Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
Jani vykašli se na tu váhu ... jsem na tom úplně stejně jako ty .... si zaděláváš akorát na pořádnou depku  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:08 pm Předmět: |
|
|
Sibylko byl dietní včera někdo povídal.... asi jsi si měla dát o lžíci více, aby to fungovaloo nebo jsi měla nějaký pohyb??
AAAle konec srandy.... Sibylko tak zkus tu jaterní dietu, ta vypadá dobře... A hlavně hodně PIJ !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
Jani souhlasím s Věrkou ... držela jsem ji taky a váha šla taky dolů ..... jez jen čistě bílkoviny a zeleninu k tomu a uvidíš to do tý opky vydržíš ..... v sobotu ti dám pár nápadů co jsem si kuchtila pokud si vzpomenu .... splknem a proberem to  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jo vykašli. Dcera mě včera zje..la jak malou holku, že pro to nic nedělám, že se vymlouvám, že jsem líná se hýbat. Jo jsem líná. Kdybych nebyla, nebudu vypadat tak jak vypadám. Tak jsem to ořvala. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
Jani žádný moučný výrobky, žádný tučný jídla, žádný přílohy nic .... pouze tvaroh, mlíko, jogurty ( neslazený) libový maso a doprásknout to zeleninou  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
Holky, vždyť já jím jen zeleninu, bílý maso a jogurt a občas polystyrénovej chleba. Po včerejšku jsem vypustila i vajíčka, okurky a salát, když jsou zakázaný v té jaterní dietě.
Takhle jím už 14 dní. První týden šlo půl kila denně dolů, další týden prd  _________________
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Naposledy upravil Sibyla dne út říjen 12, 2010 12:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
Sibylko dokážu se vžít do pocitů, které jsi prožívala, když Ti to dcera řekla... Mě také ségra řekla to samé.... jenže oni si neuvědomují, že ta kila jsou pro nás kolotoč, ze kterého nedokážeme sami uniknout... hýbat se se 123kily?? (můj případ, Ty s ještě více).... ano, vyžrala jsem se k té váze sama, nepopírám to... ale také přiznávám, že jsem z toho sama nedokázala vybruslit a proto jsem za opku NESMÍRNĚ ráda !! Tak se vykašli na její slova a mysli teď chvíli jen sama na sebe, dokážeš to a pak jí to natřeš, jednou přijde ten den, uvidíš, že jo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
Sibylko tak tyhle stavy znám, prožívám je skoro celý život vždycky mě posunou kus zpět a podlomí psychiku a sebevědomí obzvláště kritika od rodiny a rádoby přátel je krutá, také to zažívám a poslouchám rady, kdybys víc cvičila, běhala, plavala, nežrala, tak přeci musíš být již hubená a tohle mi radí člověk, který není schopnej zhubnout 3 kila, která má navíc a dělají ji hrozně tlustou
Jani, nedej se a vydrž, po operaci bude všechno mnohem lepší a ty jim všem ještě ukážeš, jak dokážeš zhubnout jsi krásná již nyní i s těmi kily a budeš ještě krásnější
V sobotu to probereme, těším se na tebe a na všechny holky  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 7:03 am Předmět: |
|
|
Sibylka holka uklidni se. To je přece normální,že na začátku změny stravy to de rychle a pak se to zastaví. Už jenom chviličku a pude to "samo". A neboj určitě tě odoperují, protože vidí snahu a ta se cení  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
AHOJ FŠICI!!!!
Tak dnes je to přesně měsíc od mé operace!!!
Dole mám "pouze" 8 kg,pořád se točím dokola +- 0,5 kg,už jsem z toho na mrtvici a začínám si myslet,že jsem prostě výjimka,na kterou ani tuba neplatí .Jím pidi,piju tak 1,5 l tekutin denně.Vím,že bych měla asi přidat,ale nejde to.Samozřejmě,že jsem ráda i za těch 8 kil-cítím se mnohem lépe,ale doufala jsem,že za 1 měsíc dám aspoň 12 kg,ale ne a ne se to hnout,jsem holt baba neskromná,asi,ale když vidím,že to máte podobný,tak je to asi normální,takže-NEDEJME SE!!!
Jo,nepoznačila jsem si odkaz na metřík,takže není upravený a budu dělat nový.
TĚŠÍM SE NA SRAZÍK V OSTRAVĚ!!!!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
andyna
Já mám od opky pět týdnů a dole "jen" osm kilo taky. Ale už je pociťuju, mám volnější kalhoty a je to bezva pocit. Taky jsem doufala, že zhubnu víc, ale na druhou stranu včera doktorka na OB klinice říkala, že je spokojená, že je to tak akorát. A taky, když budeme hubnout pomalu, ale jistě, tak bude mít kůže víc času se postupně se stáhnout. Prostě hlavně, že vůbec hubneme je super  _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
Leni,Andy jste šikulky Já měla opku 3.9. a mám dolů 15kg,metřík jsem zatím neuposouvala až budu mít 105kg.Každý má jiné spalování,jiný pohyb prostě jsem přišla na to,že je to individuální.Důležité je,že to jde.Musíme pořád bojovat,když už jsme to podstoupily Na srazíku v Ostravě to u vínečka probereme,ju? _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
RENNY jsi borec!!!!Je fakt,že někdy s tím vínkem hřeším už teď,ale já ho prostě miluju!!! Na srazíku Tě přesvědčím!!!
lenkakv,to je fakt,raději pomalu,ale furt!!!Kalhoty mám taky volnější,cítím se mnohem lehčeji a líp a to je důležité!!!Však my ten metřík do léta pokoříme!!! Je fakt,že před tubou jsem dokázala dát dolů horko-těžko 2 kg a ty jsem pak zas lehce přibrala ,bez operace bych neměla šanci....takže jsem ráda i za těch 8!!!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
Mně váha pořád stojí, ani o deko míň, ale zjistila sjem, že kalhoty, které jsem před měsícem nosila na gumičku, protože v zapnutých jsem nemohla dýchat, můžu oblíkat zapnuté  _________________
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
AHOOOJ VŠEM A KRÁSNÝ DEN
TAK NĚJAK NEVÍM JAK TO NAPSAT,ALE JSEM SE KONEČNĚ DOČKALA A MOJE VÁHA UŽ 2. DEN UKAZUJE 99.7KG.JSEM JAKO U VYTRŽENÍ A ŠTASTNÁ JAKO BLECHA A TAKY JSEM PŘESKOČILA 1 MŮSTEK,ALE ŽE JICH JEŠTĚ ZBÝVÁ _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|