Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:05 pm    Předmět: Citovat

Jani Laughing Laughing vykašli se na tu váhu ... jsem na tom úplně stejně jako ty .... si zaděláváš akorát na pořádnou depku Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:08 pm    Předmět: Citovat

Sibylko byl dietní včera někdo povídal.... asi jsi si měla dát o lžíci více, aby to fungovaloo nebo jsi měla nějaký pohyb?? Rolling Eyes Laughing

AAAle konec srandy.... Sibylko tak zkus tu jaterní dietu, ta vypadá dobře... Wink A hlavně hodně PIJ !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:11 pm    Předmět: Citovat

Jani souhlasím s Věrkou ... držela jsem ji taky a váha šla taky dolů ..... jez jen čistě bílkoviny a zeleninu k tomu a uvidíš Wink to do tý opky vydržíš ..... v sobotu ti dám pár nápadů co jsem si kuchtila pokud si vzpomenu .... splknem a proberem to Wink

Sibyla

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:12 pm    Předmět: Citovat

Jo vykašli. Dcera mě včera zje..la jak malou holku, že pro to nic nedělám, že se vymlouvám, že jsem líná se hýbat. Jo jsem líná. Kdybych nebyla, nebudu vypadat tak jak vypadám. Tak jsem to ořvala.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
bobule

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:15 pm    Předmět: Citovat

Jani žádný moučný výrobky, žádný tučný jídla, žádný přílohy nic .... pouze tvaroh, mlíko, jogurty ( neslazený) libový maso a doprásknout to zeleninou Wink

Sibyla

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:25 pm    Předmět: Citovat

Holky, vždyť já jím jen zeleninu, bílý maso a jogurt a občas polystyrénovej chleba. Po včerejšku jsem vypustila i vajíčka, okurky a salát, když jsou zakázaný v té jaterní dietě.
Takhle jím už 14 dní. První týden šlo půl kila denně dolů, další týden prd Sad

Naposledy upravil Sibyla dne út říjen 12, 2010 12:26 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 12:25 pm    Předmět: Citovat

Sibylko dokážu se vžít do pocitů, které jsi prožívala, když Ti to dcera řekla... Mě také ségra řekla to samé.... jenže oni si neuvědomují, že ta kila jsou pro nás kolotoč, ze kterého nedokážeme sami uniknout... hýbat se se 123kily?? (můj případ, Ty s ještě více).... ano, vyžrala jsem se k té váze sama, nepopírám to... ale také přiznávám, že jsem z toho sama nedokázala vybruslit a proto jsem za opku NESMÍRNĚ ráda !! Tak se vykašli na její slova a mysli teď chvíli jen sama na sebe, dokážeš to a pak jí to natřeš, jednou přijde ten den, uvidíš, že jo Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 4:14 pm    Předmět: Citovat

Sibylko tak tyhle stavy znám, prožívám je skoro celý život Mad Mad vždycky mě posunou kus zpět a podlomí psychiku a sebevědomí Sad Sad obzvláště kritika od rodiny a rádoby přátel je krutá, také to zažívám a poslouchám rady, kdybys víc cvičila, běhala, plavala, nežrala, tak přeci musíš být již hubená Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes a tohle mi radí člověk, který není schopnej zhubnout 3 kila, která má navíc a dělají ji hrozně tlustou Shocked Shocked Shocked
Jani, nedej se a vydrž, po operaci bude všechno mnohem lepší a ty jim všem ještě ukážeš, jak dokážeš zhubnout Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation jsi krásná již nyní i s těmi kily a budeš ještě krásnější Wink Wink Wink
V sobotu to probereme, těším se na tebe a na všechny holky Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: st říjen 13, 2010 7:03 am    Předmět: Citovat

Sibylka holka uklidni se. To je přece normální,že na začátku změny stravy to de rychle a pak se to zastaví. Už jenom chviličku a pude to "samo". A neboj určitě tě odoperují, protože vidí snahu a ta se cení Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
andyna

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 5:10 pm    Předmět: Citovat

AHOJ FŠICI!!!!
Tak dnes je to přesně měsíc od mé operace!!!
Dole mám "pouze" 8 kg,pořád se točím dokola +- 0,5 kg,už jsem z toho na mrtvici a začínám si myslet,že jsem prostě výjimka,na kterou ani tuba neplatí Rolling Eyes .Jím pidi,piju tak 1,5 l tekutin denně.Vím,že bych měla asi přidat,ale nejde to.Samozřejmě,že jsem ráda i za těch 8 kil-cítím se mnohem lépe,ale doufala jsem,že za 1 měsíc dám aspoň 12 kg,ale ne a ne se to hnout,jsem holt baba neskromná,asi,ale když vidím,že to máte podobný,tak je to asi normální,takže-NEDEJME SE!!!
Jo,nepoznačila jsem si odkaz na metřík,takže není upravený a budu dělat nový.
TĚŠÍM SE NA SRAZÍK V OSTRAVĚ!!!! Laughing

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 6:52 pm    Předmět: Citovat

andyna
Já mám od opky pět týdnů a dole "jen" osm kilo taky. Ale už je pociťuju, mám volnější kalhoty a je to bezva pocit. Taky jsem doufala, že zhubnu víc, ale na druhou stranu včera doktorka na OB klinice říkala, že je spokojená, že je to tak akorát. A taky, když budeme hubnout pomalu, ale jistě, tak bude mít kůže víc času se postupně se stáhnout. Prostě hlavně, že vůbec hubneme je super Smile

38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace
RENNY

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 7:00 pm    Předmět: Citovat

Leni,Andy jste šikulky Razz Já měla opku 3.9. a mám dolů 15kg,metřík jsem zatím neuposouvala až budu mít 105kg.Každý má jiné spalování,jiný pohyb prostě jsem přišla na to,že je to individuální.Důležité je,že to jde.Musíme pořád bojovat,když už jsme to podstoupily Wink Na srazíku v Ostravě to u vínečka probereme,ju?
andyna

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 7:33 pm    Předmět: Citovat

RENNY jsi borec!!!!Je fakt,že někdy s tím vínkem hřeším už teď,ale já ho prostě miluju!!! Embarassed Na srazíku Tě přesvědčím!!!
lenkakv,to je fakt,raději pomalu,ale furt!!!Kalhoty mám taky volnější,cítím se mnohem lehčeji a líp a to je důležité!!!Však my ten metřík do léta pokoříme!!! Laughing Je fakt,že před tubou jsem dokázala dát dolů horko-těžko 2 kg a ty jsem pak zas lehce přibrala Embarassed ,bez operace bych neměla šanci....takže jsem ráda i za těch 8!!! Wink

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 10:17 pm    Předmět: Citovat

Mně váha pořád stojí, ani o deko míň, ale zjistila sjem, že kalhoty, které jsem před měsícem nosila na gumičku, protože v zapnutých jsem nemohla dýchat, můžu oblíkat zapnuté Very Happy

Lubinka

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 7:59 am    Předmět: Citovat

AHOOOJ VŠEM A KRÁSNÝ DEN
TAK NĚJAK NEVÍM JAK TO NAPSAT,ALE JSEM SE KONEČNĚ DOČKALA Very Happy Very Happy Very Happy A MOJE VÁHA UŽ 2. DEN UKAZUJE 99.7KG.JSEM JAKO U VYTRŽENÍ A ŠTASTNÁ JAKO BLECHA Laughing Laughing Laughing A TAKY JSEM PŘESKOČILA 1 MŮSTEK,ALE ŽE JICH JEŠTĚ ZBÝVÁ

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: