinak jsem byla v poho.
druhý den ráno, mě vezli na RTG - kontrastní látka blééééé toho jsem se bála,aby nebyl prosak-nebyl!!! naštěstí.
Následoval převoz na pokoj, uvítání s kočendama,a poprvé jít na wc-s kabelkou(která mě neskutečně až do dnešního rána štvala )
První den mě neskutečně tlačil žaludek-vzduch apod,takže krásně mi šlo říháníčko...a teď už funguje vše jak má
Kabelku mi ráno vyndal pan primář-velmi nepříjemné...
a dostala jsem před hodinkou rozmixovaný banánek-mnaminka-čtyři lžičky a bylo po jídle.. jinak nemám vůbec chutě,akorát moc nemusím mlíko...a přitom jsem ho zbožňovala,nu, uvidíme...
jinak si myslím,že zákrok se vydařil na jedničku s hvězdičkou, Hrubáček je opravdu superchlap
a samozřejmě velké díky patří bossičce a také vám, ztde na foru za podporu
A nyní hurá do nového života  _________________
FAcebook-Alena Alenuška Macháčková |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Romane ahoj a vítám tě mezi námi .... typ operace o které tu píšeš je podobný bypassu .... myslím, že tu není nikdo kdy by tento druh zákroku měl.... podle toho co jsem si vyguglovala je to pravděpodobně nejzávažnější typ co se provádí ..... viz. odkaz
http://www.obklinika.cz/
http://www.obklinika.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=43 _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne pá listopad 05, 2010 3:16 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
věrko  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
alenkodc tož teda vítej v novém životě !!!! Gratuluji k lehkému průběhu opky a hurá do bojeee  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
roman
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
ano, je to podle mého názoru hodně náročná operace a právě proto se chci setkat s někým kdo to již podstoupil biliopankreatickou diverzi a zjistit jak se s ní žije, jak se cítí, prostě jaké jsou plusy a mínusy. Já sám mám z této operace hodně velký strach a vůbec nevím jestli do toho jít nebo ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
romane nabízí se mi otázka, proč nevolíš jinou operaci, třeba bypass, či tubu?? Prozraď nám váhu, možná je to kvůli hodně vysoké váze, nevím... tady se za váhu stydět nemusíš, jsme tu všichni na jedné lodi Ale samotnou mě to začalo zajímat, protože to opravdu čtu dnes poprvé a rovněž nevím o nikom zde na foru, kdo by to měl...
Zkus zabojovat s metříkem, návod najdeš zde http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
roman
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
Moje váha při první návštěvě na klinice byla 240 kg, to bylo v březnu 2010 do teď jsem dietami shodil na 203 kg. Možnosti operace jsem probíral s Prof. Kasalickým, a jelikož jsem v minulosti podstoupil už bandáž žaludku která mě byla bandáž přestřižena (přejedl jsem jí) a nebyla úplně odstraněna, proto není jiný typ operace možný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ferdasek
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
souhlasím s Věrkou a docela by mě zajímalo, proč ti doktorka nabízí podle mě tu nejdrastičtjší verzi?
aha, tak jiný dotaz ... bypass by pro tebe nebyl vhodný? jsou zde holky co ho mají ... viz, Romča a je nadmíru spokojená .... _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne pá listopad 05, 2010 6:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
roman: Klobouk dolů teda, zhubnout skoro 40 kilo jenom dietami je výkon.  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
|
romane aha, moc nechápu, proč nemůže být jiná opka, ten zbytek bandu Ti vyndají ne?? jsou tu děvčata, která měla také přes 200kg a dnes jsou úplně na jiné váze díky operaci, takže pevně věřím, že i ty se tam dostaneš. Jen je mi stále záhadou ta Tvá operace - vím, jsem jak když jsem spadla z višně, ale teď fakt jsem... A zkusil jsi se poptat i jinde?? Třeba by nakonec zvolili bypass
Ale jinak velká gratulace k Tvým dosud odhozeným kilům !!! Jsi fakt borec i přes to, že jsi "přežral" band !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne pá listopad 05, 2010 6:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
|
|
Ahoj Romane,
mi tak ynepříjde žeby jsi musel jít na tak drastickou operaci . Teda nejsem tvůj lékař,ale Krásně jsi zhodil na tech dveste kilo , tak proč nejít vázne na tu Tubulizaci?? bylo by to urcite mene šílene:-) nebo jak to napsat. Měla bych taky strach _________________
Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 6:18 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že si přežral band, tak si myslím, že tubulizace není pro tebe to pravé ořechové, ale bypass to už by bylo iné kafe ... být tebou popřemýšlím ... to co ti doporučí lékař nemusíš vždy přijmout  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|